goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 hiakyeye özet olarak bakarsanız belki daha önce gördük dersiniz ama metinler scriptler falan gayet iyiydi bunu beğenmeyen gta onlineda roketatarlı bulgar çocuklarıyla oynuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 witcher 3 için hem önceki oyunlardan birikmiş malzeme çoktu hem kitaplardan yan hikaye desteği çoktu fln. content tarafı safe olduğundan teknik tarafa ve büyük hikayeye kasıp şaheser çıkarabildiler. ki combat tarafı zayıftı aslında hala. sonra oradan gazı alıp apayrı settingte vaatleri arşa çıkardılar. yaptıkları en büyük hata oydu. ne hikaye için altyapı var ne teknik. o yüzden ellerinde patladı. keşke daha küçük alanda bu setting i bi kursalardı önce. biraz daha main story ağırlıklı witcher 2 gibi 30-50 saatlik oyun. sonra ikinci oyunda witcher 3 gibi devasa oyun çıkarırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 (düzenlendi) Bir de medieval setting olan her sey 10 kat daha basit modern/futuristik dunyaya gore. Her bir seyden daha cok cesit var ve her birinin detaylari cok daha fazla. Hal oyle olunca koordinasyon da zorlasiyor. Adamin birinin tek isi dildo modellemek idi diye okumustum cp77 icin. Ocak 25, 2022 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 (düzenlendi) Kingdom Come'da adamın birinin tek işi gerçek kaleleri/yıkıntıları ziyaret edip bunların o dönem görünebilecekleri şekli modellemekti, bi diğeri 10 farklı çeşit pretzel modelledi falan. Aralarındaki temel fark Vavra artık oyunu çıkarabiliriz dediğini noktada release geldi, üstüne eksikleri düzeltmeye geliştirmeye devam ettiler. Ama cyberpunkta oyun bangır bangır ben hazır değilim diye bağırmasına rağmen karar verenler oyunun geliştiricileri değil, CDPR artık halka açık olduğu için shareholder baskısı yiyen c-suite idi. Onlar da eksik çıksın yine de x milyon satar şu kadar para kazanırız diye daha fazla gecikmesini kabul etmeyip yarım yamalak sürdüler piyasaya. CDPR eski CDPR olsaydı 2 yıl daha cyberpunk falan görmezdik. Ha ben çıktığı halini de çok beğendim deliler gibi oynadım, ama belliydi yani yapımcıların vizyonu farklı çıkan oyun farklı. Ocak 25, 2022 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 12 saat önce, goldbären dedi ki: metinler scriptler şurada diyaloglar deseydim de cahil olduğum belli olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 10 saat önce, df dedi ki: o yüzden ellerinde patladı. ellerinde patladı dediğin oyun rekor kırdı abi, bir şekilde sattılar hype'ı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Cp77 2021 de severek oynadigim ve hem expansion hem de daha da iyilesmesini bekledigim yegane oyun. hikayesi vs de guzeldi hem. Fantasy settings kustum artik hep ayni teraneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 13 dakika önce, goldbären dedi ki: ellerinde patladı dediğin oyun rekor kırdı abi, bir şekilde sattılar hype'ı ama. eski başarısı (w3) ve büyük vaatlerle hype ı sattılar ama artık kimse o hype la beklemeyecek yeni oyunlarını. çünkü vaatlerin yarısı kırpılmış kalanı da buggy bir şekilde geldi. temkinli yaklaşacak millet. tabi yine fena olmayan bi oyun çıktı ama sattığı vaatler o değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 şu an son patch'i ile oynayan var mı? Sadece şu bug teranesi yüzünden şans vermedim şu oyuna..Aynı şekilde bannerlord'u da tam sürüm olsun diye bekliyorum sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 1.5 ile epey düzelecek diyorlar işte, onu bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Bi sene erken cikmis iste bug fix falan bi senede anca toplandi daha icerige gececekler. Benim tek sikintim sehrin yasamamasiydi. Bi yere girmeyi yemek yemeyi bi sey izlemeyi minigeymi falan gectim oturma yoktu, yurume bile yoktu. Hani buyuk eksik degil de oyunun icine giriyor insan olunca. Gta'da ready player one gibi yasiyorum canim sikildikca. Oyle aksiyon insani da degilim doga dag yuruyusu yapiyorduk muhabbet ede ede, kosmadan. Kaybolan birini ucakla ariyorduk, dagda kalan araci kurtariyorduk sivil polis pilot vs oluyorduk yani kisaca sandboxa cevrilebilir gayet. Bi berber bile yoktu ornegin night city'de. Bence ek senaryo falan getirmeden once sehri hayata dondurmeleri lazim. Ev sahibi ol, customize et, sokak yarislari olsun, bi suru braindance eklensin collectible gibi toplayalim mapta ya da satin alalim. Yoksa kostur senaryoyu takip et bitir guzel oyun gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 o özelliklerin geleceğini hiç sanmıyorum da ben artık. ümidi kestim. oyunun reklamlarında açık açık yalan söylediler üstüne de yatacaklar artık yapacak bir şey yok. lineer single play oyun olarak oynayıp geçeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Braindance ideasini satip sonra bu kadar kisitli yapmalarina bende cok kirginim. Ins yeni oyun yaparlar da, ustune koyarlar bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Bana oyun çok kompleks geldi ya o yüzden bir türlü kendimi kaptıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 oyunda bi sürü kompleks mekanik var, ama hiçbirini kullanmasan da olur. dümdüz al silahını bam bam git. saçmalığı ordan patlak veriyor zaten. hala böyle mi bilmiyorum tabi çıktığında oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Akşam 18'de duyurular varmış: Marmaray'da olacağım o anlarda, eve gidince öğrenirim artık. Benim asıl istediğim ama Witcher 3'in next-gen versiyonu, hala oynamadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Gamerım diye geziyon hala viçır oynamamışsın sana puanım -9 kanka. Bence pc de oyna şimdi next gen bi dünya sıkıntı ile boğuşabilme ihtimalin olabilir ama Pc de oturmuş patchler, hiçbir problemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 ben de oynamadım, on saat dayanabildim bıraktım firebolt firebolt uçan hayalete gümüş kılıç falan peeff çocuk işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Formundan düşmüşsün ayıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Witcher 3'te armorlar cok enteresandi hep tayt suit tarzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 dondan iyidir Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Ozeti bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 sadece gameplay gösteriyor, başka birşey çıkarsa yazarsınız spoiler gibi bana bunlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 eksikliklerden şunları şunları ekledik diyorlar da. bi sürü bug gördüm yalnız 2-3 dk içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar