µh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 sunu al http://www.hepsiburada.com/optimum-gold-standard-whey-protein-tozu-2273-gr-double-rich-chocolate-pm-sporop115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 evet bende direk buna ulaşmıştım bu işin fiyat performans ürünü bu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 double çikolatadan verdim siparişide bunların içinde şeker glikoz felan yoktur demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 1 ölçekte 0.7 gr şeker 0.5 doymuş yağ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Şimdi şöyle bir sorum var 1 ölçek antremandan sonra yarım ölçekte gece uyumadan önce alıyım diyorum. Ama whey kana çabuk karıştığı için gece uyku boyunca beslemez, anlamı kalmaz dediler. Ama sütle içersen yavaş karışır dediler. Doğrumudur ne kadar yavaşlatır sütle içmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Gece yatmadan önce içmek için casein var sütle karıştırıp içiyorsun. Ha faydası farkı var mıdır dersen bilmiyorum tabi. Casein vs. whey before bed falan diye aratıp ordan bak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 doğrudur doğrudur. yani milyon kez konuşulan şeyler olduğu için üşeniyorum yazmaya artık. ama özetle doğrudur. casein de öyle uzun vadeli kana karıştığı için gece kullanılması makbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 hatırlıyorum 15 sene öncesinden caseini, değişik bi olayı vardı onun. Bide ona para harcayamam heralde şimdi. Wheyi sütle içme yavaşlatma açısından ne kadar etkili yüzde 5 mi 10 mu 50 mi onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Her şeyi tam yaptınız da kaseini mi kaldı abi. Günlük protein ihtiyacınızı tutturun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Hayır kayda değer bir yavaşlatma yapmıyorsa wheyi ziyan etmiyim diye soruyorum. Kayda değer mi değmez mi sütün yaptığı yavaşlatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ne zamandır atmadım foto atıyım dedim #nocalves çok gidemiyorum gerçi 3 ay düzgün gitmedim 1 aydır comeback is real demek isterdim yine gidemicem düzgün :( :(photos uploader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02600/CECPY7_2600591b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 calflarım ile benzerliği gerçekten var, yok değil o ekmeği koysanızda yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Kollar tatlis Calf dedigin 2 kosu 2 bisikletle cikoyor direk Kol omuz gelistirmek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Omuz tamam da kolda ne var ya. En kolay kolay benim için. Hele biceps. 6 ay gittim, 5 yıl gitmedim, hala duruyor biceps. 2 gündür gidiyorum şimdi, eminim 1 ay sonra yine kafam kadar olacak biceps. Sırtı hakkıyla, düzgün yapmak zor bak mesela bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 kolu biceps sanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 senko said: Kollar tatlis Calf dedigin 2 kosu 2 bisikletle cikoyor direk Kol omuz gelistirmek zor calflerim seninle bi çift laf etmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 fitness sonrası yüzmek ile ilgili bilgi paylaşan oldu mu hiç? Cardio yerine yüzsem, ağırlık kaldırdığım gün yüzsem nasıl bir etki yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Jaegerjaquez said: senko said: Kollar tatlis Calf dedigin 2 kosu 2 bisikletle cikoyor direk Kol omuz gelistirmek zor calflerim seninle bi çift laf etmek istiyor insan insani icin konusuyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bende de egilip kalkinca 6pack cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 samaella said: fitness sonrası yüzmek ile ilgili bilgi paylaşan oldu mu hiç? Cardio yerine yüzsem, ağırlık kaldırdığım gün yüzsem nasıl bir etki yapıyor? çok sayfa önce ben sormuştum aynısını. olur ama çok abartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Tendonlarla alakalı zorluk, büyüme vs. Tendon ne kadar kısaysa kasın (kas daha uzun olacağı için) potansiyeli o kadar fazla oluyor tam tersi durumlarda da abi ne yapsam büyümüyorcular oluyor. Sadece tendon değil tabiki olay ama x kişinin kolayca geliştirdiği kas grubu sizin için büyük çile olabilir yani. Öyle en kolay burası en zoru şurası falan demek çok doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Alt göğüs için barı nasıl tutup nereye indiriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar