yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Baya genetik çalışmış orda o zaman, sıkıntı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Atarim da utaniyorum sjfk. Legen kemigim de genis zaten. Onun uzerinde yag olunca kotu duruyor. Ryan Gosling var ya, vucut yapilarimiz onla ayni olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 olm ryan gosling gibiysen daha ne istion ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hahaha ryan gosling gibiyim FUCKIN DAMN IT BRAD PIT IN FAYT KILABINI ISTIYODUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ryan gosling'İn la la land'taki hali gibi olsam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Dünyanın en kötü omuzları o adamda yhaaa :( şaka maka ne utanıon la sadece o bölgeyi çek gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Vitaminsiz omuzu, aynı benimkiler de öyle :( Sanırım ben de bir ryan gosling im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 senko said: olm ryan gosling gibiysen daha ne istion ?? abi selvide de boy var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 piliç bacaklarımla gurur duydum topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Omzum genis olm, cemcuk omuzlular omza bakmis direk. Ben bel bolgesinden bahsediyorum. Aksam paticik tasagi kaldiracak kafada olursam koyarim resim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Omuz konusu öylesine açıldı ya senle ilgisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ben de skinny fat'im ya. bulk girdik zamanında ama kol-omuz-sırt üçlüsü düzeldi, belden aşağıda popo dahil yağ yok gibi neredeyse ama özellikle alt karın ve göğüsteki yağlanmayı bir türlü halledemedim :( şimdi cardio yapıyorum her spor öncesi, bir de tekrarı arttırıp ağırlığı azalttım, işe yarar mı sizce? ketojenik veya başka bir diyetin faydası olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Allure- said: ben de skinny fat'im ya. bulk girdik zamanında ama kol-omuz-sırt üçlüsü düzeldi, belden aşağıda popo dahil yağ yok gibi neredeyse ama özellikle alt karın ve göğüsteki yağlanmayı bir türlü halledemedim :( şimdi cardio yapıyorum her spor öncesi, bir de tekrarı arttırıp ağırlığı azalttım, işe yarar mı sizce? ketojenik veya başka bir diyetin faydası olur mu? Sabah LISS (düşük tempolu uzun süreli antrenman, 60dk yürüyüş, kond. bisikleti gibi) + Ketojenik Diyet bayağı iyi olur. Keto'da hiit'ten kaçınmak lazım bence. Keto yapılmayacaksa, 16/8 yada 20/4 oruç da ekstrem diyetlerden. Bu arada çok biliyormuşum gibi konuşuyorum 3 yıl kilo veremedim. :) Son 6 haftada 5kg verdim, muhtemelen içki içmemenin etkisi ve su atımı. Bu arada vücut epilasyonu işine giren var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Lazer mi Bi kere gittim kadin bu makine senin tuyleri almaz dedi geri gonderdi. Teknolojinin gelismesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 kadin biyigi gibi kil varsa gogsunde almaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 lanet olası uzak doğu genleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Haic uzakdogulular asiri fena agiz sapirdatiyor ya. Ifrit oluyorum. Sende de var mi la bu. Nam nam nam nim nim nim tak tak tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Senko'da skinny fat ama ona yakışıyo. Kaslı maslı olsa sevilmez bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Allure- said: ben de skinny fat'im ya. bulk girdik zamanında ama kol-omuz-sırt üçlüsü düzeldi, belden aşağıda popo dahil yağ yok gibi neredeyse ama özellikle alt karın ve göğüsteki yağlanmayı bir türlü halledemedim :( şimdi cardio yapıyorum her spor öncesi, bir de tekrarı arttırıp ağırlığı azalttım, işe yarar mı sizce? ketojenik veya başka bir diyetin faydası olur mu? dieti bilemem ama ben cok fazla kilo aldim verdim. ozellikle kikboks yaptigim donemde cok oynadi kilom. sonrasinda da 3 kez 80-65 arasi gidip geldim. daha 6 ay once 69 kiloydum 2 hafta once tartildigimda 81dim yag yakmak icin weight antremanindan once deil sonra kardiyo yapmak kat kat daha basarili. oncesinde yapmak bosa enerji kaybi. bide benim hizli kilo vermeme yarayan en onemli oldugunu dusundugum sey sabahlari ac karnina 10 sprint atmak. istanbuldayken ne zaman got gobek cikmaya baslasa sadece bunu yapip biraz yedigime dikkat ederek cort diye eritiyodum geri. afterburn mu ne diyolar benim kikboks hocam yaptiriyodu hizli kilo vermemiz gereken donemlerde. sadece kendimde deil butun salonda herkeste ise yaradigini gordugum icin oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben yıllardır diorum yağ yakmak için cardio yapıosanız ağırlık idmanından sonra yapın diye herkes zikinin dikine gidiyor dgfdsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 abi herkes oyle yapmiyor mu zaten? benim salonda gordugum herkes oyle yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 10dk interval yapıyorum ben ağırlıktan sonra ama yetmiyor gibi 20 mi yapsam diye düşünüyorum sonra çok sıkılıyorum sdada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 millet isinma diye yapiyo bide. ben 3 dakkada isiniyorum anlamiyorum neyin isinmasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Ben vakitsizlikten evde push up, burpee, jumping jacks, romanian sit vs. yapıyorum hızlıca bir ayı falan geçti. Artık şınavı 100+ şınav çekiyorum 15dk'de falan ama bunların artık faydasından çok zararı dokunmaya başladı. Özellikle push-up'ın neden omuz zorladığını öğrendim, fazla yapınca mına koyuyor eklemlerin ki 50 tane video izledim, kendi videomu falan çektim doğru yapıyorum hareketi. Temmuz başı tekrar salona döneceğim bakalım, esas niyetim power rack alıp evde çalışmak ama 1600 lira istiyorlar (bkz. yuh amk). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 KENDI AGIRLIGINA SPOR YAPARK KENDINE SAKALTLIK VERMESZIN! idiotlari gelir simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar