Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

tom hardy'nin yüzü bile gözükmüyordu ki "cuk diye oturmuş" diyelim.
oraya beni koy, sean connery sesini ekle, aynı etkiyi verirdi.
nasıl olsa boyumuz yakın adamla, nasıl olsa palto ve ağızlık takacaz. saçımı kazıtıp yavru köpek bakışı attımmı da tamam aha the dark knight rises filmindeki bane'in aynısı olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Bone said:

tom hardy'nin yüzü bile gözükmüyordu ki "cuk diye oturmuş" diyelim.
oraya beni koy, sean connery sesini ekle, aynı etkiyi verirdi.
nasıl olsa boyumuz yakın adamla, nasıl olsa palto ve ağızlık takacaz. saçımı kazıtıp yavru köpek bakışı attımmı da tamam aha the dark knight rises filmindeki bane'in aynısı olurum.


abi adam efsanevi paragraflar topicinin ana kaynağı resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

ciddi ciddi komik oldu konu. gecenlerde harlemdeydim ciplak, 23 zenci, her biri 100kg+ dedim korkacak ne var kas sadece, makinali cektikler, birkacinda bazuka vardi ama bakin karsinizdayim.

40 yasindayim isim geregi eroin kacakciligi yapiyorum meksika ceteleri ile savastim ama karsinizdayim.

abi resmini koymussun goruyoruz temiz fotojenik bir arkadas gibi gorunuyorsun, hani isayim desen inanir imana gelirim ama 1 saniyede 10 yumruk, bicaga saldirmalar falan nedir yahu ?

seninle gercek hayatta iyi gulerdik arkadas olsak. ilgincsin ciddi sekilde :)

konumuza donersek abs calis gerisi zaten varmis anlattigin kadari ile.





"8-bit olan gelsin" said:

Herkesin her konusda internette fikri var ama ama 8-bit olan birilerinden tavsiye almak istiyorum.

186kg / 76santimim ve yağ oranım 131 . Karnımın üstünde kaslarımı örten statik bir yağ tabakası var. Alkol ve sigara kullanmıyorum fakat tatlıya çok düşkünlüğüm var. Onu dengelemek için günde 140 kalorilik bir mantarı sabahtan yiyip sonra birşey yememeye çalışıyorum ama nerde çiçek görürsem double ya da triple kaymaklı yiyorum.

şimdi 8-bit prensesi kurtaran olmak için tekrar inandım ve tekrar bir levela yazıldım. iki farklı platform gruplu iki güne dağılan. ve her iki günde de kaplumbağa ezme hareketlerim var. ek olarak 50dk koşu + 50dk zıplama yapıyorum kalp atış ritmim 110-140 arası olarak fakat bu seferde mantar krizlerim abarıyor.

spor ve kardio programımı nasıl dengelemem ideal olur ?

şimdi bir gün a programı diğer gün b programı üçüncü gün sadece cardio yapıp dördüncü gün dilenip tekrar başa sarmayı düşünüyorum .

Beslenme durumum ise sadece mantar ve fire flower yiyorum her gün fix minumum 200 gold coin ve de 800 tuğla bloka kafa çakıyorum. haftada bir iki gün ek olarak kaplumbağa eziyorum falan. günde iki bölüm bitiriyorum.

karnımın durumu şudur

i'm sexy and i know it



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?20,6635399,6636196#msg-6636196

Saeros said:

http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/Picture17k_zpsa4fbc4bb.jpg

Ravnos said:

Öncelikle anlatacağım hikaye bir genc kız arkadaşı ve aldatma ardından gelişen bir dizi ''esrarengiz'' olaylar içermektedir.(ilginç bişey deil abi aklıma geldi nezaman düşünsem gülüyorum paylaşıyım sizinde o tatlı yüzünüzde küçük masum bir tebessüm oluşsun istedim.)

Neyse şöyleki 3 yıldır birlikte olduğum bi kız arkadaşım vardı.Aramız iyi herşey günlük gülistanlık falan.Bir yaz bizim abazan arkadaşlarla tatile gitmeye karar verdik.(Sırf balta kız yok)Herkes çok heycanlı falan abi ne kızlar götürcez of seks seks heryer seks kokuyo bildiğiniz.Arabanın içinde taso misali prezervatifler kapıştırılıyo falan o derece.Bende sürekli içimden diyorum ''lan mis gibi kız arkadaşım var işim olmaz öyle şeylerle'' diye.

