Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, goldbären dedi ki: ulan amma büyüttünüz, adam parçaları yaksa aynı gün gidip 5. kasayı sipariş edecek varlığı var. bir nerd için olması gereken minimum sağlanınca bu kadar ayakta alkış tutmayın... (fakat bir şişko olarak kaslı adamları kıskanmak?) altıncıya yetmeyebilir mi ama parası? kötü gün için çenesinin arasına sakladığı paraları çıkarsa bi 3 de oradan alır bence. hehe iyi witcher oldu adamdan lan QISQANMA sdfsf Temmuz 17, 2020 Laraken tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: ulan amma büyüttünüz, adam parçaları yaksa aynı gün gidip 5. kasayı sipariş edecek varlığı var. bir nerd için olması gereken minimum sağlanınca bu kadar ayakta alkış tutmayın... (fakat bir şişko olarak kaslı adamları kıskanmak?) https://www.youtube.com/watch?v=qfQuZTiNd3w böyle adamı öpüp başa koymak lazım bu devirde. youtube embeddingi öldü sanırım forumun gg.
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 3 saat önce, goldbären dedi ki: ulan amma büyüttünüz, adam parçaları yaksa aynı gün gidip 5. kasayı sipariş edecek varlığı var. bir nerd için olması gereken minimum sağlanınca bu kadar ayakta alkış tutmayın... (fakat bir şişko olarak kaslı adamları kıskanmak?) HANR CAVIL KASA TOPLAMIŞ ODA BİZDEN BİRİ
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 şerefsiz cavill. modelleri mankenleri ayıkladın şimdi sıra şişman nerd kızlarda mı. onları bari bize bırak be
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 4 saat önce, goldbären dedi ki: ulan amma büyüttünüz, adam parçaları yaksa aynı gün gidip 5. kasayı sipariş edecek varlığı var. bir nerd için olması gereken minimum sağlanınca bu kadar ayakta alkış tutmayın... (fakat bir şişko olarak kaslı adamları kıskanmak?) wanna be demeyek mi? ne oynuyor ona bakmak lazim tam rage quitter tipli
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 voşurt ve tw wh oynuyor işte tam bizim forumun adamı. kesin bu aleti de cp77 için toplamıştır.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 (düzenlendi) 9 saat önce, goldbären dedi ki: ulan amma büyüttünüz, adam parçaları yaksa aynı gün gidip 5. kasayı sipariş edecek varlığı var. bir nerd için olması gereken minimum sağlanınca bu kadar ayakta alkış tutmayın... (fakat bir şişko olarak kaslı adamları kıskanmak?) Şu net Umut Sarıkaya karikatürü Temmuz 18, 2020 Kaede tarafından düzenlendi
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Kiskanma iste baris, gamerligin icin kasli vucudunu feda ettigin icin boyle hissediyorsun. Adam kas da yaparim kasa da diyince dellenme.
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Gayet güzel sempati toplamış adam ne var bunda.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 ben de sevdim egosuz bi tip canım. ama istediğim bir sayfa alıntı primini aldım, forumda gold markasına değer kattım bu pr çalışmasıyla. tüketicinin bilincindeki huysuz ama belki de sempatik şişman algısı güçlendi.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 20 saat önce, goldbären dedi ki: ulan amma büyüttünüz, adam parçaları yaksa aynı gün gidip 5. kasayı sipariş edecek varlığı var. bir nerd için olması gereken minimum sağlanınca bu kadar ayakta alkış tutmayın... (fakat bir şişko olarak kaslı adamları kıskanmak?) sorunun ne onu anlamadım. "nerd" olmak için üç kuruş parayla dandirik parçalar alıp toplamak mı gerekiyor? para olunca "nerd" olunmuyor mu? adam belki de hayatında ilk defa kasa topluyor. üşenmeden talimatları okuyup birbirine birleştiriyor. filmlerde ve dizilerde verdiği emekleri dinleyince, böyle becerikli biri çıkması beni şaşırtmıyor. illa bazı aktörler gibi kasıntı kasıntı takılıp her sahneyi dublorlere verip parayı ismi üstünden alan aktörler gibi mi olması gerekiyor seni tatmin etmesi için? kıskanıyor zaar.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 adam zaten 6 ay önceki meşhur "xbox mu ps mi" röportajında söylüyordu sorulunca "kasa toplamadım ama toplanmış kasalar kullanıyorum, vaktim ve cesaretim olunca kasa da toplayacağım" demişti. millet de "toplarken videoya çeksin koysun" yazmıştı. adam direkt onu yapmış işte, helal olsun. filme de çeksinler beraber artık ikisini.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 adam god tier ya, proper gamer representation dasdsaf https://www.gq-magazine.co.uk/culture/article/henry-cavill-interview-2019?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1576836522
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 unreal engine 3-4 dönemine denk gelmiş olmak akp donemine denk gelmek gibi.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 19 saat önce, knox dedi ki: Based. adam wow'da raid yaparken zack synder'ın "superman'i sen aldın" telefonunu açmıyor ya, bizim forumu üstüne tapular insanlar bunlar bilse lmao:
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 https://www.pcgamer.com/uk/new-report-claims-assassins-creed-developers-were-pressured-into-minimising-female-protagonists/ ubisoft draması çıkmış
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 hem erkek hem kadın yapsınlar seçmeli işte, öyle yarı/yarı veya tek birini dönüşümlü yapmasınlar artık o kadar para kazanıyorlar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Odyssey gayet iyiydi niye maraz çıkmış ki. İsteyen iki şekilde de oynuyordu. Vikingler de müsait buna.
Öne çıkan mesajlar