stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 yeni nesil diablodan kaymak yediler bolca. şimdi delükanlı oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 http://www.aralgame.com/pc-overwatch-collector-edition CE!! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Açıklaması muhteşemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 herifler 50 dolara dishonored satıyorlar lan hahaha soygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Oyunların içinden steam kodu çıkan bir devire gelmemize ve steamin TLye bile geçmesine rağmen hala aralın varolması nasıl sığır bir toplum olduğumuzun en büyük kanıtıdır. Zengin bebeleri reyonda görünce alıyor değil, ben bizzat tanıyorum 130 liraya just cause alan kelli felli bir sığır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bizde sakat çok yazıyordu birinde onu bizde yeto çokla değiştirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 @xunn İyi de o dediğinizi adamlar girdikleri zararı kapatmak için yaptılar. Oyunculara kıyak olsun diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Beta'nın yeni aşaması başlamış, opt-in yapmış olan kişilerin bazılarına beta access gitmiş. Tabii ki bana gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 beta geri gelmiş, gene girdim gene karambol :D Oyun sonu kutu veriyo içinden bişiler çıkıyor.vs char lvl cart curt gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 dünyada birine gelmediyse, bana zaten gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Tüm beta davetlerini yollamışlar, gelmediyse boşuna beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 şu betalar süresince zaten oyunu yeterince oynadım hevesimi aldım. para verip almam çıktığında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Hesabında sadece Overwatch olan biri paylaşsın, bir şeyler yapsın yav. 10 yıllık Blizzard hesabıma tek bir beta access gelmemesi nedir, çıldıvıcam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 10 yıllık bliz hesabı olmayanları foruma almıyoruz zaten, ingilizce biliyorum demek gibi bir şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 O zamanlar 12-13 yaşında falandım, ondan bu kadar gurur duyuyorum herhalde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 4 gb download yaptı sonra da sorry seni davet etmedik dedi, lan downloadı niye yapıyorsun o zaman aklsdskljdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 gelenler varsa eklesin de oynayalim, takım olmadan oynayınca yat etkileri var oyunun ^^; evilcupcake#2376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 closed beta vermis bana, yakinlarda cikiyor bu dimi? one alicaklar demek yoksa asdfasdf hep oyun cikmadan en fazla 1-2 ay once veriyor blizz bana betalari, alistim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 E biz satın aldık hala beta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Sen bi defa vermişsin parayı sana niye beta gelsin. Beta dediğin millet oyunu beğenip satın alsın diye yapılan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Laurelin said: closed beta vermis bana, yakinlarda cikiyor bu dimi? one alicaklar demek yoksa asdfasdf hep oyun cikmadan en fazla 1-2 ay once veriyor blizz bana betalari, alistim artik Bir tur ver allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Laurelin said: closed beta vermis bana, yakinlarda cikiyor bu dimi? one alicaklar demek yoksa asdfasdf hep oyun cikmadan en fazla 1-2 ay once veriyor blizz bana betalari, alistim artik :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bana da gelmiş beta yine ama üşendim dl etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bana beta verin ): size haftalık dürüm ismarlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Oyun iyi yalnız ya, denge olaylarını kenara bırakıyorum. Akıcılık, mekanikler, grafikleri beğendim. Şu Loot Box muhabbetini nasıl yapacaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar