Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bannerlord mu bu mu yoksa star citizen mi erken çıkar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Çok pop-in vardı arabayla gezerken ama release'a kadar düzeltirler herhalde. Melee keyifli olacağa benziyor, bütün oyun kılıçla vs. oynayabilirim sanırım. Silahlar acayip bayıktı böyle adamın olduğu yere doğru mouse'u çevirip tetiğe basınca mermiler otomatik hedefe gidiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 exclusive değilse almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bence oynayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 koca bir balon beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 katılıyorum. türk karakter yok (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 göz kanatıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 street cred gelince acsaydi perkleri de bir baksaydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 kayıttan izledim ben de fena gözükmüyor. wallhack ve aim güzel olmuş asd. ben full diplomatic/netrunner falan giderim herhalde ilk oyun silaha fazla bulaşmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bazısı aksiyon sekanslarını pek beğenmemiş ama bana gayet keyifli geldi ya. bir sürü farklı özelliği olmasına rağmen hiç durağan değil, akıyor oyun. fps olmasını da olumlu karşıladım. cyberwarelerin karaktere olan etkisini first persondan göstermek daha mantıklı. eleştirebileceğim bir nokta görmedim. gayet iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Cokomantis said: katılıyorum. türk karakter yok (td) osmanlı yoksa ben yokum beyler, .odumun lehleri (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Youtube'dan izledim şimdi, efsane görünüyor yahu! Open world diyor bu arada videoda, without loading screen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 craft olacak mı acaba? satranç oyununa bile craft sistemi eklenen bi dönemdeyiz. bence olur kesin de, open world gezip augment çipi için silikon mu toplicaz napıcaz acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 inventory ekraninda tepedeki menude craft vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ivik divik analizleri duser yarin zaten, bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Gta lı blade runner mı şimdi bu fjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bastan sona 2 kere izledim, bloodlinesdan aldigim hypei aliyorum hani millet deus ex ile kiyaslamista yok bence simdi 2 sene bekle daha oynamak icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 muhteşem görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 herşey mükemmel olmuş third person seçememek hariç. gerçi dialogda bloodlines'dan ziyade deus ex durumu var ama şahsen takıldığım bir husus değil, kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 progamer said: güzel açıklama olmuş (tu) muhtemelen w3'ün e3 bilmemkaçtaki inventory screen'i niye yok falan diye rage'leyen tayfa da etkili olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Sam said: herşey mükemmel olmuş third person seçememek hariç. gerçi dialogda bloodlines'dan ziyade deus ex durumu var ama şahsen takıldığım bir husus değil, kafi. şuna kesinlikle katılmıyorum. ben gösterdiklerinden sonra iyi ki fpp olmuş dedim. ki skyrim'i falan 3rd person oynayan adamım. ha niye öyle bir opsiyon bile yok, orası ayrı tartışılır. ama mesela deus ex te de yoktu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 melee ve parkur tarzı hareketler olmuyor düzgün fpp'de. ne yapıldığı da anlaşılmıyor, görsel olarak tatmin de etmiyor. karakter zıpladı mı, yerde mi kaydı, takla mı attı belli değil. ne olacak dediysem aynen olmuş. videoda tek beğenmediğim şeydi. bir de kafası patlayan adamın yavaş çekimde "isa bana bacak veeer" diye bağırması da komikti ama olur o kadar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ha evet melee konusunda hak veririm. fpp de melee oynayınca daralıyor insan. yine de adamın yaptığı dash falan bana gayet tatmin edici geldi. bullet timeda kafası patlayan adamın cümlesine devam etmesi benim de gözüme battı aynen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 çok toşenkli olmuş lan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar