Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Defa Aydinlandim

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

:)
rica ederim Noyan.
Reklamını yapacak kişilerin sürekli piyasayı canlı tutmaları lazım.Bunu sağlamak için de çeşitli güzellikler düşünmelisin.Enerji,hayatın anlamı eyvallah da ikram,hediye mekanizması da bu fal neyin işler de özellikle bir isim oluşturana kadar şart gibi...Hee,adın duyulsun,ondan sonra sağır sultan gelir sana koşa koşa,"Medyum Noyan,bana da bak"diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

dokunmuyorum bile tarot seansı yaptığım insanlara hatta genel olarak insanlara dokunmaya bıraktım çünkü dokunduğum herkesin herşeyini hissedebiliyorum ve hissettiğim şeyler her zaman güzel şeyler olmuyor çünkü çok fazla yaralı ve negatif enerjilerle yüklenmiş insanlar var. bu yüzden kendi enerji dengemi korumak adına insanlara dokunmuyorum. ama dokunmasam bile yoğun etki altında kalabiliyorum.

abi otobüse nası biniyosun yazın öğle sıcağında tıkış pıkış dolu giden 169 a bindiğinde nası dokunmadan duruyorsun insanlara?

diyelim ki istemeden birisi dokundu sana onu hissediyor musun spiritüel olarak enerjisini falan?
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

:)
rica ederim Noyan.
Reklamını yapacak kişilerin sürekli piyasayı canlı tutmaları lazım.Bunu sağlamak için de çeşitli güzellikler düşünmelisin.Enerji,hayatın anlamı eyvallah da ikram,hediye mekanizması da bu fal neyin işler de özellikle bir isim oluşturana kadar şart gibi...Hee,adın duyulsun,ondan sonra sağır sultan gelir sana koşa koşa,"Medyum Noyan,bana da bak"diye :)

dostum evren bankasını açtım kasasını .isteyen gelip nasiplenir hayali her ne ise elimden geldiğinc yardımcı oluyorum tarot seansı easnasında gercek olması ıcın. hayali olan insanlar bana gelsin. bir sürü insan var hayali olan biliyorum ve onların gercekleşmesi lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

BlaCk said:

Noyzura said:

dokunmuyorum bile tarot seansı yaptığım insanlara hatta genel olarak insanlara dokunmaya bıraktım çünkü dokunduğum herkesin herşeyini hissedebiliyorum ve hissettiğim şeyler her zaman güzel şeyler olmuyor çünkü çok fazla yaralı ve negatif enerjilerle yüklenmiş insanlar var. bu yüzden kendi enerji dengemi korumak adına insanlara dokunmuyorum. ama dokunmasam bile yoğun etki altında kalabiliyorum.

abi otobüse nası biniyosun yazın öğle sıcağında tıkış pıkış dolu giden 169 a bindiğinde nası dokunmadan duruyorsun insanlara?

diyelim ki istemeden birisi dokundu sana onu hissediyor musun spiritüel olarak enerjisini falan?

kendimi çeşmeye kapadım dengeleyebilmek adıma enerjimi ve hissiyatımı . son zamanlarda ulaşımı genelde evden özel araçlar alıyor ama bende şimdi kararsız kaldım ehliyet almam gerekiyor öncelikle sonrasında bi gs 1200 bir tane rx7 ve bir tanede L200 işimi görür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu fal işlerinde iyi para var valla.

Benim kız arkadaşta doğum haritası bakıyor filan seansları 600 700 tl civarı. Ulan bana beleşe bakıyor yinede istemiyorum ama çok meraklısı var arkadaş. Anlamadım gitti boşuna o kadar çalışıyoruz gibi geliyor. Kafaya bişiler tak, küpeler filan ortamı ayarla birazda bişiler yap parayı kırıyon :D

Hayırlı olsun bu arada. Benim hatunda aydınlanma üzerine aydınlanma yaşıyor. Garip konular falan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...