Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ahahhahaha herkes 8'ciyi soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 sanırım benim o 8ci sayfalar önce yazmıştım sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Ben de yazmıştım 8'de olabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Flassh said: akşsam 8de gelir sanırım sonbahar kampanyası yaparlar steamde bu kampanyalar hep aksam baslamıyor muyud yanlıs mı hatırlıyorum ilk sekiz diyen bu. Dalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 sekis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Ben hala ne fark edeceğini anlamadım, az para mı vereceğiz yoksa ucuz diye daha çok para verip oynamyacağımız daha çok mu oyun alacağız. Bunlar hep tuzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 SEKİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 neredeyse yarım saat geçti ve görünürde bir indirim yok. işi bilen ve dile hakim birisi steam forumlarına konu açarsa en azından işin hakikatını öğrenme imkanı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 en çıkıyorum ya TL gelirse haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ben hep 50 tllik alıyorum dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Boşuna kapatıp açmayın denedim faydası yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 lol ben de denedim demin, hatta update steam'e bastım filan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Gaza gelir diye dili bile Türkçeye çevirdim cıks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 oha 50 tl civ YARIN İSTİFAMI VERİP RUSÇU OLARAK SAHALARDA YER ALMAYA BAŞLIYORUM HOLY BE THY NAME GABEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Ohooho bulgarlara bile eu cakmislar simdi gordum,bizimde gun icinde guncellenir bence kurumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 benim kur TL oldu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 tl'den once kurdistan dolarina ceviriceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Kurdistan'da florin kullaniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 iyi de bulgaristan ab'de zaten, euro'ya geçecekler. Halihazırda sabitlemiş olmaları lazım para birimlerini euro'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ShadowFax said: Flassh said: akşsam 8de gelir sanırım sonbahar kampanyası yaparlar steamde bu kampanyalar hep aksam baslamıyor muyud yanlıs mı hatırlıyorum ilk sekiz diyen bu. Dalın. en ilk ilk ben dedim :P ama normali 8de gelmesi sonuçta. indirimlerde falan update 8'de geliyo. saat sabah 10'a denk geliyor pacific time ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 oh vurun sabonis e o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 oldu beyler modem reset atıp deneyin bende tl oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 beyler gözleri kısıp ekrana bakınca tl oluyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Evden cikip geri girin oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 istemiyoruz zaten ab'ye almasınlar artık. bütün paralar yunanlara gitti bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar