BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 gdc'lerden birinde maple story $60.000.000 kar açıklamıştı f2p model üzerinden. O zaman CoH muydu Champions Online mıydı ne onun prodüktörü "f2p ne ya? öyle şey mi olur?" demişti aynı konferanstaki bir panelde. nereden nereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sam said: iş yapar yani parayla WINNING silahı filan satmazlarsa. EA'den bahsediyoruz abi. parayla level satar adamlar. Instant 5 Level Increase: $10 EXCLUSIVE 20 Level Increase: $20 ***LIMITED TIME OFFER*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hadi hayırlı olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bence fazlasiyla sagdilar simdiye kadar. bu oyunu f2p yaptirana kadar subs siz cikartsalardi basindan simdi hala oynuyo olurdum ama rezilligini 3. gunu anlayip cancel subs basmistim. simdi class story line lari oynar yine silerim oh oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 tam ulan ea warhammer'a ne giciginiz vardi diyecektim sonra sunu gordum: Warzones Free players are limited in terms of how many Warzones they can play per week. lan ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 evet yani free yapmasalarmış da olurmuş. kotor 3 niyetine oynanıp bırakılır f2p heh. war'ı da hala f2p yapmadılar işte akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 “Players want flexibility and choice. The subscription-only model presented a major barrier for a lot of people who wanted to become part of The Old Republic™ universe,” said Matthew Bromberg, GM of BioWare Austin. Jeff Hickman, Executive Producer of Star Wars: The Old Republic added, “Since launch we have been adding new content and refining The Old Republic at a breakneck pace based on the feedback from our fans. We believe we are in a position to help improve the service even more, not only by continuing to add new content, but also by expanding the game to many more Star Wars fans, increasing the populations on worlds and the vibrancy of the community.” eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Diğer topikte de sormuştum da sormak için burası daha uygun gibi ShadowFury said: said: Free-To-Play — The first 50 levels will be Free-to-Play, with restrictions on access to new content and advanced player features. Some restrictions can be “unlocked” with Cartel Coins. 50 level cap di mi? Endgame hariç bütün contenti storyline ı filan f2p mi yapıyolar? Yoksa Dungeons&Dragons Online gibi arada level atlamaya yetecek birkaç quest f2p olucak ama geri kalanı satın alınması gereken p2p quest packler filan halinde mi kalıcak? Bütün storyline ı bedavaya oynayabileceksek çok iyi ama. kotor 3 yerine koyar bağrımıza basarız^^ Contentin ne kadarı free olucak söylendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Guild Wars 2 baya bi gozlerini korkuttu anlasilan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bu mu f2p?? Milleti salak yerine koyuyorlar resmen. Haftada bilmem kaç kere warzone'a girebilirsin, bilmem kaç kere operation, space mission yapabilirsin ne ya. Hiç mi piyasaya bakmıyorlar diğer oyunlar nasıl uyguluyor bu f2p olayını diye. Adamların burnu hala havada en bi güzel oyunu biz yaptık triplerinde lütfeder gibi herşeyini kısıtlayıp bedava yaptık diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çok güzel kotor3 niyetine bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 İşte karakterlerinizle 50 yaparsınız sonra canınız sıkılırsa para verip 1 ay pvp yapıp tekrar kapatırsınız =p şansen ben hala ödeyip oynamayanlardandım benim için iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dfsdf features şaka gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 En fail f2p modeli bu herhalde. Hikaye için oynayıp bitirecekler dışında oyuncu kazanamazlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bu hikaye free olayı aktif mi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 değil, sonbaharda. evet bayağı fail, story oynarken gaza gelip 15$ verir millet diye düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 O modelle cok bi oyuncu kazanamazlar. Sub odenecek kadar iyi bir servis vermiyor SWTOR gerek yeni content gerek bug fix vb. seyler acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu storynin sonunda büyük boss felan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sam oynuyomusun hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi hala esktradan birilerinin kalkıp da para vermek isteyebileceğini sanıyorlar oyuna =/ üzülüyorum, içim acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 trathias said: sam oynuyomusun hala ? yok bıraktım iki ay önce filan, sevmediğimden değil de devam edesim gelmedi yani hevesim kesildi ekip dağılınca. warzone yapıyordum zaten, onun için de ekip lazım, solo olacak iş değil. f2p olunca bakacağım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 gw 2'ye bekleriz artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 çok pişmanım övüp başlattığım için, büyük yalanmış bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 şuaraya halen yazılıyo yazık zaman kaybı kapatın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar