Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 San Junipero nadir (hatta aklıma gelen tek) mutlu sayılabilecek sonlu Black Mirror bölümlerinden. Benim de en çok aklımda kalan o olmuştu. Hatırlayalım tekrar müzik de cuk oturuyor. https://www.youtube.com/watch?v=j184FPzAzeE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 dediğim gibi "izledim en son", san junipero'ya gelmemişim daha. hepsini izleyince hepsini izledim diye ayrıca yorum yaparım. :p mutlu sonlu olmasını beğenmedim işte sadece, bu diziye uymuyor bence mutlu son. twilight zone gibi rod serling'in sonda çıkıp "nasıl, içiniz yeterince karardı mı?" diye sormasını bekliyorum ister istemez lol. kuzenle izlediğimiz için binge yapamıyorum, biraz zaman alabilir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 önce sevindim ama sonra sadece üç bölüm mü olacak diye üzüldüm. yeni twilight zone da iyi çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 6 saat önce, Sam dedi ki: önce sevindim ama sonra sadece üç bölüm mü olacak diye üzüldüm. yeni twilight zone da iyi çıkar umarım. Twilight Zone çoktan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 (düzenlendi) ona da bakayım madem daha sonra gelecek diye aklımda kalmış nedense. yerin dibine gömmüşler onu tüh ya. Mayıs 15, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 yeter la çekmeyin. var mı izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 5. sezonu seyretmeyin. Bu kadar kötü olabilir. (Ep3'ü seyretmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 hype lanmış dizi diye suyunu çıkartalım demişler. nasıl bok nasıl kaka anlatamam. paçalardan sızmış resmen. gözlerime yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 3. bolumden beri itibaren baya bozuyordu zaten 5 e kadar dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Fazia yayında ve yapında emeği geçen herkesin abv. 1.bölüm 1/10 2.bölüm 1/10 3.bölüm 1/10 Eskiden iyi kötü konuşulacak bir konusu olurdu fakat bu ne saçma sezondur yahu. Liselilere yazdırmışlar senaryoları. Puanlar gayet açıklayıcı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Çok kötü, baya çok, ilk bölümden anlamam gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 ilk bolum 1/10 ikinci bolum 4/10 ucuncu bolum 5/10 rezalet valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 daha başlamamıştım gerek kalmadı ty karşşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 benim de hevesimi kaçırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 indirdim meraktan bakacam, nası bu kadar sıçmış olabilirler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 amerikanlar işe el atınca zaten sinyallerini vermeye başlamıştı da ben bu kadar rezil rüsva edeceklerini düşünememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Bok gibi bölümle başladı netflix tamamen kendi masturbasyonu için yaptırmış çok belli. San junipero'yu beğenmeyenler ilk bölümü direkt atlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Şimdi son iki bölümü de bitirdim. Bu kadar kötü olamaz. Tam böyle güzel bir hikaye galiba lan derken sonunu disney filmi gibi bitirmeleri özellikle büyük rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Striking Vipers iyi. Smithereens'de işin rehine alma kısmında seyretme zevki veren bir gerilim var ama teknolojiyle ilgili kısmı zayıf, sadece çok bilindik bir mesaj veriyor. Rachel, Jack and Asley Too da ilginç fikirler var ama bölümün büyük kısmında bunlarla ilgilenmek yerine fuzuli şeylerle vakir kaybediliyor. İlk yarıda hiç bir noktaya varmayan olaylar var, ikinci yarısı daha eğlenceli ama o kısmı da -ikide bir fuck denmesi haricinde- bir Disney aile filmi gibi işliyor. Neticede Striking Vipers dışındaki iki bölüm vasat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Neydi ne oldu ya dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 ilk bölüm tam bir cringe fest, abi bu dizi daha güzel şeyler yapıyordu daha az bütçeyle fdsf tamam bu konu elbet yaşanır ileride böyle birşey olursa ama, daha bölümü bitirmeden neler olacağını tahmin ettirmek bu diziye yakışmadı lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 her izleyen sadece üçüncü bölüm iyi diyor, bi onu izleyeceğim tatmin etmezse diğerlerine bakmam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar