Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Rogue One (2016)

Harvey

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Ep7 den sonra bunu malum ortama düşünce izleyeceğim dmeiştim, bugün de öyle yaptım.

Beklediğimden daha iyi çıktı ama ilk yarısında biraz sıkıldım. Sondaki uzun savaş sahneleri affettirdi.

Huyum olduğu üzere IMDb'de triviaya bakarken SJWliğin çirkin yüzü ile karşılaştım...

"The Rebel Alliance is multi-ethnic. There are now several female fighter pilots. But the engineering team that designed the Death Star is all older white males."
Sosyal ağlarda paylaş

Sinemada izlemedim ben, çektim izledim bugün. Çekimler baya güzel geldi bana. Sırıtmıyor hatta son 3'lemeden daha iyi net şekilde. Konu desen %80'inde Jedi vs Sith görmediğin, hatta tüm savaşın akışını değiştirip gayette bunlara yardım eden normal insanların olabildiğini gösteren içerik olduğundan bu da önemli. Nostalji havası ise daha önce seyrettiğimiz filmlerde öylesine kenarından uçtuğumuz yerin meğerse ne hikayesi varmış dedirttiği için güzel geldi. Oyunculuk konusunda biri tirad yapsın karaktere girsin, tiyatro yapsın diye de beklemedim. Roller de oturmuş. Genel olarak filmi iyi buldum sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...