Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Benim çok hoşuma gitti açıkcası çünkü baya bir bilinmeyeni netleştirdi. Gerçekte sithlerin nasıl dövüştüğünü de DW abimiz göstermiş oldu. İnanılmaz güzel çekmişler DW'ın koridorda ilerleme sahnesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 filmi seyrettikten sonra new hope 30 dakika falan izleyin iyi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Vingthor said: Gayet iyi film. Rebel vs empire kismi on planda zaten. Lightsabersiz sw filmi olmasi inanilmaz hosuma gitti mesela Kadro bence baya iyi oyunculuk derin burun delikli distressed zenciden iyi. Ben baya memnun ayrildim filmden. Birkac sahne var cok rahatsiz eden jedi bozmasi zatoichi ipman hic hosuma gitmedi mesela Ama sonu muhtesemdi gercekten. En iyi savas sahnelerine sahip filmdi ayrica Diger filmlere oranla daha realistik, nasi desem bilemiyorum daha ADULT bi sw olmus. Epik. bu.(tu) ipman harici bütün düşüncelerime tercüman olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 samaella said: filmi seyrettikten sonra new hope 30 dakika falan izleyin iyi geliyor :D Filmi izledikten sonra hemen 4-5-6-7-3 izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 film asiri iyi olmus. "passable movies" sinifinda bir film degil. sw hakkinda bir parca . ancak sw izlememis insanlar icin de son derece keyifli bir izlemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Filme çıktığı haftasonu gittim de mesaj yazmaya yeni girdim konuya. Tek kötü yanı saçma klişeleriydi. Tamam SW demek klişe demek de standart SW klişelerinin üzerinde 2 noktada senaryo gidişatını %100 etkileyince artık rahatsızlık düzeyine vardı. Bi de başlangıçta "orada o oldu burada bu oldu" kısmını çok kesik kesik anlatmışlar, çok kopuktu, orada bi korktum patlar mı film diye. 5 dk sonra toparladı neyse ki. Onun dışında taş gibi filmdi, her türlü SW'ydi. Episode 7 gibi arada kalmış c/p senaryo yerine özgün senaryoyla çok güzel iş çıkartabileceğini de göstermiş Disney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 film güzeldi ama 3d'den mi yoksa salonda mı bilmiyorum ama görüntü çok kötüydü.sinema çekimi izliyor gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Çok büyük zaman kaybı. Tvden izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 TV den izleyince zaman kaybolmuyor mu ? zamanı falan mı durduruyorsun izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Bugün izledim bayağı güzeldi. Sw'lerdeki en güzel ve en yaratıcı savaş sahneleri burada olabilir. Tapınak guardları gibi filmlerde daha önceden göremediğimiz tarz kişilerin eklenmesi güzeldi. Bunlar dışında gruptaki ana elemanların hepsine geniş yer verilecek kadar arkaplana sahiplermiş ama filmin süresi yetmemiş sanırım. Bi de kızın kızgın olması gereken mevzu çok ani ve gereksiz sonlandı. Sanki yönetmen bazı şeylere daha çok yer verecekmiş ama sonradan fikir değiştirmişler gibi. Beyazlı villiana da pek açıklamalı sahne vermemişler. Bunlar dışında bayağı eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yeni izleyebildim filmi, death star'in kendini patlatan egzos deligine kadar baya bir soruya cevap olmus film ama kargo pilotu dahil karakterler cok basit geldi. ipman ve bromance'i baya iyidi. jedha sahneleri ve darth vader'in gezegeni cok iyidi, mustafar oldugunu yazmislar ama emin degilim. onun disinda droid inanilmaz guldurdu, jar jar ile uzaktan yakindan alakasi yoktu bence. filmdeki tek komik seydi hatta. general tarkin ve leia'i efsane yapmislar, cgi'in boku cikmis. bir de filmin ismi rogue one yerine suicide squad olabilirmis. izledidigimiz o dandikligi unuttururdu:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 mani said: TV den izleyince zaman kaybolmuyor mu ? zamanı falan mı durduruyorsun izlerken. Sinemaya gitmek yol mesafe + belirli seanslarda izliyorsun yani bir planlama ve ekstra zaman aırmak gerekiyor evde izlmeye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 asrın filmi değildi eyvallah da bazıları da itin götüne sokuyor filmi bi ayağınız yere bassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Vader olmasa daha kötü eleştirilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Filmin box office durumu ne şu an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Bütçe $200 million Total Lifetime Grosses Domestic: $439,714,705 55.7% Foreign: $350,000,000 44.3% = Worldwide: $789,714,705 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bugun ne seyrettinize yazdim da buraya da yaziyim. cok beklentimi karsilamadi acikcasi, sika sika ilerliyolar. polat alemdarin ledli hali. iyi ki sinemaya para vermedim yoksa icime otururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Film baya iyiydi TFA yı da sollar fakat; ya mon mothma 4 te "nice bothan spy lar canını feda etti bu planlar için" demiyo muydu e bu bothan lar aklımda kaldıgı kadarıyla hayvanımsı kurdumsu yaratıklardı, neredeydi abi onlar filmde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Benim bildiğim 2. Death Star için deniyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Bothanları ikinci death star planları çalınırken görücez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Ha o zaman güzelll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Rogue Two çekmesinler de artık yeter Death Star görmekten kendimi kesecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 1 Milyar dolar sınırını aştı. 512 milyon dolar ABD + 499 milyon dolar. Bu sınırı aşan 28 film. Disney in 13. filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 DarKRideR said: Rogue Two çekmesinler de artık yeter Death Star görmekten kendimi kesecem Dur daha Death Star 4 geliyor sfs. Ha ama Bone'un deyimiyle Gercek SW ruhu buydu zaten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 https://i0.wp.com/media2.slashfilm.com/slashfilm/wp/wp-content/images/star-wars-the-last-jedi1-700x346.jpg Aralık 2017 https://www.instagram.com/p/BPnOKuLj1FX/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar