Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 ikisi ayri seyler, herif erdoganci olabilir ama uygur savunmasi gercekten cekilmesi gereken bisi artik. ozili hic sevmesem de katilmadan edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Bir tane yorum gördüm, o da yazıdaki içeriğe uygun olarak. Ve haklı bir eleştiri. Hayırlı cumalar diye insan hakları savunuculuğu olmaz. Bence herhangi birinin islamcı olma ve müslümanların haklarını savunması da en doğal hakkı ama buna insan hakları hassasiyeti demezdim. Cesur bir yorum, bu anlamda da hakkını teslim ederim. İşi yine dünya Türklere karşı meselesine çekmeye çalışman çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 ben linkteki yorumları kastetmedim, birkaç ayrı yerde okudum bu haberi de hepsini tek tek yazmadım buraya. amerikalı ermeni'yi müslümana karşı savununca insan hakları ama türk uygur'u ateiste karşı savununca insan hakları değil, hayırlı cumalar kafası, oldu. eminim ki her amerikalı din-nötr yaklaşıyordur bu durumlara. zaten dediğim öyle mi değil mi bu olay turnusol kağıdı olacak. uygurlar toplama kamplarında, 1-2 tane ölen hong kongluların onda biri haber olmuyorlar. mesele türk meselesi değil, mesele müslüman meselesi. batılı konu müslüman canı oldu mu başka bir değer çarpanı uyguluyor. ben hayırlı cumalar kafasıyla değil, insanoğlu kafasıyla yaklaşıyorum olaya. yoksa eminim ki hong kongluyla uygurludan daha çok konuşacak şey bulurum şahsen. "aman sakallı takkeli yani ölse de o kadar umurumda değil" bakış açısıyla yaklaşırsam o zaman kendi vicdanımla barışamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Mesut Özil’in gönderisi profesyonel bir ajans tarafından hazırlanmış. İçindeki kelimelerin yarısının manasını bile bildigini sanmiyorum mesut’un. ABD’nin Çin’i zayıflatma çabalarından en önemlilerinden birisi Doğu Türkistan mevzusu. Alman milli takımında oynamis “en beyaz” musluman mesut Özil su anda. Tüm dünyadan takipçileri var vs. Zaten ilk gönderisini anında tercüme etti bir dernek hesabı falan. Cin de bunu gördüğü icin insanlik dışı tedbirler alıyor orada. Milyonlarca insan kamplarda ve Çin reddetmiyor bunu eğitiyoruz falan diyorlar. ABD dışişleri bakanı Mesut’u savunuyor falan. Doğu Türkistan mevzusunun bir şekilde gündem olması gerekiyordu böyle başlattılar. Rte bu toplara giremez bu arada. Çin’le arayı iyi tutmaya çalışıyor her koşulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 (düzenlendi) Oradaki asıl sorun haberde kullanılan bir ifade: Ozil is also a known supporter of Turkish president Recep Tayyip Erdogan, who has imposed an increasingly authoritarian regime on the nation since becoming president in 2014 and recently launched an ethnic cleansing campaign of his own against Kurds in Syria. Her ne kadar Suriye'deki operasyonu hatalı bulsam da orada yapılanın etnik temizlikle bir alakası yok. Haber bu şekilde verilirse konu hakkında bilgisi az olan insanlar da olaya o açıdan yaklaşacaklardır. Aralık 19, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Çin ağır basınca ABD mandasını mumla arayacağız ya. Tabi ki hepimiz uyguruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 aynen öyle. abd yalandan da olsa özgürlük ayağı yapıyor, bu çin tam yamyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 son tartışılan konudan alakasız sorum var, eskiden reddit'te 4chan'da felan oyun dergilerini protesto etmek de maksatlı yılın en iyi pc oyunları diye videolar felan hazırlarlardı. bu sene öyle şeyler çıktı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 vidya gaem awards mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 21 saat önce, Komutan dedi ki: Oradaki asıl sorun haberde kullanılan bir ifade: Ozil is also a known supporter of Turkish president Recep Tayyip Erdogan, who has imposed an increasingly authoritarian regime on the nation since becoming president in 2014 and recently launched an ethnic cleansing campaign of his own against Kurds in Syria. Her ne kadar Suriye'deki operasyonu hatalı bulsam da orada yapılanın etnik temizlikle bir alakası yok. Haber bu şekilde verilirse konu hakkında bilgisi az olan insanlar da olaya o açıdan yaklaşacaklardır. Tum dunya gerceklesen olaylari kendi isine geldigi sekilde hikayelestiriyor. Sen tum dunyaya eyyyyyyyy X diye atar yaparsan hep tabiki boyle hikayelestirecekler. Disinformation cagindayiz, alismak lazim bunlara. Bu sirada kuzey suriyede ne oldugu hakkinda pek fikrimiz oldugunu da zannetmiyorum. TRnin dogusunda bile neler yasandigini ancak devletin izin verdigi olcude bildigimizi bir kabul etmek gerek herseyden once. Medyanin otorite altinda bu kadar ezildigi bir ulkede Xin Y ile bir alakasi yok soyleminin saglam bir dayanagi olabilecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 hani başlığında konuşmak lazım ama gizli-saklı birşey yok, ypg sempatizanları kaçıp geri gelmeyince onun adına etnik temizlik diyorlar otomatik, çok tartıştım batılılarla. ama ypg arapları kaçırınca saldırırken, o etnik temizlik olmuyormuş. hakkaniyet, hukuk filan değil, herşey güç ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Gizli sakli birsey olmadigini nereden biliyoruz? Ben bati medyasi dahil ozellikle bu tarz buyuk olaylara biased yaklasmayan medya gormedim. Bizim ulkemizde medyanin hukumetin kontrolunde olmadigini, haber processlerinin secici gecirgen oldugunu zaten herkes kabul eder diye dusunuyorum. E kendimiz orada degiliz. Oradan bize dogru duzgun (bireysel bakis acisindan olmayan, objektif olabilecek) bilgi aktarabilecek bir kurum/yapi yok. Her haltin tum aktorler tarafindan carpitildigina da 50 kere sahit olduk. Haliyle senin soyleminin de saglam bir dayanagi oldugunu zannetmiyorum ama tabi var ise paylas. Ben sahsen elimde veri olmadiginda devletin de insanin da olabilecek her turlu pislige acik oldugunu varsayarak degerlendiriyorum olaylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 başlığında seni mentionlayıp yazıyorum, burada uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 4 saat önce, LethE dedi ki: vidya gaem awards mı? daha seçme işlemi bitmemiş sanırım, sadece seçilebilirleri listelemişler https://2019.vidyagaemawards.com/awards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2020 The Pedestrian I can see the signs in my sleep now, always guiding me closer. Will this really work? Have we almost achieved the impossible? https://www.skookum-arts.com/ https://store.steampowered.com/app/466630/The_Pedestrian/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 https://www.tomsguide.com/news/alienware-concept-ufo üf ne çarpmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 ileride switch emülatörü de çalıştırırsa tam pişti olur lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 http://www.gamesindustry.biz/articles/2020-01-07-major-slowdown-for-number-of-new-releases-on-steam-in-2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Ooo harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 futbol sahası dünyanın yuvarlaklığı gibi eğrilmiyor ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 bay babayın kemiğü ne güzel duruyor lan. menüden seçmeli mi olucak gameplay inşallah acaba gfhjdsx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 sadece japonca olsun lütfen, böle mal mal menülerde çözmeye çalışıp ezbere açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Bu kadar çok hayvan var mıydı lan animesinde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar