applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 On 26.11.2021 at 00:57, Xenocide dedi ki: olum dengesiz misiniz, oynuyorum diyorum, savunmadım ahaha HAYIR SAVUNMADIM ALÇAK PUŞT oynamak da yasak. az önce çıktım oyundan, 3,5 saatlik non-stop combat mmmh dundun dun du dUĞN DUĞĞN bi de yani şeyi anlamıyorum, bak 3.5 saattir oynadım, "böyle saçmalık mı olur" dediğim tek bi şey oldu, jetteyim, füze kitleniyor, flareliyorum, uzaklaşıyorum. hiçbi şey yok, ZRNK yine lock ve bam, yokluktan füze çarpıyor. Ok, diyip biraz daha bekliyorum, self-repair. Bu yani. Bi de keşke 10 fps daha yüksek olsa. Neyine ağlıyosunuz bu kadar bi anlasam dicem adam haqlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 elmalı vodka, şimdi ben gelip buraya senin epic defuse videonu koysam, sonra desem ki elmalı vodka aha böyle bi oyuncudur? hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Koysam deme koy. Hep birlikte yeniden izleyip gülelim KEKW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 (düzenlendi) bulamadım ya bulsaydım koycaktım asda @Silphatos göreve Kasım 28, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Buldum ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 AHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 adamınkisi kulak engeli ama, onu da yazın... senin gibi sağlığı sıhhati akli dengesi yerinde olup bf2042 alıp oynamaya ne demeli... forumda bf2042 beğenerek oynayan iki kişi var biri madturk biri sen bu yeterli sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 (düzenlendi) canım, niye sinirlendin ki? @goldbären altını çizmiş falan istediğini oynar, bug'lı ve olmamış seviyor belki arkadaş xunn falan birileri de kandırmış Kasım 28, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 xunn bana 2016da star citizen aldırmaya çalışmıtşı ya, gel oynarız diye belki discordda rütbe alırım da kafama göre adam banlarım diye bi an düşündüm ama elim gitmedi sonra, oyundan soğur soğumaz selamı sabahı keseceklerini biliyordum... ayrıca bir diğer star citizenci kim: xenocide, işte şimdi taşlar yerine oturdu mu... bu adamlar DANDİK oyun seviyor, bu adamlar aksedisin dediği müşteri, bu adamlar p2p serverlı for honoru aylarca oynayıp yücelten adamlar, öyle bağımlı olmuşlar ki oyunları tamamen fixleseler elleri gitmez oynayamazlar next big flop'u kovalarlar. adeta bağımlı olmuşlar. bunlar teföri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 dandik oyun hastalığına yakalanmış zaar (zeno hasta yatağında temsili) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 (düzenlendi) asfas for honor oynamadım ben. Arkadaşlar, BF2042 BAYA İYİ Bİ OYUN, GİDİN BOKUNUZLA OYNAYIN, VİDEODAKİLER YALAN İFTİRA KUMPAS. işte bi de 10-20 fps daha fazla alabilsem :((( bak mesela dün bi anımı anlatayım. 4 saat falan 2042 oynadıktan sonra yoruldum artık. dedim bi soluklanayım. bi soluklandım. sonra 1-2 saat daha vaktim vardı, dedim chill bi şeyler oynayayım yatmadan, açtım steami şöyle bi baktım, 2042 açıp conquest oynadım. anı bu kadar. önceki sessionda breakthrough modu oynamıştım, yorucu oluyor. Kasım 29, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 16 saat önce, Xenocide dedi ki: elmalı vodka, şimdi ben gelip buraya senin epic defuse videonu koysam, sonra desem ki elmalı vodka aha böyle bi oyuncudur? hmm? ben zaten "üff nasıl bir oyuncuyum" demedim ki hiç.. Kötü bir cs oyuncusuyum ama zevksiz değilim çok şükür bir zamanlar öyleydim gerçi (KO batağına düşmüşlüğüm vardır lisede) artık değilim oyunculuk konusunda kendisiyle barışık birisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Oyun şirketleri Twitter ve Facebook hesaplarına LGBT bayrağı veya Progress Pride bayrağı koyduklarında her şey halloldu, düzeldi gibi rol yapıyoruz. Ama bu sistemden kazançlı çıkan yine büyük corporationların başındaki kişiler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Bir yandan da oyun şirketleri kendi müşteri tabanıyla kavga ediyor sürekli. Nasıl ceza almadan devam ediyor bu şirketler anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Wartales çıkıyor asıl yarın. Epeydir en merakla beklediğim oyun: https://store.steampowered.com/app/1527950/Wartales/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 20 dakika önce, GERGE dedi ki: Wartales çıkıyor asıl yarın. Epeydir en merakla beklediğim oyun: https://store.steampowered.com/app/1527950/Wartales/ oha! ben buna parayı gömerim. permadeath var mı? bi de kamp dışında ayrıca kale alsak falan, bizim olsa... üüüüffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Battle Brothers'ın iyi grafiklisi gibi göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 (düzenlendi) Wartales alacaksaniz eger daha almayin, fiyati dusebilir, su an 200+ tl [developer] 3 minutes ago We're discussing this internally, bear with us. Aralık 1, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 inb4 500₺. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 artiyormus birde asds, ama ruslarda sikayetci fiyattan, bu tip oyunun en cok satacagi yerlerden biri rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 en ucuz fiyatıda bize çekmişler ama işte evet harikayız tabi :)) hatta muhtemelen fiyatları 1 hafta önce ayarlamışlardır dolar 10-11 lerden 13.5 a gelince millete göre ucuz kalmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 +%300 beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 ayar cekmisler, kabul edilmesini bekliyoruz demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 lan yarım oyuna 200 gayme vermekte neymiş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 valve'nin suggest ettiği fiyat 57tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar