Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Telekom sag olsun. Ufak bir calisma yapacagini soyleyip 3 gun interneti kesti. 3 gun boyunca hizmet vermeyeceklermis. Mesai saatleri disinda calismadiklari halde de kestiklerinden, sikayet birakmak istedim. Musteri hizmetleri sikayetimi olusturmadi. 

Adamlarda is ahlaki diye bir sey yok. 3 gun boyunca insanlari mahdur etmek nasil bir is anlayisi anlamak mumkun degil.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

0.12mbit upload hızı.

abv allah belanı versin uydunet. Mail eki yollayamıyorum. Aklıma da gelmedi ben de outlooku kurcalıyorum ne oldu lan virus programı falan blockluyor diye. Wetransferde 2mb'lık dosyayı zipleyip 700kb lık halini yollayamadığım zaman farkettim asdjajsf.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Benim yavaş. 2019 oldu, halen 80kb uploadı geçemedim. Zaten 15kb uploadı geçtiğimde, download teklemeye başlıyor. 50 den sonra net yok oluyor ?

Densiz tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Valla itunes bile iptal vaziyette muhtemelen netflix falan da tırt durumdadır.

şimdilik youtube sorunsuz gibi ama geri kalan stream vb alakalı tüm sosyal medya siteleri vs iptal gibi adam gibi de bi açıklama bulamadık halen

Mesaj tarihi:

uydunet kafaya göre çalışıyor herhalde. bende 1-2 ay önceye kadar akşam 7 den sonra hız düşünce baya sıkıntılıydı. Bakım falan mı yaptılar naptılarsa iyi şimdi ? 

• Yeni Oluştur...