İşte Datçada bir arkadaşımızın devre mülkü var.Gittik yerleştik falan.Herkes kendi kafasında birilerine yazıyo.Banada bitane kızın teki musallat oldu.Gölge gibi nereye gitsem karşıma çıkıyo.Hani fena deil 17 yaşında(bana öle dedi bence 16 falan)çıtır çerez bişey.Böyle havuza giriyorum çıkıyorum karşımda.Biraz korkutucu açıkçası.Neyse fast forward yapıyorum buraları mesele burda deil.İşte arkadaşıma demiş kız tanıştır et hoşlanıyorum bilmemne.Arkadaşım bana diyince yok olum benim kız arkadaşım var yapmam öle hayvanlık dedim ilk.Sonra Bütün ekip gelip ''Ağbi millet 3-4 kız idare ediyo ne kılıbık adamsın lan muhauhau zuhuahah '' geyikleri çevirince gaza gelme konusunda master degree olan ben o gazla takıldım kızla.

İşte datçadan ayrılma vakti gelincede biz arabaya atladık.Kız arkamdan türk filmlerindeki gibi mahsun bi şekilde bakıyodu.Ulan hayvanlık olmasın okadar şey yaptım diye aynı mahsun bakışlarla karşılık verdim.

İstanbula geldim.Hani kıza telimi mecburiyetten vermiştim sorunca ama heralde zorlamaz diyodum.Kız günde sanırım 42 mesaj falan atarak bu tezimi çürüttü.Buarada defolup gitsin diyede ilk başta benim kız arkadaşım var cnms falan dedim anlamıyınca cevap vermemeye başladım.Ama kız ısrarla cevap vermesemde 40+ mesaj atıyo günde banko.Bi ara nolur mesaj atma nolursun diye bile bi yalvardım hatta ama yok.Kız arkadaşıma karşıda baya kötü kelimeler kullandı hatta tanımadan etmeden ayıpladım.Bi yandanda kız reşit deil başıma iş çıkabilir lan korkusuyla dayıya ayı deme durumu var.

Ardından hikayenin asıl kısmına geçiyorum.Artık olayın üstünden 1 yıl geçmiş ortam azda olsa yatışmış sevgili sapığımın mesaj sayısı azalmış bigün kız arkadaşıml taksimde takılıyoruz bi kafede.Bi ara tuvalete gittim sanki olacakların habercisiymiş gibide ibretlik bişey çıktı boşaltım sistemimden.Ardından kız arkadaşımın yanına gittim.

Elinde cep telefonum suratında hani insanın gözlerinden ateş çıkar derler ya yani heralde ona en yakın bakış tam bir senin mına godum senin bakışı.Ulan dedim bu sapığın mesajlarını silmedim görmüştür şimdi.Ayıkla pirincin taşını diyerekten oturdum kız arkadaşımın yanına.

Dedi işte bu kim nerden tanışıyosun datça demiş tatildeki anlar demiş bişeymi oldu hangi tatil bu datça tatilinmi? Öyle çok soru sorduki o an bi dumur oldum.Okadar hazırlıklı deildim.Elimden geldiğince sıktım bişeyler.Yok işte halamın arkadaşının arkadaşı 14 yaşında bi kız öyle kendince hallenmiş bana atıyo mesaj ama cevap vermedim ben.İşte nerdenmi tanıyorum ya uludağa gitmiştimya halamların ekiple orda vs.(Buaradada daha arkalara baksa bigün artık kızın attığı mesajlardan bi arada kız arkadaşımla aram azcık soğuktu o arada şeyimle düşünüp kızdan foto istemiştim.Allahtan fotoyu silcek kadar kafa varmış.)

Bide kaplan gibi yapışmış telefona çekiyorum elinden alamıyorum en son bi ara birayı lömpürtedip cat's grace basıp(yusuf's gracedi daha çok)kaptım elinden telefonu ya kafanı bulandırma boşver valla öle bişey deil.Tutturdu ver telefonu diye.Daha eski mesajları görse kan çıkıcak korkusuyla dedim gel biz başka yere geçelim bi hava alalım hem.O sırada zaten artık nası yusuflamışsam kafamdada bin bir tane lan ne yapsamki içinde boğulurken az daha tramvay üstümden geçiyodu.Allahtan kız arkadaşım kolumdan çekiverdide kurtuldum gebermekten.

Ardından başka biyere oturduk.İçicek istedik bu hala versene telefonu diyo.Artık hikayemi iyice abarttım kızın çocukluğuna girdim ordan akrabaların bilmemnesi falan ne anlattım o arada cidden hatırlamıyorum.Ama ne anlatmışsam bu pek yemedi ''arıcam ben bunu'' diye tutturdu.Biarada üstüme çullandı biralar miralar indi aşşa elaleme rezil olucaz ama aldı telefonu elimden.Arıyorum şimdi o ırıspıyı dedi.Bastı tuşlara benimde telefonum ses öküz gibi çıkıyo ''dııııııııııt'' diye arama tonunu gayet net bişekilde duydum.O an dona kaldım.

Kıyamet borusu gibi geldi o dıt sesi kulağıma.Sanki zaman durmuştu.Hani kız benden ayrılsa falan problemim deildi o an.Ama biliyorumki eğerki olayın aslını öğrenirse beni tünele kadar baltayla kovalıcak.Bisürü arkadaşımız var işin kötüsü ortak ayırca bütün taksime rezil olucaz gazetelere arka sayfa haberi olmak falanda canlı bırakırsa işin cabası.Ve o an tanrıya dua ettim...

Öyle şeyler söyledimki kumarım olmasa bile kumarı bırakıcam içki içmicem karıya kıza sarkıntılık yapmıcam kız arkadaşımı aldatmıcam ama nolur bişey yap şu telefon açılmasın diye.Derken zıçtımın telinden ''Alo?!?''sesini duydum.Pür dikkat ellerim ter içinde kulak kesildim.

İşte sen şumusun buyum erkek arkadaşıma niye mesaj atıyosun karşıdan cevap sen kimsn yaaa falan baya hafif cat-fight başlangıcı.O arada tam ikinci duaya başladımki kız arkadaşım afallamış şekilde bi telefona baktı bi bana baktı.Direk atladım yusuftan sesim kısılmış ''noyduki noyduki noyduki hı ? noyduki '' diye bişeyler zırvaladım.

Şarjın bitti galiba aç şu telefonu tekrar arıcam dedi.Şarjıda vardı telin ama neyse.Aldım pilini çıkardım sonra takarkene pilin girdiği biyer var oraya bi güzel deforme ettim bastıra bastıra masanın altında.Taktım pili açılıyo telefon hay amk açılma sesi gelmeden hemen tekrardan çıkardım pili bu sefer dahada zorladım ve telefondan bişeyler cortlayıp çıktı.Taktım tekrardan pili bu sefer açılmadı telefon.

Şarjı bitti galiba dedim.Neyse tamam dedi.Birazcıkda telefondan kurtulmuş olmanın rahatlığıyla düzgün cümleler kurup kız arkadaşımı ikna ettim sandım.Tabi buarada en son ayrılırkenki kızın telini ezberledim evde arıycam dedi.Hemen eve koştum telimi değiştirdim kıza bak nolur seni ararsa açma noylur noylur ihi ihi diye hayatımda kimseye çekmediğim yavşaklığı çektim.Kızda ''tmm pki'' dedi ama hiç güven vermedi.Bikaç günüm o yusuf ağrılarıyla geçti.Sonunda kız arkadaşım aramamış.Ama heralde bi 10 yılı verdim hayatımdan orda.

Neyse işte sonuç.Hadi bunuda açıklayın ateizler full şarjlı telefon kendi kendine en mühim anda nası kapandı!

Tanrıya verdiğim sözler mi?Pek sallamadım ama bidaha kate upton gelse kız arkadaşımı aldatmam tabi.


http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/Picture18k_zps2111199a.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fb-gs derbisi futbol olarak izleyicileri pekte tatmin etmesede derbiye bir insanın ayak üstü yokoluşu damgayı vurdu.

işte dehşet verici o anlar...



Neyse olayın girişi kısaca şöyle.Hayrikivıl derbi sırasında topicte başından itibaren fatih terime atıp tuttu herzamanki gibi.Ama kimse ona cevap vermeye tenezzül bile etmedi.Ardından gelişenler...


goldbären said:

harrykewell'a hellban mı attınız adam hiç mesaj atmamış koca maç topiğine


said:

goldbären said:

harrykewell'a hellban mı attınız adam hiç mesaj atmamış koca maç topiğine


şaka mı lan ?


said:

Lancelion said:

Sağlam ekleştirdik.

harry neredesin duy bunları duy


sesim geliyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


said:

sostizm said:

said:

futbol fakirleri ;



Üstat gerilmiş biraz :) Derbi heyecanı olur o kadar.


yahu bunu da mı görmüyorsunuz


said:

Masquerade said:

harry nerde ya? kaybettigimiz maclarda damlardi uvey evlat diye?


ulan benim mesajlarımı engelleyenler varyaaaaaaaaa


said:

serhat noluyo lannnnnnn


said:

lan fizbannnnnn

noluyo benim mesajlarıma ???


said:

Ravnos said:

Abi bitane harrykewell diye bi eleman vardı fatih terime kafayı takmış.Maçta dicemde kaç saat oldu maç biteli.Maçtan çıkıp taksimde atraksiyon yapıyo heralde.Gelsin ona laflar hazırladım.


Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sana geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm


En son allaha doru gitti.Gidiş o gidiş...




ps. elebaşı golddu sanırım ayakta alkışlattı.:)-D

dayanamadım yazdım abi adamı gerçek olduğunu kendine kanıtlaması için camdan pencereden atlamasın.Gerçi zaten futbol topiğinin dışına çıkan bi adam deil.Görmez büyük ihtimal

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...