cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Evet banada Hard cok kolay geliyor, bastan baslayip biraz daha farkli oynayasim var aslinda daha act 1deyim ama kiyamiyorum onca emege. Bir yandan buglar biraz sinir bozdu, hem egleniyorum hem bunaliyorum bazen oyunu oynarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Hard'da standart görevler kolay ama cyberpyscho'larda eğer kafaya snipe ederek hp azaltabileceğim geniş alan yoksa zorlanıyorum ben bayağı. Sniper/revolver gidiyorum, tabanca damage'i yetmiyor heralde. Şu Blood Ritual'daki sayko var, burning damage vuran mantisli, pestilimi çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) 3 dakika önce, Rewendor dedi ki: Hard'da standart görevler kolay ama cyberpyscho'larda eğer kafaya snipe ederek hp azaltabileceğim geniş alan yoksa zorlanıyorum ben bayağı. Sniper/revolver gidiyorum, tabanca damage'i yetmiyor heralde. Şu Blood Ritual'daki sayko var, burning damage vuran mantisli, pestilimi çıkartıyor. cyberpsycho questleri cripple movement yada cyberware malfunction ile çok easy peasy olabiliyor. (beni en çok pompalısı olan otoparktaki zorlamıştı, kapalı alan, shotgun ı yiyip köyüme dönüyordum) Aralık 21, 2020 Soimyr tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 53 dakika önce, sylvanas dedi ki: Bu arada yeri spoiler olmasin da kesif yapilirsa legendary monowire var beles bi yerde. Kesfetmeye tesvik edim. Cok kafa kol kopardigi icin ben kullanmiyorum. Non lethal ters bana. Elektrikli jopumla mutluyum. Monowire'ı ilk gösterdiklerinde kırbaç gibi düşmanlara sallayıp direkt kabloyu sokup hacklemek filan gibi şeyler göstermişlerdi, onları filan kesmişler oyundan, sırf kesmek için kullanılıyor. Mantis blades'in tırt versiyonu olarak kalmış şu haliyle. Arms implant olarak onu aldım ama hiç tatmin edici değil, katana kullanıyorum daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Quickhack ve melee gidiyorum. Önce quickhack ile debuff koyup sonra Mantis Blade ile üzerine atlıyorum, easymode direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) Bende spam X ve 1350dps li beyzbol sopasi ve bomba. Iclerinden geciyorum. Bombam bana zarar vermiyor gibi abuk bir perkim var. Aralık 21, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 @Scalanova Full netrunner/stealth allah bile ez mode wall hack geliyor legendary hacklerde ötesi yok zaten 100 metreden adam öldürüyorsun ruhları duymuyor garibanların. Contagion tüm spread bufflarını açınca üst kata (muhtemelen bug) falan zıplıyor tek hackle 8-10 adam öldürüyorsun komik oluyor bir noktadan sonra. Combat çok basit olduğu için atmosfere daha çok önem vermeye başlıyorsun o yönden çok iyi. Tek eksisi başlarda çok ezik adam gibi cyberdeck/rare quickhack ve iyi bi ram sayısı/regene ulaşınca sağlam olmaya başlıyor karakter. @Sam Her hafta çıkartıyorlar ya aynı modda devam ederler diye söylemiştim unuttum xması belki hotfix olarak gelir tatil öncesi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 yok söylediler işte bir tane şimdi çıkan sonra ocak ve şubat diye. taleworlds gibi hergün yama gelseydi keşke bir süre, aralık en kötü ay oyun çıkarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Suna guzel ayar cekseler unarmed combat falan ekleseler oni gibi oynasam. Adamlar vaat vermedi de keske mirrors edge gibi olsaydi ya unarmed combat. Cok hostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Not with that ass!! Fps e yetemeyecegim icin aglamistim ama su an 3rd person aramiyorum. boyle guzel. buglar azalsin, sehir ai ve npc combat ai duzelsin, driving gelissin, expansion ile oyuna social bir seyler eklensin.. sonra sonra beeeelki 3rd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 oyunun esas eksiği yaşayan çevre hissiyatı yok. open world değilde düz görev yapmalı oyun olarak çıkarsalarmış kimse bişey demezdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 3 saat önce, sylvanas dedi ki: Cok kafa kol kopardigi icin ben kullanmiyorum. Non lethal ters bana. Elektrikli jopumla mutluyum. anlamadım, kafa kol koparmasına rağmen non lethal mı oluyor? 2 saat önce, Sam dedi ki: legendary mantis blades de var bir yerde öyle. gerçi bu ikisini ripperdoc da satıyor. mod slotları ekliyor. youtube'dan görüp legendary monowire aldım. demin de tesadüfen bir yerde legendary mantis blade çıktı. hemen ardından yanındaki ripperdoc'a baktım, tüm legendary'leri satıyor, ama 100000 credit'e felan. hani her şeyi hackliyorum para geliyor felan da 100 bin veremem öyle şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 3 saat önce, GERGE dedi ki: Normal Easy oldu zaten, oyun çok kolay. 2 saat önce, cicibeybe dedi ki: Evet banada Hard cok kolay geliyor 32 levelım, armor 656, health 454, armor arttıracak ne varsa giydim. combat sırasında canım gitmiyor gibi oluyor, ama bazen tek mermide pat diye canımın %50'si gidebiliyor. nedenini anlamadım, oyun bunu işaret edecek pek geri bildirimde bulunmuyor. bu olmasa normal easy gibi diyebilirim, 10 kişilik grubu uzaktan teker teker düşürüyorum dertsiz tasasız. ama armorun işe yaramıyor olması da pek hoşuma gitmedi. ya da ben yanlış bişi yaptım bu armor konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 adam crafting kasmış armor ignore perkünü almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Eksik yazmisim non lethalim diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel olarak combat sisteminde damage aldığını anlamıyosun zaten hak belli bi seviyeye inmeden. Onu kötü yapmışlar. En azından CoD falan gibi kırmızı indicator koysalarmış ekran kenarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) benim de derdim kolay olması. very hardda oynuyorum moderate'leri bile çok kolay yapıyorum. arada zorlayanlar oluyor sadece. rifle+mantis+craft oynuyorum. Aralık 21, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 39 dakika önce, Bone dedi ki: 32 levelım, armor 656, health 454, armor arttıracak ne varsa giydim. combat sırasında canım gitmiyor gibi oluyor, ama bazen tek mermide pat diye canımın %50'si gidebiliyor. nedenini anlamadım, oyun bunu işaret edecek pek geri bildirimde bulunmuyor. bu olmasa normal easy gibi diyebilirim, 10 kişilik grubu uzaktan teker teker düşürüyorum dertsiz tasasız. ama armorun işe yaramıyor olması da pek hoşuma gitmedi. ya da ben yanlış bişi yaptım bu armor konusunda. çok az o armor, 22'de 1200'deyim ben. slotlara armodillo craftla koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 3 tane giysi slotu boşmuş, 135'lik armadillo taktım şimdi. diğer iki itemda da 110-90 şeklindeydi, onları da 135'ledim, armor 1192'a çıktı, bakalım aradaki fark etkileyecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 her 10 armor 1dps düşürüyor diye okumuştum hesaplamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Armor filan bakmıyorum artık, moda kasıyorum Armor 500 filan ama yine de ölmüyorum yani ama HP yarıya düşüyor bazen. İyice arttırırsam combatın zevki kalmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 2 saat önce, Sam dedi ki: çok az o armor, 22'de 1200'deyim ben. slotlara armodillo craftla koy. tamam easy mode oldu şimdi kılıç yeteneği çok düşük, onu kasmaya çalışıyorum (perk point bonusu için) milleti yarıp geçiyorum armorla kendimi RoboCop 3'teki saybörk ninca gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 tam benlik Xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 https://old.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/khpi7h/finally_got_my_ps1_copy_of_the_game/ öeh emek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar