sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) double tap dodge kapatılabilse iyi olacak, zaten sürekli koşuyoruz, bi de sağa sola sıçrıyorum üstüne inputtaki gariplikten. kullanmıyorum bile zaten dodge. ben kafamda tldr yaptım oyun hakkında. gidip görevleri yaptığın sürece yaşadığın deneyim çok iyi. serbest takılıp sağı solu eşeledikçe göze batmaya başlıyor her şey. hele adamların "yapmazlar" diye öngörmedikleri şeyleri deneyip bug avına çıkanlar torba torba rahatlıkla bulurlar. Bi de bende motion sickness yoktur, mirrors edge'i vr gozlukte bile oynadim. Ama bu oyunda kokpitten lambir lumbur araba surerken beyin sarsintisi geciriyorum. Sanki tum arabalar san andreastaki o garip suspansiyonlu pimp araclar gibi gidiyor fps kamerada. Aralık 12, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Bende bazen combat esnasında alt tab yapmışım gibi oyun küçülüyor. Başına gelen var mı hiç? Nadir geliyor başıma, ama gelince direkt ölüm doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Bu arada klavye ile araba kullanmak mümkün değil neredeyse. Gamepad lazım, gamepad ile iyi. Bir de 10 saat oldu diyor Steam, daha bir tane aha bug dediğim sahne olmadı. 3500X ve PowerColor RX 5600 XT. Teşekkürler AMD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 kapısı açılmadan asansöre binen adam, sandalyede oturur şekilde oda içinde gezen npc, durduk yerde uzay vakumuna atılmış gibi ezilen parçalanan kutular, böyle ufak şeyler gördüm sadece ben de. bir de zıplamadan çıkamadığım 10 santimlik kaldırımı unutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) ilginç ya, klavye ile araç kullanmaktan şikayetçi olmayan bir ben varım sanırım. saints row veya gta'da ne kadar sağa sola bindiriyorsam bunda da o kadar, daha fazla değil. sadece şu bütün ekranın sağa sola aşırı titremesi glitch'i çıldırtıyor, aşırı sık oluyor çünkü. resmi forumuna da yazdım, umarım fixlenir yakında. delamain arabalarından biri: Spoiler glados çıktı ayyy lmao çok iyiydi öbürü de clarice çıktı lol Aralık 12, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) saniye kopyaladım oldu mu bilmiyorum da 00:37'de third person gözüküyor dsab. böyle videolara bayılıyorum 1 ve 2 si de var aynı kanalda. meme editing müzik falan hoş oluyor. Aralık 12, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) Ya abi elektirikli olsaydi keske arabalar. Birde frenler cok kotu durmuyor alet. Birde bir yerden bloodlinesi cagiristiriyor bana oyun. Aralık 12, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Bende bazen combat esnasında alt tab yapmışım gibi oyun küçülüyor. Başına gelen var mı hiç? Nadir geliyor başıma, ama gelince direkt ölüm doğal olarak. riva tuner filan acik mi oyle bisey. bende baska oyunda yapiodur ordan duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 11 dakika önce, reampage dedi ki: Ya abi elektirikli olsaydi keske arabalar. Birde frenler cok kotu durmuyor alet. Abi çocukken ayakla bisikletin arka tekerini frenlerdik ya geri zekalı gibi... Aynen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Ben düne kadar f.lux Açık oynuyormuşum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 auto disassemble perkini almayın, 750 kredilik junkları da eritiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, applev0dka dedi ki: çöp of the year olmaya doğru ilerliyor. aynen knks asdd olm ne oynuyonuz siz ya şu araba mevzularına ne takıldınız ya. hiç bi gariplik gelmiyo bana. açın nfs most wanted falan oynayın rahatlayın. Aralık 12, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 "V, one of my missing vehicles could be near your position." olm bunu trollemek için koymuşlar heralde en olmucak anlarda sürekli spamlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Magnum benzeri bi tabanca ile gidiyorum, dedicated build acayip farketti hep pistol vermistim skill. Spongelik kalmadi adamlarda. Gerci lv12 yim ve yan gorevdi. Snuff ceken bi herifi haklamak icin gece kulubu bastim. Baya john vick yasadim direkt tabancayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Skill stat sistemini biraz çözünce baştan başladım full stealth + int/hack gitmek için, benim anladığım şehirdeki otomatlar dahil hackable herşeye en az bi hek atıp skill xpsini almak lazım, aynı şekilde yolunda olan olmayan her düşmana bi stealth takedown falan ki ordan da max stealth xp alalım. Dandik junkları kırıp craft yapmasan bile mat.leri satarak daha çok para kazanılıyor, oyun başındaki dandik lootlar için de aynısı geçerli. Ama pahalı junk olayını bilmiyordum mesela, yüksek sayıda yada kalitede mat. vermiyorsa baya kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, GERGE dedi ki: Bu arada klavye ile araba kullanmak mümkün değil neredeyse. Gamepad lazım, gamepad ile iyi. Bir de 10 saat oldu diyor Steam, daha bir tane aha bug dediğim sahne olmadı. 3500X ve PowerColor RX 5600 XT. Teşekkürler AMD devamli amd yaziyorsun ama sylvanas nin videosundakilerden bahsediyoruz biz. bunlarin amd nvidia ile alakasi yok. amd de araba ile diger arabanin altina kurek gibi girip gecmiyormusun son hizda ornegin? ya da videodakiler. 2:24 deki patlamaya bak ornegin bunlar hep bug amd ile alakali degil. Aralık 12, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 defensive attack dediği ne oluyor bilen var mı? perk vericem blades'de bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Overheating cok canimi sikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 mageler fireball atıyor işte, stim basılıp geçiliyor np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 hard da baya can sıkıyor, öyle stim atayım geçeyim gibi değil bence. Perk ü alıp indirmek lazım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Perk'i ne ki onun? Acaip sindire sindire oynuyorum ya, sürekli yan görev ve etrafı gezmece gidiyorum. 15 saat oynamışım, daha level 5 mi 6 mı neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Netrunner lar seni hack lemeye çalışınca gösteriyor yerlerini, hack tree de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Ne çok konuşuyorlar ya oyundakiler, dün gece baktım biraz sürenin hatrı sayılır kısmı diyalog geri kalanı da Braindance olarak geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 35-40 saatte main'in sona geldim baya da yandan gittim ama hala çok şey var orada. programcılar çuvallamış baya ama hikaye ve art tarafı götürüyor oyunu. end game civarlarından spo ss, pek spo da değil hani ama anca geçen anlar. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Level kaçtın sona geldiğinde? Bi de senaryo sonrası free play var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar