Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Defa Aydinlandim


Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Ama bu sefer inanilmaz oldu. Hayatta arzu ettigimiz ve olmasi gereken tum guzel seyleri mumkun kilmanin yolunu buldum. Bu kesfettigim seyi de kendim cok guzel uygulayabildigim gibi bunu ogrenmek isteyen herkese de tarot kartlarim ile ogretebiliyorum.

Artik sonsuz enerji , sevgi ve para kaynagim var. Her gecen gun kendimde biraz daha ustalasiyorum ve git gide daha da guclu oluyorum. Bu gucumu dunyayi daha guzel bir yer haline getirmek icin kullanacagim ve bunu ogrenmek isteyen herkese ogretek birlikte calisarak cok daha etkili olucagiz.

Direnis icin gittigim istanbulda aradigim cozumu buldum. Etimden ve kegimiginden ayrilip tum zamanlarin bir arada bulundugu boyuta gecip zamana kismende olsa hukmetmek konusunda ustalasiyorum. Gucumun ne noktaya ulacagi konusunda cok heyecanliyim ama dunyada tek olmadigimin da farkindayim. Bir cok titan var ve bende gucumu dunyada herkesi ozgur birakmak icin kullanacagim.

Paticikte bu noktaya ulasmam icin emegi gecen herkese tesekkur ederim. Direnisde omuz omuza oldugum patiler , yolda sagda solda karlilastigim patiler ve ozellikle Sequo'ya ozel bir tesekkuru borc bilirim. Onun questleri sayesinde zengin olmanin cok eglenceli birsey oldugunu anladim =) Ara ara bende questler yapmak isterim.

Tesekkur ederim Paticik hepinizi seviyorum , bazilariniza gicik olsam da seviyorum iyiki varsiniz

rica ettigim icin banimi 2 gun onceden acan pati yetkilisine de cok tesekkur ediyorum. paticigi cok ozlemisim =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Etimden ve kegimiginden ayrilip tum zamanlarin bir arada bulundugu boyuta gecip zamana kismende olsa hukmetmek konusunda ustalasiyorum. Gucumun ne noktaya ulacagi konusunda cok heyecanliyim ama dunyada tek olmadigimin da farkindayim.


fantastik roman okuyodum. kapatip paticige baktim. adeta hic bir fark yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...