Lectre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 o kadar dar alanda yapmazlar. yapmasınlar zatende. bizene anasını satim blizzard store'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Siz kimsiniz "anasini satim"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Blizzard Store Düşmanları Fan Grubu RT istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 2016 da kampanya devam edecek mi? Duyumu olan varmı paticikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ilk senesinde keşfettim katılmadım. 2015 ocak ayında yenılendı yıne katılmadım. 2016 yılında yenilenirse yine katılmıcam o kadar da malım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 3 yerden oyun alıyorum 3ündede geçerli değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 aslında cok mantıklı her ay 50 tl steame atsan. yıl sonunda 600 tl yapar. 300 liraya 600 liralık oyun. o paraya hiç dokunmadan yılsonu indirimlerinin de keyfi bir başka çıkar.. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ben sanmıyorum uzayacağını ya bi daha. keşke uzasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 artık rakibi var cepteteb benim bankam şu bu. müşteri tutmak için lazım böyle kampanyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 2016da devam edecek kampanya mevcut firmalar ve koşulları ile ama tam ne zamana kadar süreceği belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Enpara güzel bişey yav , eft/havale kart ücreti vs yok. Ben üye olurken , %50 kampanyasını 2016 sonuna kadar kesin uzatıcaz demişlerdi. Birde bankacı , finanscı varsa aydınlatsın , herifler nasıl kar ediyor bu %50 geri alan müşterilerden.Müşteri/işlem başına bir yerlerden para mı geliyor , kara para mı aklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 reklam harcaması olarak düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yalnızca steam, spotify icin cıkardıysan benim gibi, para kazanamıyor. Ama bunun icin gelip, diger hizmetlerinden de yararlandıysa ve hatta daha da ileri gidip memnuniyeti karsılıgı finansbank musterisi olduysa ayda 25 tl geri odeme devede kulak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ben sahsen sadece steam icin cikartmistim karti, simdi aktif olarak kullaniyorum, maasimi direk buraya yatiriyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Amazon vb. yurtdışından birşey satın alırken çok düzgün kur dönüşümü yapıyorlar, ben de gayet kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Xenocide said: Ben sahsen sadece steam icin cikartmistim karti, simdi aktif olarak kullaniyorum, maasimi direk buraya yatiriyorum falan. +1 sayesinde steam cüzdanda 200 tl birikti. 200 tl'likte item var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bide kredi kartı çıkartsalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ceptetebin ne gibi avantajları var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 valla ben de bütün kartları kapatıp enpara ile devam ediyorum. sadece askerde sorun olacak diye garanti çıkartmıştım tekrarda onu yine iptal ettim. kıbrıs'ta finansbank hiç yok demişlerdi gidenler işte diye o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Xenocide said: Ben sahsen sadece steam icin cikartmistim karti, simdi aktif olarak kullaniyorum, maasimi direk buraya yatiriyorum falan. Aynen ben de, ama simdi is bankasinin kartini vs her seyini iptal ettim sadece bunu kullaniyorum. Gayet de her seyimi goruyo. Havale/eft ucreti de yok mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Şimdi son 3 ayı kontrol ettim, ekim ayı öncesi "Kampanya kapsamindaki 50.00TL'lik Agustos ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazarken, ekimden sonra "Kampanya kapsamindaki 70.00TL'lik Ekim ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazıyor, hiç aberim olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 abe sen ne güzel haber verirsin da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 dreagloth said: Şimdi son 3 ayı kontrol ettim, ekim ayı öncesi "Kampanya kapsamindaki 50.00TL'lik Agustos ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazarken, ekimden sonra "Kampanya kapsamindaki 70.00TL'lik Ekim ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazıyor, hiç aberim olmamıştı. nasıl ya 35 lira mı geri odedıler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 finansbank oradan buradan size hesap ücreti vs diye kakmıyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar