Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR F2P ?


Kevinromeo

Öne çıkan mesajlar

Kevinromeo said:

Exodous said:

Oyun çıkıp, 10 gün kadar oynadıktan sonra oyunu bırakmış ve burada "Bu oyun 6 ay içinde f2p olur" diye yazmıştım. Bunun üzerine de baya bir rage çekmiştim üstüme.

Bir laf vardır güzel Türkçemizde... "Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir"

Yok daha olmadı F2P, tutturamadın.6 ay daha var en az :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bundan daha fazla bitemez zaten :p

dipteler şu an para kazanmıyorlar sdf ea 500k ile bile kar ederiz demişti ama 100k adam yok şu an,

f2p en azından 2 item binek bişi satarlar kazanırlar, fail olup f2p olan her oyunun nüfusu 2-3 kat arttı zaten. kapanmazlar en azından lol

bide şu

"We have to be flexible and adapt to what is going on"

ya f2p yada kovcaklar bizi hacı demiş kısaca. eada 1 tane akıllı adam varsa gw 2 çıkmadan f2p yaparlar şu oyunu, yoksa gg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GW2 çıkışına fail o zaman ? F2P'ye artık "at gözlüğü" bakılmaması gerektiği aşikar.Videoyu izleyip anladıysan tabi.
Bir oyunun kutusuna para xpacke para bi de her ay para ? Bu devir kapanacak gibi. GW2 yeterli bir oyun olursa bu devrin kapanmasını hızlandıracaktır. Planetside2/NW online'da F2P söylentileri varmış.
Xpacklerin paralı olması apayrı bir saçmalık geldi bana hep.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

f2p'yi şahsen küçümsemiyorum, p2w olmasın yeter. world of tanks gibi sıfırdan f2p başlayıp güzel olabilen oyun da var, apb reloaded gibi battıktan sonra f2p ile bataktan çıkan oyun da var.

herşeyi geçtim sadece single-player gibi oynansa bile bayağı aksiyon olur swtor'da f2p olursa. e üstüne wz'sidir instance'ıdır onlar da var. iş yapar yani parayla WINNING silahı filan satmazlarsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tam tersini dusunuyorum.
Bence en mantiklisi oyunun ucretsiz indirilmesi. Begenirsen uye olursun aylik ucret oder oynarsin. Begenmezsen karakterin lvl 10-20 de kalir.
Sonucta adam belli bir reklam kampanyasi ile 50-70 eurodan b.tan bir oyunu milyonlarca insana satabiliyor. EA sports harcadigi parayi fazlasiyla starwars ismini ve reklam gucunu kullanarak yarimcilarina kazandirabilmis olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu kişinin aksine ben oyunu oynadığıma memnunum, biz eğlendik ve oynadığımız dönemde yapılabilecek herşeyi yaptık Coexist olarak. Insanların sıkıldığı noktada da bıraktık. Yalnız oynayanlar ya da Republic tarafındakiler için daha sıkıntılı oldu.

Öte yandan; EA gibi basit kar hesapları yapan ve "ne versek yer bunlar" düşüncesi ile hareket edip, cadı kazanı bir piyasaya el atan bir firmanın akıbetinin, bu işe bulaşacak diğer firmalara ders olması açısından iyi de oldu SWTOR.

Bir oyun EA nın hisselerini yarıya nasıl düşürürün hikayesi
(Coexist forum post by bemre)
http://www.gamesindustry.biz/articles/2012-06-21-stock-ticker-why-eas-market-valuation-has-crashed?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=us-daily

Arada şimdiye kadarki oyunlarının tamamını sevdiğim Bioware a yazık oldu, baskı oltında kaldılar, üstlerinde en iyi engine i kullan kaliteli oyun yap diyen bir firma yoktu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...