karatan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bonusxp.legend Stranger Things oyun klas olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 xaty said: Poker Bilardo Snooker bu verdiklerin hep multiplayer :( neyse internetsiz okey diyince bir sürü şey çıkıyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Old school rpg http://www.exiledkingdoms.com/forum/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 soylendıyse gormedım. battleheart cok tatlı bı rpg olmus. bedava, reklam filan da yok. 4 kisilik adventure party yonetmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 xaty said: Last Day on Earth: Survival İzometrik multiplayer survival oyunu. Odun, ot, taş vb toplayarak bir taraftan yaşam için bir şeyler yaparken bir taraftan da zombilerle falan uğraşıyorsunuz. Multiplayer aslında ama oyuncu sayısı az olduğundan biraz kendi kendime oynuyor havası var, nadiren birileriyle karşılaşıyorum. Tiny Archers Kuleden ok atıp gelenleri vurmaca. Kontrolleri ters ama sevdim ben. Build a Bridge! Bu da başka alışılmış oyunlardan, köprü yapıp araç geçiriyorsunuz. Görüntüler, oynanabilirlik güzel olmuş. CATS: Crash Arena Turbo Starts Savaşmak için robotunuzu oluşturup diğer oyuncularla kapıştırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 neler var güzel oynanacak androidde son dönem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Rocket Valley Tycoon beğendim ben baya bir tedarik zincirinin içinde olan biri olarak. Genel olarak olay farklı hammaddeleri çıkarıp, farklı mamüllerin üretiminde kullanmak. Arada farklı yerlere götürmek için trenleri kullanıyorsunuz falan. Güzel yani. UI biraz kötü tasarlanmış, oynadıkça alışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 fate grand order diye bişi oynuom arada ama bir android oyununa göre çok karışık oturur çözerim diyorsan güzel oyun, ben daha çözemedim tam olarka. jrpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Last Day on Earth: Survival oynuyorum ben, sardı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Captain Tsubasa: Dream Team tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 The Room serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 plague inc in yapımcılarının yeni oyunu çıkmış https://www.ndemiccreations.com/en/news/148-new-game-announced-rebel-inc plague'i dana gibi oynamış bir insan olarak ilk başta aynısı gibi geldi ama epey farklı. teknolojileri sırasıyla açmak bir işe yaramıyor çogunun götürüsü var gerçekten düşünmek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/056/667/madagascar.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 monster hunter stories var baya baya iyi port ama 80 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Celtic Heroes diye bir WoW klonu oyun oynuyorum. Güzel vakit geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Monster Hunter klonu da Rangers of Oblivion var, pek güzel bir oyun bence ama uzun soluklu değil. PvP falan yok, ama açık ara gördüğüm en başarılı Mobil MMO. Ne kadar MMO ise tabi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 14ünde stardew valley gelecek androide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 smashing four hala güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 (düzenlendi) * tavsiye edebileceklerim: - Art Inc: şimdilik çok uzun süredir oynamıyorum ama ara sıra açayım, biraz aktivite yapayım sonra kapayım idle takılsın diyorsanız zevkli gelebilir - Empires & Puzzles: oyun bir yerden sonra çok yavaş ilerliyor, competitive alanda takılacaksanız para ödemeyince güzel kartlara erişiminiz olmuyor, ama bejeweled tarzı savaşlar eğlenceli, sırf o yüzden oynanası bir oyun. 2 saniye açıp 10 reklam izleyip kapadığınız idle oyunlar gibi değil. - Gems of War: hem PC'de hem mobilde oynanabiliyor. eğer bir gruba girerseniz, her hafta bir sürü beleş kaynak geliyor, ilerlemesi çok hızlı oluyor, para ödemenize gerek kalmıyor. ayrıca her hafta belirli eventler oluyor, onları tamamlarsanız ek özel şeyler veriyor. bejeweled tarzı savaşları da zevkli. - Idle Miner: 2x özelliğini ve reklam kaldırmayı satın alırsanız başka para ödemenize gerek kalmıyor. bir sürü farklı özellik var, oyunu her açtığınızda bunlarla ilgileniyorsunuz. satın almasanız da reklamlarla sizi boğmuyor, sadece siz isterseniz reklamları izliyorsunuz. - Kelimelik: arkadaşlarla kapışmak ve kafa çalıştırmak için eğlenceli bir uygulama. Kelimelik Solo diye singleplayer versiyonu var, ama normal Kelimelik daha iyi bana göre. - Strike Force: oyunda deli gibi özellik eklemişler, çeşitlilik çok fazla. animasyonlara ve farklı durumlarda özel giren animasyonlara bayıldığımı söylemeliyim. para ödemeden de ilerleyip gelişebiliyorsunuz. reklamlarla sizi boğmuyor. Marvel fanıysanız keyifli gelebilir. idle oyunu değil, ama kaynakların geri dolması için zaman geçmesi gereken oyunlardan. * tavsiye etmeyeceklerim: - Almighty: çok uzun süredir oynuyorum ama hala ne işe yaradığını çözemedim. reklamlarla sizi boğmuyor, ama aşırı yavaş bir ilerlemesi var. çok boş. - Almost A Hero: çok zevkli bir oyuna benziyor, ama Almighty'den de yavaş ilerleniyor oyunda. bir sürü ek özellik koymuşlar ama interaktivite açısından doyurmuyor beni - Bacterial Takeover: çok uzun süredir oynuyorum ama boş bir idle oyunu olduğunu düşünüyorum. bir yerden sonra iş tekrara biniyor, gezegenler birbirini tekrar ediyor. özel bir kaynak türünü elde edebilmek için gezegenlere baştan başlamak (kara delik) gerekiyor. - Hotel Empyre Tycoon: grafikleri ve fikir çok güzel geldi bana. ama gameplay'i çok zayıf yapmışlar. ayrıca para kazanabilmek için sürekli reklama tıklamanız gerekiyor, hotel içinde para kazanma sistemini kasten baltalamışlar. Kasım 7, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Castlevania: symphony of the night 0.65tl ekleyin kitaplığınıza legendı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 ne güzel, nerdeyse beleşe oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar