xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 rötar mı? iptal olmasın da.. bugün iptal olan thy uçuşları: http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/kotu-hava-kosullari-nedeniyle-iptal-olan-seferler-696 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Salı ikinci dalga geliyor diyorlardı. Gece yağmış yine, sabah Bahçeşehir, Esenyurt taraflarında etraf ciddi kar altındaydı ama yolları temizlemişler, yollar açık. Yine de buzlanma sebebiyle kış lastiksiz çıkılmaz. TEM yine açık (kar olarak) ama gişe giriş çıkışlarına dikkat edin, yolda kalan tırlar çok barzo barzo park etmişler. Park değil adam gişenin önüne tırı bırakıp gitmiş yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 fatih sultan mehmet köprüsü avrupa anadolu yönü, köprüden sonra tamamen kara bürünmüş durumda. 20 dakika önce geçtim ve tek şeritten ilerliyorduk, kalan araçlar vardı. mecburi bi işiniz yoksa evden çıkmayın bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 havayı koklayan adam salı da yağacak çarşamba itibari ile ısınmaya başlayacak cuma 10 dereceye çıkacak dedi feriköy-nişantaşı yürüyerek 1 saate çıktı resmen otobüs taksi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Davutpaşa'da tipi şeklinde başladı, Teknopark fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 İyiki evde kaldım, Kartal sahil kardan kapandı şu an, deli yağıyor... Yarın da yağarsa 87 kışını hatırlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 İçerenköy/Kozyatağı'ndan bildiriyorum, şu an tipi var resmen, akşama sonumuz hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Kojiroh said: İçerenköy/Kozyatağı'ndan bildiriyorum, şu an tipi var resmen, akşama sonumuz hayrola yoo mis gibi yağıyo işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 lan su bitti, su getirmiyorlar. bu havada su almaya mı çıkacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 balkondaki karı içsek ölür müyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Kaynat da ic bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Arabayla 10 dakika surmeyen ev-is arasini yuruyerek ve icewind dale 2 targos theme mirildanarak 1.5 saatte gittim Umraniyenin tepeleri kis turizmine acilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bize evden çalışın. Ofis kapalı dediler. Pijamam ile yatağımdan çalışıyorum sabahtan beri. Şimdi ekmek almaya çıkıcam gerçi. Çok kar yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 harbiden ya bu havada işe gitmek nedir abi dungeonda mob musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Geldim ben ise. Suyu etrafta tekel falan varsa 5lik getirt 1-2 bira soyleyip asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 6.30'da evden çıktım, karlara ilk iz bırakan bendim bi sokakta. sonra serviste koydum kafayı uyudum da hemen geldik, yollar hem boş hem açıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 barbu said: Bize evden çalışın. Ofis kapalı dediler. Pijamam ile yatağımdan çalışıyorum sabahtan beri. Şimdi ekmek almaya çıkıcam gerçi. Çok kar yok gibi. ne küfrettim lan içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 anayollar acik, ekspress kargo soyledim. "hava muhalefeti ile gelemiyor!" diyorlar. komik. az kar yagsa millet eve kapaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 elesso said: Geldim ben ise. Suyu etrafta tekel falan varsa 5lik getirt 1-2 bira soyleyip asdf çırak 12 ya var ya yok, icecle olarak gelir yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bizim iş tatil oldu ilkokul çocuğu gibi hissediyorum asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 4 kişiyiz aq ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ofiste bizim katta bi ben varım ya, gelmemiş kimse. keşke gelmeseydim diye üzülürken, en azıdan iş yok diye avunuyoıru m:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 dasaaa said: anayollar acik, ekspress kargo soyledim. "hava muhalefeti ile gelemiyor!" diyorlar. komik. az kar yagsa millet eve kapaniyor. Ara yollar kotu hala. Kamyon ile kalabilirler yolda. Kalmasalar bile cok zorlanirlsr. Benim de kargom var aslinda ama zor getirmeleri sonucta. Belki senin, benim kargo kolay oabilir ama bunun buzdolabi var koltuk takimi var etc etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Abi kar lastiği olduktan sonra sıkıntı çıkmıyor. Bir dağ yolu değil sonuçta. Millet şişli yokuşundan çatır çatır inip çıkıyordu. İş yerine gelirken kullandığım yolu görseniz Sarıkamıştamı araba sürüyorsun dersiniz. Bir sıkıntı yaşamadım ki ben karda araba sürmekten harbi tırsan adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 7:05'te işe geldim, bizim bölümde benden başka gelen yoktu (müdür zaten isteyen evden çalışsın izin alsın dediydi de telekonferans var, laptop da işte) 8:45'te müdür geldi, ne işin var burada dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar