deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Bence dizi sektoru genel bir kalitesizlik icerisinde. Izledigim her seyi biraktim ben. Inanilmaz zaman kaybi gibi geliyor. Bir seyler yerken falan netflix’ten documentary falan izliyorum yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 o koşma, bütün hollywood yapımlarında var neredeyse. daha fazla aksiyon olduğunu sanıyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Birseyin ne kadar suyu cikarsa kalite dusuyor haliyle. Amerika bunun uzerine kurulu hep ya. Durmadan content pompalama, user sayimiz ne oldu, user sayimiz artti mi, stock price ne oldu, estimates beat oldu mu... Netflix haftada bir dizi cikariyor. Normal yani kalitenin dusmesi. Bircok tek sezonluk dizi gereksiz uzatiliyor haliyle tutunca. Tutmayan da onlarca var. Cunku sirketlerde var hep bu baski, durmadan yeni content generate etme, durmadan pompalama, her quarter user sayisini arttirma filan. Sonsuza kadar mi artacak sanki bu is. Bunlar public sirket olmanin boktanligi ben hep diyorum. Valve, Bethesda gibi firmalar bugun public olsalardi 3 gunde bir oyun cikartmak zorunda kalabilirlerdi. Blizzard public olmasa cok daha iyiydi bence vs vs. Tabii kullanici gozuyle bu. Yoksa shareholders elbette memnundur. Netflix documentary'leri cok iyi bu arada. Neyse cok derail ettik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 deadwoll said: Bence dizi sektoru genel bir kalitesizlik icerisinde. Izledigim her seyi biraktim ben. Inanilmaz zaman kaybi gibi geliyor. Bir seyler yerken falan netflix’ten documentary falan izliyorum yetiyor. bu bana da oldu. uzun bir süre sadece GoT izliyodum. onun da şimdi son sezonunu izlemedim bile. uzun bi süredir ne sinema ne dizi hepsi inanılmaz bayık geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Bence bu kalitesizliğin sebebi de bir nevi Netflix. Çok fazla kalitesiz yapım saldılar piyasaya içerik olsun diye. Eşcinsellik + ciplaklik + siddet + dandik de olsa bir kaç güçlü karakteri olan hikaye = netflix projesi. Bu ara star Trek nextgen izliyoruz o tadı yeni yapımlar vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Netflix'le HBO'nun ne ilgisi var? Biri kalitesiz yapim pompaliyor diye digeri kaliteyi neden dusursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Ben ikinci sezonun ilk sezondan kötü olduğuna katılmıyorum. Belki ilk sezonun ilk bölümünden itibaren verilen etrafta gizemli bir şeyler olduğu duygusu bu sezonda aynı yoğunlukta olmadığı için daha az ilgi çekti. Ama eminim bu sezonda da sürprizlerle karşılaşacağız. Fakat bana göre her iki sezonda da olan önemli bir eksiklik hiçbir karakterle fazla bir duygusal bağ kuramamamız. Mesela kafamıza tencereyi geçirip seyrettiğimiz Ertuğrul gibi "Yürü be koçum!" diyebileğimiz bir karakter yok. Belki Teddy yancı olmaktan kurtulursa, belki Maeve bir tık daha ilerlerse veya son bölümde eklenen kadın empati kurabileceğimiz biri olursa bu konuma gelebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 işte dolores kurbandı ama cellatlığa geçince o da bitti benim için, teddy sidekick olmaktan kurtulursa belki yani. dizideki insanların %99u filan villain ama bunun üzerinden skynet haklıymış dedirtemezler bana yine de. şu anda da bütün başroller skynette olunca evet öyle bir durum sözkonusu hani. ille empati yapmayı beklemiyorum da sempati beslediğim kimse kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 2. sezon için bendeki hissiyat planet of the apes filminin robota uyarlanmışı gibi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 dolores'in yolu bitince gereksiz uzattilar. tatsiz abi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 geçen sezonun tadını bende alamadım henüz. hype bitmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Reyiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Ed Harris var bir tek gerisini at cope su an. o da clint eastwood u hatirlatiyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 kaplancı ablayı hüpletecekler hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 kaplancı abla iyiydi ama beklediğim sahne gelmedi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 4. Bölüm Ford'un yeni bedene koymak için hazırlattığı zihin kendininki olabilir mi? Eğer öyleyse Anthony Hopkins'mi oynar, yoksa başka bir genç aktör mü? Onun dışında William'ın karısı veya daha zayıf ihtimalle Arnold olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 ben gayet beğendim ya ikinci sezonu. şu anda izlediğim tek dizi zaten. sonunda ne olacağı baya merak ettirtiyor. şu anda biraz fazla gerideler sadece. son bölümlere doğru hype yapar iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 4. bölümü beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 akşam akarız then Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 son bolum harikaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 ed harris süper neyse ki, bir oyuncu sıkıntısı var ama hopkins yokluğunda. onu da bu sezon düşürürlerse okkalı birileri lazım got'un figürandan kral durumuna düşmemek için. bölüm sonundaki twist'i ortasında tahmin ettim en baştaki hatırlatma bölümü yüzünden. hiç vermeselerdi de şaşırsaydım unuttuğum için. :p Komutan said: 4. Bölüm Ford'un yeni bedene koymak için hazırlattığı zihin kendininki olabilir mi? Eğer öyleyse Anthony Hopkins'mi oynar, yoksa başka bir genç aktör mü? Onun dışında William'ın karısı veya daha zayıf ihtimalle Arnold olabilir. benim de direkt bu aklıma geldi, kurulum bu yönde oldu son bölümde. ama dediğin gibi hangisi olur orası belirsiz. en son söylediklerini çok daha az olası buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 son bölümü izleyince anladım ki dolores olmasa dizi bir kaç kat daha güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 bu 5. bölüm de çok iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Lee Sizemore bir oyun senaristi olsa Paticik'de tembelliği sebebiyle linç edilirdi. 5. Bölüm https://www.youtube.com/watch?v=oLrvKUyNUDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 komutan'ın dediğini düşünerek izledim lol. "kılıçlı westworld" güzel bölümdü ama. anime dinleye dinleye "yok o çeviri doğru değil" diyecek hale gelmişim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar