aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Haydi çıkarın cüzdanları, indirim başladı; http://store.steampowered.com/ Hala bekleyen varsa Skyrim 7.5 dolar'a düşmüş. Detaylar yukarıda. Ne alıyoruz, ne almıyoruz gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kışlık pantul lazim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 walking dead dlc sadece %50 almış tüh. state of decay %33 aslında biraz daha inse onu alırım belki. bir de agarest generations of war alacağım ama yılbaşını beklerim belki bu ikisi için, daha fazla düşmeyebilirler şimdilik yeni çıktılar diye. saints row 4 sonra ama o da yılbaşına belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Prison architect hala pahalı ya, space hulk u eskinin hatrına alsam mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 darkfall indirimi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Darksun said: Prison architect hala pahalı ya, space hulk u eskinin hatrına alsam mı... alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 selamın aleyküm diye okudum başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Darksun said: Prison architect hala pahalı ya, space hulk u eskinin hatrına alsam mı... İndirimli fiyatı ile alınabilir. Ama eskiden kastın bilgisayar için çıkan eski Space Hulk oyunlarıysa, oynanış olarak bu onlar gibi değil. Masaüstü oyunun birebir uyarlaması. Sam said: bir de agarest generations of war alacağım ama yılbaşını beklerim belki bu ikisi için, daha fazla düşmeyebilirler şimdilik yeni çıktılar diye. Agarest'i almayı bir ara ben de düşünüyordum da oyun için yapılan yorumlar oldukça kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu indirimde tek bir çöp bile almıyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ulan yine cüzdanım kaşınmaya başladı....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Risk of rain inerse bir onu belki alabilirim, başka da birşey almam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Alınacak bişey yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Space hulk amigada ki space crusade in aynısı. Ama acaip düşük puan almış, o kadar kötü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 skyrim belki. ama o da aşırı sıkıcı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Komutan said: Agarest'i almayı bir ara ben de düşünüyordum da oyun için yapılan yorumlar oldukça kötü. ben onu ps3'te alacaktım da hdd dolu diye almamıştım. o türdeki bütün oyunları tükettim neredeyse, kalmadı. :p çok iyi olmasa da bana uyar herhalde türün meraklısı olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 GONDARCENGIZ said: selamın aleyküm diye okudum başlığı sa karşim. geç otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 SO IT BEGINS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 cs go ve brave new world aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Darksun said: Space hulk amigada ki space crusade in aynısı. Ama acaip düşük puan almış, o kadar kötü yani? Hayır, Space Crusade'in aynısı değil. Space Crusade yine Warhammer 40K evreninde geçen aynı isimli oyunun masaüstü uyarlamasıydı. Konsept olarak Space Hulk'a benzer, ama ikisinin oynanışı farklı ve bence Space Crusade daha iyi bir oyun. Space Hulk masaüstü oyunun aynen bilgisayara uyarlanmışı. Kötü değil, ama bir bilgisayar oyunu için içeriği çok kısıtlı. İndirimli fiyatı 10 dolar ki o fiyatın hakkını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi sayfalar ters çıkıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 altta spring sale 2013 var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 skyrim arşivinde olmayanlar için iyi fırsat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Duck tales indirime girsin alayım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kafamda hiçbir oyun yok. Büyük ihtimal ne indirime giriyor diye takip bile etmeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar