GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 extreme archery: ben böyle bişey görmedima haha http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=211288048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 3 kişiyi aldığı sahne epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 okçuluğu cidden çok zevkli oyunun, bukadar atamasam da baya atıyom uzaktan(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ulan pişman oldum 7 dolara düşmüşken alsaydım keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Redeagle said: Aket-Atum said: Skill ve level cap var mı bir de oyunda? Teorik olarak her skill'i maxlama şansım var mı? Eğer oyunun sistemi ile çok alakasız sorularsa biraz anlatıverin level ve skill mantığını :) Bayadır LoL ve D3 harici oyun oynamadım ondan önce de çok uzun zaman WoW ve CoD harici oyun oynamamıştım. BG2 ve NWN çooook eskilerde kaldı :) Oyunun bg veya nwn ile "kılıç ve büyü yiha" muhabbeti haricinde hiçbir alakası yok. Yeni bir seri olarak yaklaş. Eskiden lvl cap vardı ama peç getirdiler geçen sene. Fullediğin bir skillin ilk seviyelerine dönmek suretiyle sürekli level atlayabiliyorsun ama bu skill üzerinde gelişime neden olmuyor. Sadece ortamda bulunan spawnların lvl'ını arttırmış oluyorsun. Perklerde sonsuza kadar değil de oyunda bulunan bütün perkleri almaya yetecek kadar level kazanabilirsin işte. Bayarsan, neden baydığını araştır(hikaye, dövüş, npcler vs.). O konularda mutlaka çok iyi modlar oluyor. Bethesta çalışanları bir nedenden ötürü evinde oturup mod yapan oyuncular kadar kalifiye olamadığı için iki düşünülmüş birkaç modun oyunun çehresini tamamiyle değiştirdiğini görebilirsin. Şu mod işini de bilmiyorum. Sanırım oynadığım en son mod WC3 Tower Defense idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 skyre yada requiem gibi toplu derlenmiş birşeyler dene. bence skyre ile başla daha zorlu birşey istersen requiem yüklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Merak edersen denersin, zor bir şeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 archery icin thief stone mi warrior stone mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 niye? bow silah olarak geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bow un avrat olarak geçmediğine emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 silah derken warrior ile alakalı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HoSV1CERCr0 Skyrim theme ile ilgili kısa bir video, Skyrim's Sound Designer and Audio Director konuşuyor. 33 saniyeye bakın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahahah techno viking <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 2 seneden sonra yeniden oynuyorum bu ara. Şu npclerin mallığı gerçekten sinir bozucu. Sırf bunlara kıl gittiğimden önüme gelene ok atıyorum artık. Bütün şehirlerde beni arıyorlar. Gerçi dün gece Markarth'ta yakaladılar :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tüm npc ler ölüyo mu ya?.tüm şehri katledebiliyor musun? hiç şehirde adam kesmeyi denememiştim şimdi herkesi kesip biçmeyi planlıyorum oyunda npc bırakmayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bazıları ölmüyor ya. Jarllar, generaller ve bazı önemli npcler ölmüyor. Ama köylüler, esnaf, tüccarlar, sanatçılar güzel ölüyor :) He bir de çocuklar ölmüyor. Zaten vuramıyorsun da onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 okçuluk çok zevkli ya. ilk saatleri sıkıcı ama skill arttıkça falan şahane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Oyunçeviri yüzde 100 TR yaması yapmış. Çok güzel olmuş. Emeğe saygı. Ama talent ağacı, item isimleri, ırk/soy isimleri falan Türkçe olunca itici oldu bana nedense. Keşke sadece diyalogları Türkçe yapabilme imkanı olsaydı. Bir de çoğu mod çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Oyunu oynuyorum, su modlari yukluyorum: SPERG Sneak Tools Interesting NPCs WARZONES - Civil Unrest Frostfall - Hypothermia Camping Survival Deadly Dragons Touring Carriages Uyumsuzluk olur mu? Ya da ilk oynadiginda bunu yukleme durumlari var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 enhanced city serilerini ve sky ui yi de oneririm. (sky ui icin SKSE de kuracaksin). skyui siz skyrim olmaz gibi geliyor bana artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Esnaf said: tüm npc ler ölüyo mu ya?.tüm şehri katledebiliyor musun? hiç şehirde adam kesmeyi denememiştim şimdi herkesi kesip biçmeyi planlıyorum oyunda npc bırakmayacam herkesi oldurulebilir yapan modlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ilk oynuyorsan deadly dragons ve frostfall zorlamasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Sky ui için SKSE mi ne zıkkımsa onu da kurmak lazım. Yoksa 2-3saniye delay ile açılıyor inventory falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 TES'e yeni degilim, Skyrim'den de 5-6 saat oynamisligim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar