Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enpara Steam Kapmanyası Uzatılsın

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aslında cok mantıklı her ay 50 tl steame atsan. yıl sonunda 600 tl yapar. 300 liraya 600 liralık oyun. o paraya hiç dokunmadan yılsonu indirimlerinin de keyfi bir başka çıkar.. asf
Mesaj tarihi:
Enpara güzel bişey yav , eft/havale kart ücreti vs yok.
Ben üye olurken , %50 kampanyasını 2016 sonuna kadar kesin uzatıcaz demişlerdi.

Birde bankacı , finanscı varsa aydınlatsın , herifler nasıl kar ediyor bu %50 geri alan müşterilerden.Müşteri/işlem başına bir yerlerden para mı geliyor , kara para mı aklanıyor?
Mesaj tarihi:
Yalnızca steam, spotify icin cıkardıysan benim gibi, para kazanamıyor. Ama bunun icin gelip, diger hizmetlerinden de yararlandıysa ve hatta daha da ileri gidip memnuniyeti karsılıgı finansbank musterisi olduysa ayda 25 tl geri odeme devede kulak.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Ben sahsen sadece steam icin cikartmistim karti, simdi aktif olarak kullaniyorum, maasimi direk buraya yatiriyorum falan.

+1

sayesinde steam cüzdanda 200 tl birikti. 200 tl'likte item var.
Mesaj tarihi:
valla ben de bütün kartları kapatıp enpara ile devam ediyorum.

sadece askerde sorun olacak diye garanti çıkartmıştım tekrarda onu yine iptal ettim. kıbrıs'ta finansbank hiç yok demişlerdi gidenler işte diye o da :D
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Ben sahsen sadece steam icin cikartmistim karti, simdi aktif olarak kullaniyorum, maasimi direk buraya yatiriyorum falan.

Aynen ben de, ama simdi is bankasinin kartini vs her seyini iptal ettim sadece bunu kullaniyorum. Gayet de her seyimi goruyo.

Havale/eft ucreti de yok mis gibi
Mesaj tarihi:
Şimdi son 3 ayı kontrol ettim, ekim ayı öncesi "Kampanya kapsamindaki 50.00TL'lik Agustos ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazarken, ekimden sonra "Kampanya kapsamindaki 70.00TL'lik Ekim ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazıyor, hiç aberim olmamıştı.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Şimdi son 3 ayı kontrol ettim, ekim ayı öncesi "Kampanya kapsamindaki 50.00TL'lik Agustos ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazarken, ekimden sonra "Kampanya kapsamindaki 70.00TL'lik Ekim ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazıyor, hiç aberim olmamıştı.

nasıl ya 35 lira mı geri odedıler?
  • Yeni Oluştur...