S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 oyunu başka bir hdd'ye taşımak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 oyunun folder'ı yeni hdd'ye kopyala. sonra oyunu sil. tekrar yüklerken yeni hdd'deki folder'ı seç olan dosyaları görüp hemen yüklüyor. edit:steam ise settings/downloads/steam library folders ı seçip yeni yarat. sonra o yarattığın folderın steamappscommon klasörü içine kopyala oyunu. o zaman sildikten sonra yükle derken steam sana yarattığın library folders'ı seçenek olarak sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Bu arada; Scavening is, by design and coding, not affecting material chests, at all. Scavenging affects ONLY and EXCLUSIVELY the chances for unnamed mobs to drop better shit. It does not affect ANY material crates, bosses or mission rewards. So, if you want more blues/purples from the random kills you do, equip scavenging. Lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 LULZ, her gün yeni birşey çıkıyor. Source file edinip, decode etmişler. Baya bilgi var: https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4fpzzj/all_loot_tables_datamined_channer_breaks_it_down/ Source: https://bitbucket.org/nagaiki/division-general/src/b325d07920d07f3aba031823c0f734ef18a445c9/game%20system%20data/rejuice/weeklyassignmentschedule.rejuice?at=master&fileviewer=file-view-default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 On scavenging: The chance for a third item is from chests is 10%, unaffected by anything. The chances for the quality of material are hardcoded and do not take any factor into account. Scavening is, by design and coding, not affecting material chests, at all. Scavenging affects ONLY and EXCLUSIVELY the chances for unnamed mobs to drop better shit. It does not affect ANY material crates, bosses or mission rewards. So, if you want more blues/purples from the random kills you do, equip scavenging. lol ya ne kadar kotu bir design su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Elim kırılsaydı da nomad atmasaydım..Blue moru napayım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 [Changelog] April 21 maintenance Here is the list of changes implemented during the maintenance of April 21: Falcon Lost •The APC will now only take damage from C4 •Characters will now be killed when going inside the spawn closet Gameplay •Weapon mods added automatically to a newly crafted weapon can now be deconstructed properly UI •Fixed an issue where items from the Reward Claim Vendor would be granted abnormally •PC: Fixed an issue where using ASCII code in in-game chat could lead to client crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 hotfixten sonra yeni glitchin ortaya cıkması 1 saat surmemis asdf https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4fs4ud/post_hotfix_incursion_glitch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 rezillik ya. yani mobile cover ı niye kaldırmıyorlar abi. massive deki bi adamın babasının vasiyeti miydi yani. kaldırın lan. glitch için kullanmak dışında bir işlevi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 off moblara kendi bossunu kestirmek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Ben adamların yerinde olsam "yok arkadaş kıvıramadık" başlıklı istifa dilekçemi usulca masaya koyardım adssds. Belli şeyleri fixlemekte ki gecikmeleri, sony-microsoft yüzündenmiş. Ok. (Parantez içi ANLAYIŞ). Ulan oyun çıktığından beri glitch meselesini geçtim, hile meseleside mi konsol firmaları yüzünden. PC side yap sadece? So yani? Hadi onu da geç, allasen insan bir combat log koyar. 2016 yılında, log. Faso fiso seni öldürdü, şu kadar xp ve para kaybettin yazısı dışında. Neyse bizim grupla oynayabildiğim kadar devam, ama sanırım sona yaklaştok asfsfs. Diablo 3 ü güncelledim, acımam akarım valla. Bu arada ben oyunu playstore dan almıştım. Taksitli vs. Fatura yı hala çıplak ödüyorum, bedava mı şimdi_? agagfsfsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Arkadaşlar sizin kadar süper oyuncu Değilim ama yardım lütfen. Instance matcgmaking e giriyorum Walter plant mesela hep grp lideri çıkıyorum ve Reset inatsnce diyorlar beceremiyorum. Ne yapılıyor Nasıl ediliyor yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 zorlugu degistirince resetlenio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 AGgagagshsh..Birbirini vurarak rogue keyfi DZ de..nassı güsel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Aynı gruba 4-5 kişi daha olsa 1-2 saaate 99 olursun agagaaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 isyan ediyodunuz oyun sadece shooter hiç npc etkileşimi yok diye. al işte isyan çıkartıp kendi bossunu kestiriyosun, post apocalyptic temayla da uyumlu devam et masif!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 apc'yi sadece ve sadece c4'ten etkilenir hale getirmek bu kadar mı zor ben anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Abi güya öyle yaptılar. C4 damage. Ama bu glitch i hiç düşünemediler, abi adamlar da ne yapsın allesen. Millet glitch hunter oldu asdsfsfs.. Neyse akşam DZ deyiz bekleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 glitch olması sorun değil. glitch çıktıktan sonra 1 hafta müdahale etmemek sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 bu maintenance'da düzeltilmemiş mi weapon talent exploit'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 2. hotfix ile gelecek şimdilerde Here is the list of changes implemented with the server restart of April 21: Fixed a bug where players could revive others twice by holding the Revive key Fixed a bug where Talent effects could be stacked by repeatedly switching the equipped weapon. This should also resolve the recent server instability that was due to the increased traffic generated by this bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Hani kimse yok ortada , canım rogue olmak istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Bir gün yine çeşitli ibrelikler peşindeyiz... http://i.hizliresim.com/m6WpJy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 .. Bans are being handed out, at increasing rates, and permabans are part of those .. Community Manager Ubisoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 username degisince kalkiomus zaten banlar :) cok sıkıntı olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar