GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Dark Age of Camelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 eternal crusade çıksın da heretic keselim. ona kadar MMO mu var piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Darkfall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 aslında cümbür cemaat dandik bir oyuna mı başlasak ? metin 2 falan gibi. wolf team de olabilir bak. hem kafa rahat olur, hem eğlenilir o ortamdaki tiplerle. ciddi kasanları harassleriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben denedim abi Aion'da. Ipneler speed acik geziyorlar ortamda. Hile hurda yapamadiklari oyunu oynamiyorlar zaten. Bosuna sinir sahibi oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hile açıp knight online mı oynasak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 darkfall varken başka dandik oyuna gerek yok ya. 30 kişi olsak bir alliance a girer şehir alırız. ondaan sonra ver elini pvp sabah akşam seks. vaktim olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 aslında metin 2 cidden çok eğlenceli olabilir.hatta islam wars daha da iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 islam warsa girip allahsızlar clanı kuralım sodgksdpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 islamwars kapalıymış 2014 şubatta açacaklarmış. Bir kimse önemsemeden üç kez üst üste Cumayı terkederse ne olur? a: Direk Cehenneme gider b: Kalbi mühürlenir c: Tevbesi kabul edilmez d: Veli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 adam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 valla bi önceki sayfada yazdığım fikri destekleyen 10 kişi varsa random bir f2p oyuna başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi bu kadar işi gücü olan, vakti az olan adamız. artık zora gelemiyoruz malum. o yüzden daha casual bi şeylere yönelmek lazım. çoğu mmo da bu kıstasa uymuyor. o yüzden king arthurs gold veya önceki sayfadaki airbucanners tarzı bi şey iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 WoD gelsin başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 5 euro iken Eve deniycem gibi. Denedigim F2P oyunlar arasinda onereceklerim: Dragon nest: Bu oyun cok smooth. Cok akici. Dungeon sinematikleri vs. ile en zevk alarak oynadigim oyunlardan. APB: Bu oyun casual takilmak icin iyi aslinda. Diger oyunlarda zaman ayirabilen ve ayiramayanlar arasinda ucurum olusurken bunda her zaman beraber takilabiliyor oyuncular. Aslinda Rift de iyi ama ona cok zaman ayirmak lazim. Lvl kasarken bile dagilir paticik grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 maplestory ne kadar aptal birşeydir ya. abi 5.5 gb şey indi kurdum. siteye yönlendiriyor login için. giriyorum. oyuna servera tıklayınca atıyor. hadi bi get dedim sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 dragon nest europe baslayin abi muhtesem bi oyundu pc yi kirmamis olsam devam ederdim kirma sebebim ile oyunun alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 dragon nest eğlencelimiki :P. pvp kısmını merak ediyordum o oyunun (şimdi yazılınca hatırladım oyunu. Yoksa aklımın ucunda bile yoktu :P. Eskiden oynadığım bir oyunun ventinde sürekli sohbeti açılıyordu) dragon nest e bakınırken, şunu gördüm bir yerde (başka bir oyuna ait) http://www.youtube.com/watch?v=LE161yNnGfY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 oynayacak oyun yok oğlu yok. wildstar, everquest next/landmark, teso, yeni dayz, star citizen bekliyoruz. bu saydıklarımdan da en az 2 tanesi patlar. şu an sıfırdan oynayabileceğim bir tek eve olabilir, o da günde 1-2 saat max, 8'den sonra. kalabalık olmazsa onun için de elimi kıpırdatmam 2,3 kişi başlarsak çok keyifli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 incdarkness said: eve online 50 kişi başlasa şu an en az 45 tanesi bırakır yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ya eve başlamıştım ben bi ara bi ay bedava şeyi gelmişti steamden aslında zevkliydi baya space combat falan filan. ekonomidir şudur detayına girmemiştim gerçi. kötü yaşlanmış bir oyunda değil grafik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Densiz said: dragon nest eğlencelimiki :P. pvp kısmını merak ediyordum o oyunun (şimdi yazılınca hatırladım oyunu. Yoksa aklımın ucunda bile yoktu :P. Eskiden oynadığım bir oyunun ventinde sürekli sohbeti açılıyordu) dragon nest e bakınırken, şunu gördüm bir yerde (başka bir oyuna ait) http://www.youtube.com/watch?v=LE161yNnGfY memeli oyun oynayacaksak tera var. enmasse us serverlarına türkiye ip banı kaldırmış. eu'da gameforge var diye pek heves etmemiştim. indirip deneyebilirim oyuna bakarken gördüm bu ne kadar lame birşey ya http://tr.ign.com/pictures/games/14356584/89647.jpg onun dışında arkadaş olsada beraber oynasak dediğim fallen earth var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 eve online daki heyecan oyunu öğrenince başlıyor. Malesef 1 hafta oynama ile öğrenilecek birşey değil. Oturup 1 ay rehber video takılmak gerekiyor oyun vakitlerinde. Sonrasında heyecanlı olmaya başlıyor. Haliyle bu kadar sabırlı değiliz. Sanki değmeyecekmiş gibi bir izlenim veriyor. Oynayanlar bile doğru düzgün bilmiyor eve online ı. Zaten çoğu farmer milletin. :P. Benim çok vaktimi almaya başlayınca bırakmıştım. Bırakınca pişman olduğum tek oyundur kendisi :D. Hesabı satmayaydım iyiydi... @Xenus tera eu çooooooook yalan. Us iyi fakat oyunda aim hedesi var. Ping önemli baya. Ben eu da oynamış 2 aya bayaa iyi bir karakter yapmıştım. Fakat 1 ayda oturup pvp setini yapmaya başlayacağımdan bırakmıştım (eu serverına güvenmiyordum). Eu kesinlikle tavsiye etmem. Gameforge kadar uyuz bir firma yoktur. Adamlara videolu bot koyuyorum. Herifler 7-24 bg farmlıyor. Puanları satıyor (onun yüzünden bir taraf eziliyor). Öyle birşeyki 15vs15 oyunda 3-4 tane bir takıma bot gelebiliyordu. Herifler, adamların isimleri görünüyor koyduğum video da diye benim forum hesabımı bir süre banlamıştı. Fakat o oyunculara birşey yapmadılar. Support a da mail atmama rağmen, herifler oynamaya devam ediyordu. 1 ay daha dayanıp bırakmıştım :P (not: premium (tera club) ve marketine harcadığım paralara yazık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 war z oynayalım mı?? bir server kapatırız. hemen hemen herkesin steam hesabında vardır. paticik serveri kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar