reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bence o paraya tezek alıp aralın kapısına gidip eylem yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 https://support.steampowered.com/newticket.php buradan ticket yaratıp anlatın derdimizi. bu fiyatlara steam'den alışveriş yapmayacağınızı belirtin. herkes yaparsa illa gözden geçirilir. "purchases and payments" uygun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 allahtan oynamadigimiz oyunlar hala ucuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bir de tayyip bubamız vergi koysun üstüne türkiyede gaming bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 anal ithalat yaptı yine yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sam said: https://support.steampowered.com/newticket.php buradan ticket yaratıp anlatın derdimizi. bu fiyatlara steam'den alışveriş yapmayacağınızı belirtin. herkes yaparsa illa gözden geçirilir. "purchases and payments" uygun gibi. şunu yapalım cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Yeni başlık açıp ordan devam edelim. Türkiye'de oyunculuğun sonu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 fuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 eğer mail gönderecekseniz, ben kasamıcam support üyeliği açmaya :), steam fiyatlarının diğer atıyorum greenmangaming gibi sitelerden büyük oranda yüksek hale geldiğini söyleyin. En azından dolar fiyatı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Aral'la çete işbirliği yapacaklarsa amazon'a falan kaldık. Kimse 200 tl'ye oyun falan almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben attım yazdığım linkten ticket fiyat örneklerini vererek ve böyle fiyattan oyun almayacağımı yazdım net ama kibarca. ingilizceniz varsa üşenmeyin, siz de ticket açın. şurada iki paragraf ağlayacak kadar vakit ayırıyorsanız şu işe de 5dk ayırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=3046 aral fiyatıyla bire bir aynı. adamlar baskı yapıp fiyatı arttırır demiştim öyle oluyor. activision da yapar şöyle 200 liralı bir şeyler. anca tl'den haberi olmayan indielerin oyunlarını 1.5 tl hesabıyla alıp kendi kendimize mutlu oluruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ne Aralmış be milletin hevesini kursağında bıraktı 24 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sam said: ben attım yazdığım linkten ticket fiyat örneklerini vererek ve böyle fiyattan oyun almayacağımı yazdım net ama kibarca. ingilizceniz varsa üşenmeyin, siz de ticket açın. şurada iki paragraf ağlayacak kadar vakit ayırıyorsanız şu işe de 5dk ayırın. dediğin doğru ama ben zaten çoğu oyunu rusçu'dan alırım onun fiyatına hiç bir zaman inmeyecekler sonuçta, region lock olan az sayıda oyunu da steam harici yerlerden alırım. Uğraşamam, tekelin böle kötü yanları da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tamam sen uğraşma, dünden beri baklava mı börek mi gitsin diye yırtınanlar uğraşsın bari. 300sn'lik iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Khiran said: http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=3046 aral fiyatıyla bire bir aynı. adamlar baskı yapıp fiyatı arttırır demiştim öyle oluyor. activision da yapar şöyle 200 liralı bir şeyler. anca tl'den haberi olmayan indielerin oyunlarını 1.5 tl hesabıyla alıp kendi kendimize mutlu oluruz biz de. ABİ ahaha satış fiyatı 170.00 üstünü çizmiş aral özel yine 170 utanmasa 180 dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler witcher hala 71 lira yapistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bence sözleşme sonlaması bekleyeceğiz bu durum için artık nası bir olay varsa aral ile anlaşmalarında, daha bekleriz ama aralın eninde sonunda bitmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oyun oynamıyorum almıyorum etmiyorum ama size önerim var güncel oyunların torrentleri diziyosunuz utorrente. bekleyin yüzde 20 felan olsun. sonra ekran görüntüsü alıp hello from turkiye diyip mail gönderiyosunuz site açıyosunuz felan. altınada öyle fiyata böyle torrent felan yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 distribütörlük anlaşmaları çoook zor sona erer, yani ekstra bir başarısızlık olması falan lazım, o da anca satışları dramatik bir biçimde düşecek. Yoksa distribütörlüğü bir kere alan batana kadar devam ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 steam discussions'da başlık da var, oraya da bir paragraf bişi yazın ticket açtıktan sonra. 2 günde 2500 mesaj atan forumdan şu kadarcık emek çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Mal said: oyun oynamıyorum almıyorum etmiyorum ama size önerim var güncel oyunların torrentleri diziyosunuz utorrente. bekleyin yüzde 20 felan olsun. sonra ekran görüntüsü alıp hello from turkiye diyip mail gönderiyosunuz site açıyosunuz felan. altınada öyle fiyata böyle torrent felan yazın. molotof kokteyli mantığı şu, kaale alınmamak için bunu yapabilirsiniz. ya da "gmg'den şuradan buradan alırım fiyatlar düşmezse" diye ticket açarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sam link versene discussiona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 olm böyle kalırsa indirimde bile alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dün 75 lira olan civ beyond earth ve borderlands prequel, o da o civar birşeydi, 170 lira olmuş O_o ikisi de 2k oyunu. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar