Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Birebir olarak kıyaslarsak CP77 FO76 kadar büyük felaket değil şimdi. Sadece daha büyük beklenti yaratmış ve çok daha uzun süredir beklenmiş olduğu için daha sert bir tepki aldı. Milenial crybaby'lerin ağlama yarışından gaza gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 hack olaylari hayvani complex ve bir o kadar da basit olmaya basladi bazi durumlarda. tek bir delik birakirsaniz irziniza gecebilirler. aws veya azure account u aliyorsun, tum sistemi onun ustune koyuyorsun kaynak kodlardan, db ye, worker tasklardan, hatta ve hatta project management'a kadar. aws account u kaptirdin mi ziko'ya yan bastin demektir. cok fazla security de insanlara illahlah dedirtiyo, ortasini bulmak zor. bunlarin nasil hacklendigi leak oldu mu, phishing maile fln mi basti acaba biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 4 saat önce, Rewendor dedi ki: Birebir olarak kıyaslarsak CP77 FO76 kadar büyük felaket değil şimdi. Sadece daha büyük beklenti yaratmış ve çok daha uzun süredir beklenmiş olduğu için daha sert bir tepki aldı. Milenial crybaby'lerin ağlama yarışından gaza gelmeyin. şimdi asıl soru şu olmalı, hangisi açık ara hayal kırıklığı? tabii ki cyberkek. cdpr'in o beklentileri karşılaması mümkün değildi ya neyse. cdpr şu oyunu, biz aksiyon oyunu yapıyoruz ve sadece yeni nesil konsollar ile pc ye çıkarcaz deselerdi hiç bir problem yaşamazlardı. beklentileri yükselten adamların kendileri. yalancı pezevenkler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Hah evet orası doğru. Hangisi daha kötü dersen FO76. Hangisi daha büyük hayal kırıklığı dersen CP77. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 14 saat önce, reyou dedi ki: bunlarin nasil hacklendigi leak oldu mu, phishing maile fln mi basti acaba biri? Bu hack olduğundan beri uzaktan çalışamıyorlarmış, herhalde uzaktan bağlantı vpn falan mevzularından bi açık oldu. Hatta çalışanlardan biri yardım etmiş olabilir daha detay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 geçen yıl kaydetmişim bunu unutmuşum, o sondaki gel bize gidek şeklindeki kafa glitchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Arap kafası işte gidip geliyo azasdsadsadfafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 On 28.02.2021 at 21:04, Silphatos dedi ki: geçen yıl kaydetmişim bunu unutmuşum, o sondaki gel bize gidek şeklindeki kafa glitchi ahah oyunda bool isMuslim; diye bi değişken olmayınca tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Mağduriyet yaratmasınlar burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 neyden yaratsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Alé isiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Baya büyük bi mod gelmiş Immersive Roleplay diye, faction sistemi falan koymuşlar https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/1339?tab=description Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 base oyun zar zor parçalarına ayrılmadan dururken modlar nasıl çalışıyodur düşünemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Kibarca sut ve gol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/news/app/1091500/view/3042717759905569252 yeni patch gelmiş. steering sensitivity olayına sevindim baya. tekrar indirebilirim sanki. upcoming diyor sıradaki patch herhalde ya da çıktı bilemiyorum, haber yeni. Mart 23, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Siradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 daha cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 link verip bırakmışım da üşenen için taşıyayım buraya özeti. polis olayını düzeltmişler, drone eklemişler, polisler arkanızda spawn olmuyor artık; direksiyon hassasiyeti koymuşlar, fps, klavye, gamepad farketmeksizin, bu çok iyi olmuş bence. araçların keyfini çıkaramamıştım. bi süremedik nightcall açıp geceleri; araçlar için /stuck koymuşlar; double tap dodge olayını opsiyonel yapmışlar, çok iyi olmuş. sinir bozucuydu benim için. kereznikov harici kullanmadım bile, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 patch cikti. bu kadar seyi fixleyip hic bir sey fixlememis olmalari da cok garibime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 29gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 patch çıkınca oynarım dedim oynamadım, şimdide mining yapıyorum ekran kartıyla çok tatlı para geliyor nasıl oynıcaz anasını satim sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 https://www.videogameschronicle.com/news/cd-projekt-has-reconsidered-and-possibly-cancelled-cyberpunks-multiplayer-plans/ lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 zaten hiç başlamadıkları her halinden belliydi sdfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 oyunu açtım muthiş grafiklerle 1.2 patchi de gelince oynanır belki diye. Yağmur yağıyor, ön cam ıslanmıyor sadece yan camlar ıslanıyor, bir soğudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Aerodynamics 2077 + on cam kimyasali, rp yap az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar