Komutan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Gerçek RPG izometrik olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) rew'e katılıyorum, shooting hariç hiçbir kısmında fp aramazdım bu oyunun şahsen. komutan dedi de, aslında dragon age gibi yetmeyip üstüne izometrik seçeneği de sunan oyunlar var ama insanlar unutmuş belli ki aynı anda birkaç perspektifi düzgün sunabilen oyunları. Aralık 6, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) Deus Ex'te mesela ama belli bir karakteri oynadigimizdan dis gorunusun bir onemi olmuyordu, ancak bu oyunda acayip customization vs beklerken bunlarin third person'da gorunemeyecek olmasi hayal kirikligi sanki. Gerci bunlar daha once cok konusulmustu. Ama daha once konulan linkteki videoyu actigimda first person immersion guzel gorundu gozume acikcasi boyle de fena olmayabilir. Aralık 6, 2020 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Adamlar TPS bakış açısıyla son yılların tartışmasız en iyi oyunlarından biri olan Witcher 3'ün yapımcıları. TPS "yapamadılar" "yanlış yola girdiler çıkamadılar" "yetemediler" külliyen bait, cevap vermek ziyan. Bu dünyanın böyle deneyimlenmesi gerektiğine karar vermişler, çıksın görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 uff ne geyik dönmüş. adamlara ısmarlama yaptırabiliyorsak, öyle bir hakkımız varsa, ben tepeden rts şeklinde istiyorum, red alertte tanyadan beri en sevdiğim oynanış biçimi. oyunda map var sonuçta yakınlaşacak biraz daha, tam üstten gösterecek çok zor değil tembellik yapmazlarsa. zıplamalı tırmanmalı yerde platforma dönebilir prehistorik 2 gibi. en azından seçenek olarak sunsun, ben karar vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Ulan sizin derdinize çimiyim. Umarım yüce rabbim size geceli gündüzlü bir ömür AIKO'nun satmaya çalıştığı pIrada gözlüğü taktırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: 144ğb yer açtım yeter inşallah allah kısmet ederse. usta oyun 70 gb dediler? 1 saat önce, Komutan dedi ki: Gerçek RPG izometrik olur! Tam olarak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) GERÇEK RPG TEXT BASED OLUR!! nsfw sahneleri düşmüş bu arada bakalım unicorn'un yerini tutacak şeyler var mı sdf https://old.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/k7yxl5/sex_scene_leaks_and_judys_kitty_tattoo/ Aralık 6, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 9 saat önce, Raze dedi ki: uff ne geyik dönmüş. adamlara ısmarlama yaptırabiliyorsak, öyle bir hakkımız varsa, ben tepeden rts şeklinde istiyorum, red alertte tanyadan beri en sevdiğim oynanış biçimi. oyunda map var sonuçta yakınlaşacak biraz daha, tam üstten gösterecek çok zor değil tembellik yapmazlarsa. zıplamalı tırmanmalı yerde platforma dönebilir prehistorik 2 gibi. en azından seçenek olarak sunsun, ben karar vereyim bence red alert'da third person opsiyonu olmalıydı, tanyanın memelerini tecrübe edemiyoruz izometrikte :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 voşırt 3 fp olmalıydı, emurşınz yok çünkü tp olunca. kaynak: cdp hayranları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 42 dakika önce, Xenocide dedi ki: bence red alert'da third person opsiyonu olmalıydı, tanyanın memelerini tecrübe edemiyoruz izometrikte :(( RA olmasa da C&C var istersen, C&C: Renegade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 ben hala ikisini de yapan iyi oyun örneği bekliyorum sam'den. dead by daylight geldi şimdiye kadar. (pro tip: odunsu movement'lı betesta oyunları haricinde lütfen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 en son söylediğimde 5 sayfalık linç başlığı açıldı, benden pas. smack my bitch up klibi gibi oynayın cp77'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 1 saat önce, Rewendor dedi ki: RA olmasa da C&C var istersen, C&C: Renegade renegade'de tanya memesi var mıydı ya? hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 (düzenlendi) tanyanın son hali görenleri şaşırttı Aralık 7, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 2 tane ayri 3er saatlik gameplay leak: Spoiler https://vod.bitwave.tv/replay/Carlos2077_replay_1607291500404.mp4 https://www.mobcrush.com/carlos2077/v/5fcd86879dd6db2f0e5303d5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 3 güne çıkıyor oyun. niye leak izleyip spoiler ile keyfini kaçırayım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 16 saat önce, GERGE dedi ki: Kitledim, açtım hala tartışmayın. Konu bile açılmış. World of Cyberpunk'ı okuyan var mı bu arada? Benim kitap oyun çıktıktan sonra gelecek =/ Ben okudum, baya guzeldi. Genelde boyle gaming merchandise tadinda seyleri sevmem ama dunya hakkinda iyi background verdi, tarihiydi, suanki factionlardi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Demekki Tanya'ya hasta olanların da kıllar kadayıfa dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Ön yükleme için 6 saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 (düzenlendi) 23 dakika önce, serkanay dedi ki: Demekki Tanya'ya hasta olanların da kıllar kadayıfa dönmüş. O dönem için iyiydi Tanya, da sonra farklı yerlere evrim geçirdi oyunun karakterleri, Tanya sönük kalmaya başladı. Aralık 7, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 nigga pls, ra3de tanya jenny mccarthy sönük mü? ra3den sonra tanya yok zaten başka oyunca. o hala sağlam sayılır ama ra2 tanya tam nine olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 45 dakika önce, kizillelma dedi ki: Ön yükleme için 6 saat kaldı Bu önyükleme tam olarak nedir. Yani önceden download install falan edilmiş olacak, perşembe tam saatinde mi kilit açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 steamde december 9a çekmişler release herhalde bizim timezone erkenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar