SenariouS Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Benim sehir http://i.imgur.com/OyLdh4S.jpg Bide RCI sifirken evler yaptim megamall falan koydum ama kimse gotunu kaldiripta yerlesmiyor. bkz. http://i.imgur.com/owtmsYM.jpg su olulere cozum bulmak lazim. Neyse 2. sehirde daha dikkat ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Benim şehrimde RCI isteksizliği şöyle oldu. Sanayide adam ihtiyacı vardı. Fakat şehir yüksek eğitimli olduğu için evdekiler işsiz kaldı. Resident ihtiyacı o yüzden artmadı. Sanayi ihtiyacı artmadı çünkü çalışacak adam bulamadılar. Bunu çözmek için eğitimsiz bir yerleşim bölgesi yapmam gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 sanayii yi kisip ofis kuraydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 RCI ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 residental commercial industry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 hadi beyler kahveyi koydum http://www.youtube.com/watch?v=5GCoc893Vt8 lets begin 3:00 dk'da kalpleri eritmeye başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 iyi fikir su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 https://open.spotify.com/album/6rP5vrLZjW3RpS9oVVzJA9 http://www.youtube.com/watch?v=qkXOxLpdMds İhaleyi büyütüyorum ve SALEP diyorum. Salep, SimCity 3000 şarkıları ve Cities: Skylines. Vaşşş :) Bu arada oyunu kurma ekranında 3 GB olarak görmüştüm ama şu an 1.5 GB indiriyor bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 dogrudur bende de aynisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 1.5 sıkıştırılmış hali, 3 gb yüklenmiş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Tamamdır, toplam gerekli alanın hacmiydi 3 olan; standart alan herkes 1.5 ya da 1.6 indirmiş. Deluxe da 1.9 çekiyormuş, 300 MB küsürü OST + digital artbook falan demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Ya şu blur effectini tam kapatmaca yok mu? AA disable ettim, biraz iyi geldi ama halen zoom in yapınca böyle buğulu gözle bakıyormuşsun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 tilt shift amount u kis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Bugun oynaymadım of ya off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 sc4 de iyiydi. Niye bu kadar hype oldu buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 su trafigi bi cozsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 12k lik bi sehir yaptım degisik degisik seyler denedim. sehri saveleyip suya batırıp kapattım. bi sonraki oyunumda hedef 1milyon! asdf. Courthouse u acıyım diye hic polis yapmadım. 0 polisle bile %34 un ustune cıkaramadım hırsızlıgı (%50 istiyo). acaba yeterli iş var diye mi cıkmıyo belli bi seviyenin ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 BASKINVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR buda genel city ss i edit : bi yerden sonra low residentalleri dezone edip yerine high residental basın abi. kafanız rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Sigarayı yasaklayip sanayi kismini durdurunca crime direk tavan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Tek yönlü yollar ve döner kavşaklar trafiği bayağı çözüyor. Fakat tek yönlü yollar servis araçlarının ulaşım gücünü bayağı kesiyor da. Toplu taşımayla yoldan bayağı aracı kesmek de mümkün. madcow said: 12k lik bi sehir yaptım degisik degisik seyler denedim. sehri saveleyip suya batırıp kapattım. bi sonraki oyunumda hedef 1milyon! asdf. Courthouse u acıyım diye hic polis yapmadım. 0 polisle bile %34 un ustune cıkaramadım hırsızlıgı (%50 istiyo). acaba yeterli iş var diye mi cıkmıyo belli bi seviyenin ustune Eğitim seviyesi artınca suç çok düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 2. yaptigim sehir 10 numara oldu ya ama sehrin gobeginde illa trafik oluyor abi ne yaparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 iyi yol+ toplu tasimayi ucretsiz yaparsan trafikten kurtulmak mumkun ama iste yollari falan sehiri kurmaya baslamadan cok iyi planlamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ilk assetim 4x2lik park alanı. 12k kisi ile koprude metrobus trafigi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 abi niye harbor kuramıyorum? 80k oldu şehir sadece tren falan yetmiyor importa deli olucam. rota olarak şehrin göbeğini gösteriyor kesin yapımcının mallığı, denize gitmesi lazım bu rotanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 tren trafiği oldu ya... direk her istasyona 2-3 train generate ediyo bütün raylar doluyo kıpırdıyamıyo trenler. geneldede %20-40 arası dolulukla geziyolar. bu arada sırf cargo train. insanlardan cok yük taşımak daha önemli gördüğüm kadarıyla benim asıl ordan duraklıyo sehrin büyümesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar