knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 valla ilki kadar iyi olacaksa gelsin ayni seviye 10 tane film yapsinlar hepsini izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 John Wick iyi değildi ya. Yakışmamış Neo'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bunu beğenen sivil hayatta aksiyon falan izlemiyordur ya. jim jarmush filmi falan izleyip arada keanu yakışıklı diye kızlarla beraber izliyorlardır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 gayette güzel film, vizyona girdiğinde sinemada izlemiştim. uzun süredir aksiyon filmi izlemiştim iyi geldi. bir aksyion filminden beklediğin her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aksiyon filmi ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Istari said: gayette güzel film, vizyona girdiğinde sinemada izlemiştim. uzun süredir aksiyon filmi izlemiştim iyi geldi. bir aksyion filminden beklediğin her şey var. uzun süredir izliyosan sıkılmışsındır be dayı. ihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bir me eksik olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bi de ikincisi duyurulmuş abv keanu. ilkini tahmin etmeme rağmen bile bile başladım ve yarıda bıraktık. lisede olsam bayılırdım ama sırf aksiyon olsun diye bomboş bi film de çekilmez arkadaş. aksiyonun bi orjinalliği vuruculuğu da yok, ne bi orjinal çekim ne bi gerilim hiç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 iyi gidiyor boyle filmler kafayi bosaltmak icin ikinciside gelsin izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 knox said: >after tons of slick cool shootouts the movie ends with a one on one fight at night Ve melee, onu unutmayalım. O önemli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 olm oturdum gene izliyorum ya max payne filmi de böyle bişey olmalıydı işte, gittiler sikimsonik bişey yaptılar düşününce yine sinirlendim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 tekrar izledim, yine şahaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yeni fragman gelmiş 2. film için; https://www.youtube.com/watch?v=Ve_p8QeWry4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=nMqETeQrgqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 ctrl + c ile film çekmişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 gerçekten öyle yine aksiyon filmi çekmişler, ne kadar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Beğenmediği yönünde yorum belirtenler ağır bir depresyonda olup farkında olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 morpheus görünce gözler yaşlı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 ÖF. Değişik konseptli film yap, başarılı olsun, bütün konu kapansın bitsin, sonra illa suyunun suyu sequel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Sanki ilk filmde çok mükemmel bi konu vardı, ağlamışsınız. etit : Düz aksiyon filmi işte, izle gitsin bi kere izlemelik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 aksiyona en cok ihtiyac duydugumuz bu gunlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Morpheus cok iyi dusunulmus lan, bide Trinity'i ekleseler tam imba olurmus dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 o kadın bir daha aksiyon filmlerinde oynamayacağına yemin etmişti matrixlerden sonra çok fazla yeri kırılınca asd. kesin teklif etmişlerdir ama yetmemiştir para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 cidden carrie ann moss da eklenseymiş de matrix 3'ün kötü tadıyla bitmeseymiş üçlünün beraberliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 traileri izlerken islandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar