arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 evet turksat/uydunet/kablo ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Uygunet 300kbs lol. Naptilae musluğu mu kistilar. Dial up a geri döndüm sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 thanos parmağı şıklattı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 discorddan espri calmak yakisti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 ov şet. sen yapıcaktın di mi köftehor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 izmir ttnet 1,5mbit üstüne çıkmıyor. arayınca da sorun yok diye dalga geçiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Yine patlattılar galiba bir şeyler. Ekşi açılmıyor çöktü, pek çok yerli site yine yarım yamalak çalışıyor. Pati her 4 denemeden 3'ünde açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Telekom sag olsun. Ufak bir calisma yapacagini soyleyip 3 gun interneti kesti. 3 gun boyunca hizmet vermeyeceklermis. Mesai saatleri disinda calismadiklari halde de kestiklerinden, sikayet birakmak istedim. Musteri hizmetleri sikayetimi olusturmadi. Adamlarda is ahlaki diye bir sey yok. 3 gun boyunca insanlari mahdur etmek nasil bir is anlayisi anlamak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 0.12mbit upload hızı. abv allah belanı versin uydunet. Mail eki yollayamıyorum. Aklıma da gelmedi ben de outlooku kurcalıyorum ne oldu lan virus programı falan blockluyor diye. Wetransferde 2mb'lık dosyayı zipleyip 700kb lık halini yollayamadığım zaman farkettim asdjajsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 benimde öldü upload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 modem reset atın abiler 10 saniye bekleyip fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 kablosu takılı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 olm bu topic bana çok gereksiz gibi gelmiştir hep ya. -internetim yavaşladı -benim de -oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 bazen iyi oluyo, belli bölgelerde varsa öğreniyoz işte bize özel olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 acımı paylaşıyorum niye dalga geçiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 (düzenlendi) Benim yavaş. 2019 oldu, halen 80kb uploadı geçemedim. Zaten 15kb uploadı geçtiğimde, download teklemeye başlıyor. 50 den sonra net yok oluyor Haziran 25, 2019 Densiz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Evdeki internet yavaş telefondaki yavaş noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Noluyor reyiz internet düğmesine mi bastı yine https://eksisozluk.com/3-temmuz-wp-fb-ve-instanin-cokmesi--6095485 Düğmeye basıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Aynem coktu mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Bende dünden beri bi tırtlık var, arada bir hayvan gibi yavaşlıyor özellikle dün çok kötüydü. Bugün biraz daha düzgün ama arada yine bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 udemy gitti bugün bi ara, sonra geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Valla itunes bile iptal vaziyette muhtemelen netflix falan da tırt durumdadır. şimdilik youtube sorunsuz gibi ama geri kalan stream vb alakalı tüm sosyal medya siteleri vs iptal gibi adam gibi de bi açıklama bulamadık halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 twitch, instagram falan bunlari anliyorum da yahoo mail'in acilmamasi buralar icin bile siradisi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Uydunet ciddi sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 uydunet kafaya göre çalışıyor herhalde. bende 1-2 ay önceye kadar akşam 7 den sonra hız düşünce baya sıkıntılıydı. Bakım falan mı yaptılar naptılarsa iyi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar