Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enpara Steam Kapmanyası Uzatılsın


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

https://www.change.org/p/finansbank-enpara-steam-kampanyası-uzatılsın

Change.org'da imza kampanysı başlatmışlar.

"Bahsedilen Kampanya İçeriği:" said:

Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Steam üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir.

EnPara'nın her ay Steam'den yaptığımız 50 TL'ye kadar alışverişin %50'sini iade ettiği bu kampanya, Türk oyuncuların orijinal oyun alması açısından teşvik edici olmasının yanında, maddi açıdan da rahatlatıcı bir imkan sağlıyor.

Birçok oyun severin EnCard almak istemesine karşın, kampanyanın 31.12.2014'te bitecek olmasından dolayı uzak durdukları bir gerçek. Bahsi geçen kampanya uzatılmasından hem birçok kullanıcı kazanacak olan EnPara, hem de oyunları daha ucuza alabilecek olan Türk oyun severler kazançlı çıkacaktır. Bu sebeple, EnPara'nın Steam kampanyasının uzatılmasını, 2015 yılının da dahil edilmesini istiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

''Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Visa" seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi olarak “Visa (National)”, “Visa (Türkiye)” veya diğer seçeneklerin seçildiği (yani ödeme için BoaCompra vb. platformlara yönlendirilen) durumlarda yapılan harcamalar kampayaya dahil edilmeyecektir.''


oooo kurdan geçirecekler... nice..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

karta para yükleme olayında sıkıntı yok değil mi? bi de steame 50 lira atınca gelecek ay 25'i geri geliyor. emin olmak için soruyorum başvuruyorum ben de


Karta para yüklemiyorsun, Enpara hesabına EFT yapıyorsun.
Enpara kart=Kredi kart değil, prepaid değil. Bildiğin debit card.

Aralık ayında Steam'den 70 liralık harcama yaptım, 5 Ocak'a kadar 25 lira geri ödeniyor.
Özetle bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...