Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Bunlar berberde ne yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 etek trasi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Prostat masajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 benjani said: Prostat masajı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Götüne sokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Auril said: etek trasi sanirim benjani said: Prostat masajı kermit said: Götüne sokuyo http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/318153/c498e56c-07a8-4d73-a351-74903adc62ec-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ne kadar masum yaklaşmışım ben halbuki 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 topic: ezel Karasakal said: Sen Sildin ben yazacağım... mclovin said: 3 arkadaş evde toplansa daha iyisini çeker şu dizinin. 3 arkadaş evde toplansanız en fazla 31 çekersiniz siz, kuru kuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 goldbären said: ulan o argümanı ben atmıyorum. anadolu çomarları atıyor. avrupalı çok mu meraklı gtünde kuru bokla gezmeye. elbet temizliyor o da. en okumuşunuz bile gt yıkamakla övünüyor. sanıyor bi kendi temiz. onu diyorum haklı adam. Rerore said: goldbären said: siz götünüzü avuç avuç elle yıkadığınızda ne yaparsanız yapın elinize bok geçiyor. hatta bi çoğunuz işedikten sonra yaptığı gibi elini şöyle bi ıslatıp geçiyor. haliyle kancalı tenya yumurtalarınızla el sıkışıyoruz. aptal çomar anadolu insanı gibi avrupalı götünde bokla geziyor argümanı yapmayın. adamlar sizin gibi eli boklu gezeceğine götü boklu geziyor. sonra sağda solda abdest aldığı için lavaboyu yeri ıslak bırakan müslümanı eleştiriyorsunuz. yeminle farkınız yok. aslında sizin gibilerin gtünü hazır gresle yağlanmışken bir güzel en basitinden onun oturduğu koltuğa oturacan yakınınsaysa kokar sonra tuvalaet kağıdını kullanırken o hiç mi temas etmiyecek adamlar değnekle mi işiyor çomar beynini yıka sne önce yok artık ali sami, millet götünde bokla mı dolaşıyor sanıyorsunuz ya. taharet alanın elinden su bile içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Tuvalet kagidi+ Sadece dus almadan once sic. Cozum bu arkadaslar. Arada bi hobi olarak dus almadanda sicabilirsiniz ama genel olarak en temizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yine taharet konusuna geldiyseniz forumdaki herkesin yönteminden daha temiz olan el kullanmadan taharet musluğundan tazikli temiz su basıp sonra tuvalet kağıdıyla kurulama yöntemimi anlatayım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 NoTwisT said: Tuvalet kagidi+ Sadece dus almadan once sic. Cozum bu arkadaslar. Arada bi hobi olarak dus almadanda sicabilirsiniz ama genel olarak en temizi bu. ben oto yıkamaya gidiyorum sıçtıktan sonra, malum göt göbek de büyük anca paklıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aklın ve götün yolu bir http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2014-11/18/11/tmp/webdr01/anigif_mobile_add35f0c4de67da7ce32374bc6b68644-16.gif Black-ice said: yine taharet konusuna geldiyseniz forumdaki herkesin yönteminden daha temiz olan el kullanmadan taharet musluğundan tazikli temiz su basıp sonra tuvalet kağıdıyla kurulama yöntemimi anlatayım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yalnız konu sıçma-temizleme-basur vs. göt ile ilgili bi konu olunca sanki bıngıl, ice ve ben hemen summonlanıyoruz gibi geliyor bana. bana mı bi öyle geliyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hahahasdf aynen her anında bulundum taharet konularının. basur hariç ama. basurdan anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Oo favori konum yine gündeme gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Taharet sakat is, kazayla elin bi kaysa mazallah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 benim yöntemde su kaçabiliyor işte bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Liebe said: yalnız konu sıçma-temizleme-basur vs. göt ile ilgili bi konu olunca sanki bıngıl, ice ve ben hemen summonlanıyoruz gibi geliyor bana. bana mı bi öyle geliyor abi forumun geri kalanı zaten blackice'ı bekliyordu askerden gelmesi için ondan konuşmuyorduk kıhkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 NoTwisT said: Tuvalet kagidi+ Sadece dus almadan once sic. Cozum bu arkadaslar. Arada bi hobi olarak dus almadanda sicabilirsiniz ama genel olarak en temizi bu. iyice takıntı oldu o hareket bende. evden başka yerde ihtiyaç gideremiyorum bi süredir o yüzden. baya baya her seferinden sonra duj. elli dolar da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 şunu koycam ya kendimden ama bakıp bakıp gülüyorum DayZ Stand Alone un ilk çıktığı zamanlardan benim için efsane bu sdklfjdslkf: GoKTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Duş esnasında da sıçabilirsiniz daha garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Black-ice said: benim yöntemde su kaçabiliyor işte bazen... kaçmıyo bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi çok arada olabiliyor taharet musluğu muhteşem hedef alıyorsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi şöyle elektrik süpürgesi gibi bişi ile direkt olarak içerden çeksek gelince? temizlik derdi de olmaz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar