Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Silphatos said: blacklight mı ne bi f2p oyun vardı built-in wallhack olan, aslında bu da sci-fi setting onu da ekleseler aimbot pistolle tam konsol codcuların baştacı olurmuş Var ya benim bildigim, reviewlarin birinde gormustum duvarin arkasindakileri gosteriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Yok o oyun başında seçtiğin bir karttan gelen özellik sanırım duvar arkasını gösterme muhabbeti. Bu arada 50 GB değilmiş lütfen 49.99 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 yazuach said: said: DLC'lerin dört bir yanımızı kuşattığı bu endüstride, Titanfall'a bir DLC çıkmasa şaşırırdık gerçekten. Bugün Avrupa'da çıkan oyun, efsaneleşme yolunda ilk adımını atarken, yapımcı Respawn'ın topluluk yöneticisi Abbie Heppe'de oyunun gelecek ilk DLC'sini açıkladı. Titanfall'un illüstrasyon kitabında görülebilen yaratıkların yer alacağı DLC, uzaydan tehditleri konu alacakken, yepyeni Titan'ları ve birçok yeni silahı da oyuna ekleyecek. Şaşırmayın abi. Season pass'ın açıklamasında var. Bahar, yaz ve sonbahar dönemleri için birer expansion dlc gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ay çok eğlenceli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Aynen. Ben de sevdim oyunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cfc_YpZhD5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 titandayken tepene zıplayacak adamı havada yumruklamak gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 DA2019 said: internet paketi nedir? ben burda 900kb/sn görunce seviniyrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 32GB limitsiz. Bi de bu var ben de şaşırdım :) 50GB 1 saatte bitti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 allahın merterinde naasıl destekliyor tt o hızı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 50 değilde 20 gb indiriyormuş zatende açıldığında 50 oluyor diye origin öyle gösteriyor diye okuduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben medeniyetin merkezi bakırköyde 8 e talimim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 8 mb kadar akksiz kullanıyorum 1mb üstünde görmedim bugune kadar indirmede.. medeniyet başka birşey ya. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 progamer said: 50 değilde 20 gb indiriyormuş zatende açıldığında 50 oluyor diye origin öyle gösteriyor diye okuduydum. evet böyle indirirken aynı zamanda yüklüyor ya da extract ediyor sanırım, steamden farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 dreagloth said: allahın merterinde naasıl destekliyor tt o hızı ya Yemişim bakırköyü. Paraya kıy da 32GB al. Pinti herif. 4MBdan aşağı görmüyorum downloadda. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 malum sitelerde yüksek sıkıştırmalı ilaçsız versiyonu var. indirip yine key ile kullanabiliyorsunuz diyolla. 15 gb boyutu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 DA2019 said: dreagloth said: allahın merterinde naasıl destekliyor tt o hızı ya Yemişim bakırköyü. Paraya kıy da 32GB al. Pinti herif. 4MBdan aşağı görmüyorum downloadda. ;) para var destekleyecek altyapı yok, fiber geliyor diyorlar bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Ya ekran çok karmaşık oluyor bazen. Pilotla npc'yi ayırt edemediğim oluyor sdf. Ama sırf bende değil, bir ton kez yaşadım. Pilot odaya girip benim yerime yanımdaki npclere sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 meksika ücreti ne kadarmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 104 liraya oyunu ve season passı aldım origin mexicodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Redeagle said: Ya ekran çok karmaşık oluyor bazen. Pilotla npc'yi ayırt edemediğim oluyor sdf. Ama sırf bende değil, bir ton kez yaşadım. Pilot odaya girip benim yerime yanımdaki npclere sıkmaya başladı. Bana da oldu bu. Auto pilottaki bir titana daldım. Yanımda da bir iki kişi falan var. Onlar da o tarafa bakıyor. Neyse titan patladı. Meğerse yanımdakiler düşmanmış. Dönüp beni öldürdüler. Onlar da sonradan farkettiler. :( Bir tane titan da benim titana vurmaya çalışıyor. En sonunda dayanamadım yazdım chatten "I'm on your side" diye. Friendly fire olsa (var mı?) yandık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Friendly fire yok neyse ki. Zaten bir pompalı ateşiyle iniyorsun. Attrition'da falan iyice rezillik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Oh güzel estik bi tur Lath ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Attrition kötü ama ya, Hardpoint en iyisi. Zaten domination en sevdiğim moddur cod serisinde, daha taktiksel kılıyor oyunu. Ayrıca attrition'da max 8000 exp alıyorum, hardpointte 16000 alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Aynen hardpoint çok iyi. Garip bide titanlar hardpointte çok daha kullanışlı hale geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar