Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Sam dedi ki: o ikizlerle meksikalı arasında grand canyon var. ikizleri faceroll dövdüm, ikinci adam %97'ye indikten sonra tek attı lol. meksikalı dediğin arroyo'daki asker eskisiyse dövdüm şimdi. Spoiler tüfeğine iddiasına girdiğimiz için yediremeyip 3. sınıf thug'larını saldı üstüme, onları taradım, bu hala bikbiklemeye devam ettiği için de kafasını balyozla eziverdim :3 brawler'a 2-3 perk vermiştim, gerek yokmuş. hp ve stamina boost'layan item'lar vardı yemekti bounce'tu filan, onları kullandım. koşup koşup vuracağı zaman sen yapıştırıyosun power attack'ı. hatta boş dururken de power attack'la azaltmak lazım, hepsinde stagger'lıyor. düz attack'ta bile stagger'lıyor olabilir ezik. yok öyle militare işşue kolla ged ged gerinmek. o kolu söküp öbür koltuğunun altına attach'leyiverirler böyle. şerefsiz. Aralık 13, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 21 dakika önce, GERGE dedi ki: Her oyunda lazım diyorsan sana DAC lazım. bir tek bunda kapatmam gerekti. yıllar önce devreye sokmuştum hangi oyunda emin değilim. 8 dakika önce, Cokomantis dedi ki: meksikalı dediğin arroyo'daki asker eskisiyse dövdüm şimdi. yok hamile karısı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) hea aynen, şimdi onun yanına gittim. falcon'larını dodge'lamak çok zor değil, grind'la dövülür de level azken 40 filan vuruyorum. danger'a very high diyor zaten. asker olanın high'daydı dövdüğümde. onu dene ikizlerden sonra, difficulty sıralaması o şekilde. Aralık 13, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 5 saat önce, Xenocide dedi ki: bu diyaloglarda, menüde falan bi alttaki seçeneğe geçmek için W-S kullanabilmemizi sağlayacak bi şey yok mu? benim mouse'un tekerleği biraz gidik gibi, ya tekerlekle ya da ok tuşlarıyla değişiyor bu. WASD'den elimi kaldırıp oka gitmek istemiyorum. bu arada amd tweak olayında postu silmişler, siz foruma yıldızlamışınız ama.. ben göremedim tweakin ne olduğunu Herkes başka bi şey kullanıyo demek ki. Ben ok tuşları ve enter kullanıyorum. Q ve E oluyorsa o daha iyiymiş. WASD olmaz çünkü onlar başka bi seçenek olarak diyalogdan uzaklaşmaya yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 @Xenocide benim yaptigim bu, https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kbrsta/psa_amd_cpu_you_can_double_your_fps/gfk8af5/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) Buna multiplayer mod gelicekmis sanirim. O zaman rdr gibi olur herhalde o yuzden hayvan gibi fashion ve gorsel kasmis herifler. RDR'de boyle hikaye ama bomboş harita. Mantıklı geliyor bana çok işçilik var 40-50 saat hikayeleri 200 saate uzatcagına böyle pazarlasın. Baya bildiğin fps oynarız bunu co-op modları filan çok acaip olabilir. Yani şu oyuna bakınca çok gelecek vaad ediyor, umarim saçmalamazlar 3 lira südyen satmaya çalışıp. Bundan APB ve Rainbow six karışımı bir multiplayer çıkabilir belki. Aralık 13, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 CDPR multiplayerı bir mod olarak değil ayrı bir oyun olarak tasarlıyoruz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Abi onu pr olarak soylemisler ki bence oyunda ki bazi mantiksizliklari aciklayabilir bu. Ya da aciklayamaz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 valla 4 kişi göreve gidip bi kişi kameraları turret'ları kapatırken diğerleri sneak'le adamları indirse filan güzel multi döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Onun için ama önce 4kişilik ekibe challenge olabilecek çok sağlam bi AI update lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Multiplayera iki yıl var daha çözerler o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 1 saat önce, sylvanas dedi ki: @Xenocide benim yaptigim bu, https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kbrsta/psa_amd_cpu_you_can_double_your_fps/gfk8af5/ bu bende bi şeyi değiştirdi diyemicem ya. gerçi zaten 45-60 arası fps alıyodum ultra detaylarda (rtx kapalı) hani belki 70-80'e çıkar dedim de aynı şu an. hatta belki de düşmüş bile olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Beklediğim video geldi: Cyberpunk 2077 PC Best Settings: Improve Performance By Up To 35% - With Minimal Impact To Visuals! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 videoda deneni yaptım ama dinamik fidefxi kapayınca 30’a kadar düşebiliyor işte. neyse deneyeyim bakalım alışabilecek miyim, güzel görünüyor orası ayrı. bütün ripperdocları gezdim de hangi cyberware modun hangi parçaya takılabildiğini yazmaları lazım. resmen deneme yanılma şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 22 dakika önce, GERGE dedi ki: Beklediğim video geldi: Cyberpunk 2077 PC Best Settings: Improve Performance By Up To 35% - With Minimal Impact To Visuals! hah ben de böle bişi bekliyodum thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 50-60 arasından 60-80 arasına çıkardı beni, görsel olarak fark ettiğim bir değişiklik de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 kırmızı ışıklar yaklaşınca otomatik yeşile dönüyor di mi bana denk gelmiyor asd of ne kötü oyun ya 8 yıl bunu mu yapmışlar 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Kırmızı ışıkta bekliyorum ben, şehirde normal şehirdeymiş gibi kullanıyorum arabayı. Bir kere takıldı sadece. Corp konvoyu mu geliyor diye bekledim, gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 kırmızı ışıkta bekleyemiyorsam ne anlamı var open worldün bir gta değil ki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 1 dakika önce, GERGE dedi ki: Kırmızı ışıkta bekliyorum ben, şehirde normal şehirdeymiş gibi kullanıyorum arabayı. Bir kere takıldı sadece. Corp konvoyu mu geliyor diye bekledim, gelmedi hiç denk gelmedim ben ya. uzaktan bakıyorum kırmızı yaklaştığım an otomatik yeşile dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Yok, bir kere takıldı derken, bir kere kırmızı da takıldı, yeşile geçmedi. Yoksa kırmızı ışık normal çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 minimap zoom yok galiba, araçlarla tam gaz giderken dönüşleri hep son anda görüyorum haliyle riskli manevralar yapıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 ben t800 gibi kullanıyorum hedefime giderken. herkes birbirine çarpıyor, ben kimse için durmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 evenly parker... ayi gibi loot yaparken, kankamin, hadi hadi diye cikista darlamasi delirtiyo beni. la bi dur iki dakka.. birde item leri nasi degerlendiyorsunuz ya, hayvan gibi silah var, dildosundan, kultablasina kadar loot spam yapiyorum, sonra disassable mi yapiyonuz napiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: minimap zoom yok galiba, araçlarla tam gaz giderken dönüşleri hep son anda görüyorum haliyle riskli manevralar yapıyorum sdf. aynen bu bana da oluyor ya sürekli sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar