Borlach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 rewendor ile alakası yok ölümlü dünya güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 goldbären said: rewendorun tavsiyeleri hep öyle ya, adam her filmden keyif alabiliyor imreniyorum bir yandan ne güzel bir şey, bizim gibi fularlı içekaçıklardan değil. Yoo beğenmediğim tonla film var, genelde buraya beğenmedim demek için yazmıyorum ama. Ha çok kötü oldu mu özellikle berbat gördüm mü yazıyorum. Kara mizah severim ama, hele Türkiye'de örneği çok az bir tür. Ölümlü Dünya bir başyapıt değil ama bu türü sevenler için eksiklerine rağmen gayet güzel film. Snatch, Lock Stock & Two Smoking Barrels tarzı filmleri sevmiyorsanız evet bunu da sevmemeniz gayet doğal. Mesela sevmediklerimde en en uç nokta olarak zamanında Avatar'a "pokahontastan komple çalmış çalmış koymuş adam, en ufak özgünlük yok, senaryo birebir c/p, çok güzel efekt ama film olarak bayağı tırt, üstelik uzaya girince iyice saçma olmuş senaryo, yoksa çak orbital bombardmentı 2 dkda bitsin" dedim diye bayağı linç yedim burada. Oysa adamın derdi zaten 3d'yi gösterip şovunu yapmaktı, yoksa filmin tırt olması sıkıntı değildi, fanboi aggro çektim yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 guy ritchie filmleriyle bunun ne alakası var abi yapma gözünün çapağını yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konsept aynı konsept. Kalite aynı kalite değil tabii ki, ama iyi bir başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 abartılı şive komedisi var mı, varsa kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Scalanova said: k1nJo said: https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjI3MDAxNTg1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzMzMDM1MzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg 9/10. kadronun güzelliğe bak. imdb puanı ve aldığı oy sayısına baya şaşırdım (6,9/10 | 16.669) pek ilgi görmemiş gibi. aynı yönetmenin filmi de olan boyhood gibi boktan bir film bile 300k oy ile ~8 puan almışken bunun böyle olması üzdü ya. gerçi vıcık vıcık amerikan milliyetçiliği filmi sanıp izlemek istememiş olabilir bir sürü kişi. de siz öyle yapmayın izleyin, baya güzel film. guzel begendim 75/100 çok tatlı film olmuş oyunculuk muazzam diyaloglar çok şeker konu kısır ve klişe ordan kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjI5NTM5MDA2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjkwMzQxNw@@._V1_SY1000_CR0,0,631,1000_AL_.jpg izleyin diyemem ama tam çerezlik film olmuş yani, abik gubik başları çok kötüydü ama ekşın başlayınca eğlendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 2012'de izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 goldbären said: abartılı şive komedisi var mı, varsa kötüdür dkjlfhg (tu)(tu) guy ritç aksan basınca ok, biz yapınca ouuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Ailecek Saskiniz 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 sanssizsansli said: Rewendor said: https://medyatava.com/uploads/news/db8125e2-db11-46a1-86a5-0f1da4505c45.jpg 8/10 Türk sinemasından hiç beklenmedik bir İngiliz kara mizahı çıkmış ortaya. Senaryo biraz daha çalışılabilir, sonu da daha güzel bağlanabilirmiş, ama genel itibariyle resmen yenilik getirmiş Türk sinemasına. ben bu filmi ilk 20 dk ana ekran sonra yan ekranda açtım. bitmiyordu, olsa 3. ekrana taşıyacaktım. sevenlerin de nasıl sevdiğini anlayamadım. abartılı oyunculuklar, duymuyorlardır bağırarak espri yapalım belki gülerler sahneleri, ciddi bi işi salaklarla dolu bir aileyle yapalım o da güldürür, ne olduğu belli olmayan da bi son yapalım merak uyandırır... Adamı yalnız bulmuş saldırmışınız. ayıp. 5-6 defa sinemada izledim bu filmi. 8-9/10 çalışır benden. Muazzam bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 boş zamanlarında bu filme mi gidiyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 5 6 defa sinemada bu filmi... Mantıklı Ha bu arada izlemedim iyi olabilir belki ama 5 6 defa ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 ilk tek gittim, beğendim. ailemli de götüreyim dedim, gittik beğendik. aile üyelerinden biri şehir dışındaydı. o gelince hep beraber bir daha gittik. kız arkadaşımı götürdüm. o da çok beğendi. onun arkadaşları ile bir daha gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 abi iyi hos film de, su filmde "muazzam" diyip 5-6 kere, hem de sinema da izlemek icin cidden 10-13.4 sene falan hic film izlemeyip, ardindan ilk bu filmi izlemis olmak lazim. sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 adam profesyonel refakatçi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 zorla izlettiler bana da cok baymıştım bikaç sahne dışında ama türk filmi için ortalama üstü denilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 beğendiğim filmleri çok defa izlerim. param varsa sinemada izlerim. lisedeydim, spider-man 2 çıkmıştı. 20 defa sinemada izlemiştim. sonra bluray çıkınca onu da almıştım. severim böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 çok saçma bitiyordu, bütçe yetmemiş kesmişler sanki filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 20 kere mi öyle küttedenek söylenir mi abi 4 kere mesaj at mesela 5'er 5'er falan söyle. goldbären falan okuyor sonuçta, kalpten gider adamcağız. hayır sonra o kadar pizzayı kim yiyecek. ekosistem mahvolur bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Eregorn sinemaya adam dövmeye giden arkadaş diil miydi? Bence dövecek adam bulamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 abi adam gold un ä sina kadar duzguncene yazmis. patide @gold yazinca isimleri listeyelen eklenti mi var haberimiz yok asdf 20 abartidir herhalde ya, yani tum arkadas x akraba x kantin caycisi kombinasyonu yapsan 12 fln eder anca, 20 nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 7.5/10 kaliteli dizi. Medium teyzeyi pek sevmem ama , bu dizide çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 abi ölümlü dünya net kötü film ya, bir çok sahnesinde fenalık bastı tekrarlardan dolayı. filmin tek beğendiğim yanı introsu, izleyenler anlamıştır.. ilk 10-15dk'sı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Opm yuzuklerin efendisi falan mi bu 5 kere gidiyosun mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar