sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 No. 2 parçasını craftlayabiliyorsun diğerleri incursion.. Diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Nomad bazı parçalar sanırım Dz vendorda mevcut.bilgi lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 ehhhhhh her serverda en az 2 hileci var ya, baydı valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 xxbar said: Nomad bazı parçalar sanırım Dz vendorda mevcut.bilgi lazım.. https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4efyco/how_to_obtain_gear_sets_11_edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bugün bir adam yakınımızda tek başına 3 kişiye dalıp öldürdü, sonra manhunt oldu filan. bütün parti kovaladık, tam merdiven çıkarken sıktık ve hp'sinin bittiği milisaniyede kayboldu. tamamen buhar oldu yani. cidden ubisoft dendiği kadar varmış hile konusunda beceriksizlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Benim gözümde hile yapan adamın gerçek hayattaki hırsızdan farkı yok..ben bu hilecileri pek kafaya takmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Burda yazılanlardan hep adamlardan biz paramıza bakarız kafasında oldukları açık.Patch yapıp yapıp koyuyolar işte ne kontrol ne başka bişi.iyili gaza gelip almadım elimde patlarmış yoksa 2 haftaya herkez başlar satmaya accleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Division sub redditte her gun yeni bir exploit var. PC ve PS4 te tarihi degistirirseniz daily assignmentlar resetleniyormus. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Ahahhahaha abooo tarih değiştirip oyun exploitlemek 90 ların sonunda kalmamış mıydı? asffsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 apc için de glitch çıktı tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 baya ellerine yüzlerine bulaştırdılar. hackerlarla ilgili sorun yaşayan arkadaşlarımız forumdakilerden yardım alsın. pulse'u doğru kullanmıyorsunuz büyük ihtimal. wallhack gibi bir şey zaten. koşmayı denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 abi sen hackleri görmedin herhalde. sınırsız mermi ve 34235345 rpm yapıyorlar silahı ayrıca ölürken de yerin altına teleport oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 massive düzenli bir şekilde banlarsa bu hilecileri, çok sıkıntı olmaz ama sallamazsa bitirirler oyunu tamamen. dz6 nın altına inemiyoruz ya hilecilerden şu sıralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 story of ubisoft's life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Sticky bombla glitchlemeden sadece pit e inerek de kesebiliyosunuz APC yi bu arada. Duvarlarla/exploitle ugrasmak istemeyenler icin. NPCler pit e gelmiyor. Sadece arada bir kacı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Dün bizi öldüren lavuk, %1 canı kaldığında buharlaştı resmen asdfsfs. Diğer lavuk duvar arkası dinlemeden, istediğin kadar cover al gg "oneeeee shoooooot". Hafta sonu pvp komple yalan. Weekly reward ları almak için FL Challenge da kasamıyoruz. Resmen yapacak bişii yok an itibarı ile. Bir de bu Massive bir combat log u adam etmesi lazım diyecem, "combat log" yapması lazım. Nerden nasıl öldük? Adamın adı ne. LİlİİiiiiLii111Liii..Bunu nası report edicez? (SS al diyenler olacaktır, o an alamadık? Napcaz?) Gangren ubi chatten yazmış (iki gün önce) yeni görüyorum, bir de cvp yazıyorum aashshs. Tonla şey var. Hala ümidimi kaybetmedim ama, benim kadar optimist bir adam bile "ziterler yaaa" kıvamına geldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Oyunun daha zamana ihtiyaci var keske alpha early access ciksaydi. Zamanla toparlayan bir suru oyun ornegi var. o yuzden ara verip duzeldiginde girmek daha saglikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Şöyle oyun yapıyorsun report için seni öldüren bilgisinin olduğu ekrana bir tuş koyamıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 her patch böyle bi yetersizlikle çıkıp gelicekler benim releaseden beri kastığımı adamlar 1 günde silip attı şimdi kalkıp ben kapattım incursionı diyo valla fixlicem söz diyor bi de şaka gibi hileci meselesi şunun yanında hafif kalıyo baya benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Bu haftasonu hacker sayisindaki artisin nedeni 1.1 patchinin RoF gibi hackleri tekrar aktif hale getirmesiymis. (1.0.2'de disable etmisler) Herifin teki de cheatengine icin yazdigi programi 1.1 icin update etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Bugün inanılmazdı hile bakımından DZ. Adam arkama ışınlanıyor , zırt diye bütün mermiyi 1 sn de beynime boşaltıp, ardından 6.tiere teleport oluyor. En az 4-5 tane böyle geldi farklı farklı adamlar. Hatta biri türktü sanırım. Bilibilibooooom nickli. Öyle tahmin ettim. Dz lvl kasmak istedim silah için , ama heves falan bırakmadılar. Birde IıIIIıIIIıIIIıI nickli biri var , onla akraba olduk zaten. İlginç olan o adama o kadar alıştımki , ölümce hiç sinirlenmiyorum. Oyunun kendi bugı gibi geliyor adam bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 biz de dz06 kasarken sürekli kuzeyimize 2 rogue ışınlanıp durdu. acayip vahim ya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Biz dün şiir gibi kastık ya, david in serverı olduğu için bizden başka kimse yoktu, şıkır şıkır farm yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kendine server mi acmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Aynen öyle bir servis varmış cs go daki non steam muhabbeti gibi orada oynadık 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar