Remus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Last Jedi ne? Luke Skywalker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ve rey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 4. Death Star'ı patlatacaklar bu sefer de demek ki Return of the Jedi The Last Jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 İnşallah cgi'li başrol oyuncusu yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Cgi işini lucas'ın mahvettiği 1-2-3 seviyesinden kurtardılar en azından. Bütün sahneler stüdyoda çekildiğinden iki adımdan fazla koşamıyorlardı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Luke güce denge getirmek için Dark Side'a geçecek artık herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Başlığı var. Burayı bluray çıkana kadar uplamayın pls: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Şimdi izlicem, sonra sadece trailerdan ne kadar kötü oldugunu tahmin ettiğim için plebleri rencide edicem. Sonra neo-pleb nerdler sinirlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 DA2019 said: Başlığı var. Burayı bluray çıkana kadar uplamayın pls: 9.9gb'lik release'i cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 gemilerin 3d printten çıktığı ne kadar belli idi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Ep7 den sonra bunu malum ortama düşünce izleyeceğim dmeiştim, bugün de öyle yaptım. Beklediğimden daha iyi çıktı ama ilk yarısında biraz sıkıldım. Sondaki uzun savaş sahneleri affettirdi. Huyum olduğu üzere IMDb'de triviaya bakarken SJWliğin çirkin yüzü ile karşılaştım... "The Rebel Alliance is multi-ethnic. There are now several female fighter pilots. But the engineering team that designed the Death Star is all older white males." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 wew..patatesmiş baya film vader 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Şimdi izledim, Vader hariç dünyanın en patates filmi. Ve o siyah atarlı Stormtrooperlar en ERRRRKEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 star wars serisi patates zaten. bu film bence yine serinin üstünde bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 abi yapmayın ya serinin direk en iyi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Film iyi, seriye laf eden de taş olur inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Daha çok iyi film izle abi. Onları neyin iyi yaptıgını biraz anladıgın zaman neden Rogue One'ın nostalgia baitten ibaret oldugunu anlayacaksın zaten. Walker görüp çıglık atan bir kalabalıga laf anlatmanın alemi yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 SW filmleri elbette daha iyi olabilir de kistasin diger 7 film olunca bu film direk ilk 3 te yer alir sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 oylayalım 4 5 RO 3 7 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Afferim hiçbişeyi beğenmeyin ki sizi bişey sansınlar. Unutmadan teknik direktör(ler) de hemen istifa etmeli. Kadın yıldızlar da leş, dönemde yapılan müzik de berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 3. filmi 5 kez falan izledim, bir de 4'ü izledim. bu pek star wars filmi gibi değildi. animatrix'te nasıl hikayeler vardı, onun genişletilmiş hali star wars için. pek yorum yapmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 on numara filmdi. filmden keyif almak için sw hayranı olmaya da gerek yok. biraz hayata olumlu bakıp, daha az mutsuz olmaya kassanız yetiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 film kötüyse niye mutsuz olıyımki lel. size göre olumlu olmak zevksiz olmakmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Vader sahnesi hariç koca film meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Sinemada izlemedim ben, çektim izledim bugün. Çekimler baya güzel geldi bana. Sırıtmıyor hatta son 3'lemeden daha iyi net şekilde. Konu desen %80'inde Jedi vs Sith görmediğin, hatta tüm savaşın akışını değiştirip gayette bunlara yardım eden normal insanların olabildiğini gösteren içerik olduğundan bu da önemli. Nostalji havası ise daha önce seyrettiğimiz filmlerde öylesine kenarından uçtuğumuz yerin meğerse ne hikayesi varmış dedirttiği için güzel geldi. Oyunculuk konusunda biri tirad yapsın karaktere girsin, tiyatro yapsın diye de beklemedim. Roller de oturmuş. Genel olarak filmi iyi buldum sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar