sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Ben act 1 bitirip bikac main q daha yapip yan gorevlere gectim simdilik. Birkac tane yaptim ama gir su itemi al sunu oldur tarzi seylerdi. Cesit ve diyalog icerenler de vardir ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Hayvan gibi zor bi side questi bol stim pack harcayarak level 4'te tamamladım. Gerekenden çok daha düşük level girmişim heralde, quest sonunda level 22 requirementlı silah verdi iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 8 dakika önce, Rewendor dedi ki: Level kaçtın sona geldiğinde? Bi de senaryo sonrası free play var mı? 30'a geçiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 On 11.12.2020 at 17:05, ad3m dedi ki: Kardeş murat boz yapmışsın sen. Abi o yine iyi benimki Gökhan Özen oldu tekrar uüraşmaya da üşendim, ufak tefek değişikliklerle devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 murat boz kim olm, i never asked for this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Hafiften de Kobra Murat vibezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 berber yok mu lan oyunda saçlar oksijenli su kahverengisi olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Yokmuş. Ben de aranıyordum nette yok yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 45 dakika önce, Black-ice dedi ki: berber yok mu lan oyunda yok, oyundan cikarilan seylerden biri o: binilebilen monorail, customisable ev/araba, wall running, robot kopek companion vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 card game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) benim ekran titreme olayı ddu ile geçti bu arada, @mokoko fyi. forumdan onu tavsiye ettiler ve generic bir cevap olsa da işe yaradı lol. ne eziyet çekmişim boşuna. safe modeda modemi kapatıp clean sonra sıfırdan en son driver install offline iken. Aralık 12, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Oyun oynatiyor da basi kisimlar benim icin hayal kirikligi oldu. Gruba attigimi birakiyorum buraya. Alıntı Good Artwork Story (so far) Arcade-style fun fps Crowded city look, nice details. Different conversation options depending on abilities. Bad NPCs. Most only speak one line. You can sprint into them and they barely move. Even Ubisoft did this better. Buy/Sell interface. It's not terrible but kind of takes me out of the atmosphere. Same as Witcher. AI during fight. No tactics other than ducking when you aim at them. Watchdogs level AI (idiots). Bounty system is just meh. Not well explained and doesn't make much sense. Ugly Can loot anything, anywhere, in front of anyone, and no one says anything. You can get away with looting someone's safe while they are staring at you. I'd say overall good. I still want to play it. But somewhat disappointed with the 'unlive' feeling of the open world. Bi GTA cikmadi sonuc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 ya bu smart silahlara karşı jammer kullanıyorlar galiba? havaya yüzlerce mermi sıktım. bayağı hayalkırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Black-ice dedi ki: berber yok mu lan oyunda saçlar oksijenli su kahverengisi olmuş ya epilogdan sonra saçlar gitti tamamen kel kaldım. bug varmış böyle. asdsdd edit: aynada bug varmış saçlar duruyo asd Aralık 12, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Şu oyunu gta oynayacağım diye alan varsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 7 saat önce, applev0dka dedi ki: https://streamable.com/70pq4y pff zoom'layınca bedenin biraz daha beden oluşturup ileri project etmesi mükemmel sdfshdhjg 3 saat önce, Aket-Atum dedi ki: Ne çok konuşuyorlar ya oyundakiler, dün gece baktım biraz sürenin hatrı sayılır kısmı diyalog geri kalanı da Braindance olarak geçti konuşma da hadi neyse de, her yer shard/kitap arkadaş HER YER. 3742589 tane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 gta oynayacagim diye alan yok oyunu tabii de, daha once iyisi yapilmis bir seyin ustune koyamamak soz konusu daha ziyade. open world vs. open world, etraftaki kisilerle interaction iyi mi kotu mu. illa bi tarafinizdan okuyacaksiniz her seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Ryzen'lar için bir tweak bulmuşlar, ciddi ciddi işe yaradı: https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/kc0be6/how_to_gain_fps_in_cyberpunk_on_amd_processors_re/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Bu ne lan asdkfjhsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Aaaaaaasgsgsgdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) cdpciler cdpyi bombalarken ben alkışlıyorum bu sefer, nereden nereye lol. bol bol dlc de çıkarırlar umarım. Aralık 12, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) cdpci miyimiş bunlar biri 5 tane araba kullanımıyla ilgili kötü şey söyleyip çöp of the year yazmış diğeri bir gta değil demiş şaka mısınız cevap bile yazmaya gerek yok Aralık 12, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) onlar cdpci değil ya gtacı. artwork sanat diyalog hikaye tınlamayan, normalde de önce türkçeye geçirip sonra skipleyen adamlar, otobanı otobüsle kesip tek bombada bütün araçlar patlayıp patlamadığına göre iyi / kötü diyenler işte. ÇÖP OF THE YEAR ok hahaha Aralık 12, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar