Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Öne çıkan mesajlar

• 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Anadolu yakasinda sabaha karsi 4 civarinda tipi yagdi, yollar falan bembeyaz oldu. Kocaelin’e kadar tipi altinda gittim sdf. Kutahya’da da 2 gun once mi ne kar yagmis, her yer bembeyazdi. 

• 5 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Sarıyer semalarında ufaktan başladı ama asıl Anadolu Yakası’nda çoşmuş. Sancaktepe ve Çekmeköy tarafında 30 dakika lapa lapa yağarak sağlam bir giriş yapmış ?

Mesaj tarihi:
Az önce, Darksun dedi ki:

beşiktaşda bir halt yok bayağı yerel yağdı garip bir şekilde.

abi evet yani bekliyorum yağsın diye, hatta kamera kurdum timelapse videosu yaparım falan diye heves ettim, yok anasını satim. bi 15 dk sert yağıyor, tak duruyor. tam tutucak gibi oluyor pıt eriyor. ne saçma.

tv'yi açıyorum ohooov istanbulda kıyamet koptu, lan camdan bakıyorum hani kıyamet emeniko

Mesaj tarihi:

Abi millet havalimanında kaldı saatlerdir dönemiyorlar da gidemiyorlar da. Almaya araç gönderdiler havalimanına giremiyor araç. Yolcusu ekipleri herkes bekliyor. Sabah basın ekspres böyle olursa benim işte yalan olur.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Akhlaur dedi ki:

Sabah 8 de evden çıkmam lazım maslaktan floryaya gidicem inş yollar kapalı kalır da iptal olur işler.

sen sabah maslaktan sanayiye gidemezsin bırak floryayı asd

Mesaj tarihi:

maslağa 1km'de falanım ben buralar bitik, sadece anacaddede (QATAR STREET) benim görebildiğim  kısımda 6-7 tane iett otobos duruyor öyle 1-2 saattir, sabaha düzelmez herhalde 

• Yeni Oluştur...