reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 hmm onu bilmiyodum ben, markette ne varsa her ikisinde calisiyo saniyodum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Pes ve xbox'in fifa ve PS karşısındaki durumunu özetleyen bir kampanya olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 bunlar var sadece ms hesabinda varsa xbox+pc oynanabilen https://www.xbox.com/tr-TR/games/xbox-play-anywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 klavye mouse gelecekse steam de yüklenebilsin de bizde bu pc toplama derdinden kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 pc'nin yerini tutmaz. 2000-3000 lira fazla ver şanın yürüsün. konsol fag olmaya dünden razı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 konsola klavye mouse takma aparatı var 3. parti, 200-300 lira bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 sunset overdrive steam'e gelmiş. 32 liraya eklülisiv aaa helal ms'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 aldım şimdi steamden sunseti. merak ediyordum iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 2500TL değişik bundle seçenekleri ile xbox one x satılıyor almalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 kapı takozu için overpriced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Oyun diye alicaktim ama oyun degilmis, iksboksmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Abi niye ölümüne Xbox boklaniyor merak ettiğim icin soruyorum. PS4 kullandım 1 sene kadar memnundum yani dolar patlayıp store doları 7 ye sabitleyince bir tadı kaçtı. Playstation plus oyunları da genel olarak hep meh seviyesindeydi yani. Yıl içinde 2-3 tane güzel oyun belki gelmiştir. Sony’nin kendi oyunları mükemmel ona bir şey demiyorum. Xbox one x donanım olarak daha iyi gözüküyor ps4’ten. Sadece god of war gibi iki uç oyun yok diye mi kötüleniyor bu kadar? Ne bileyim bir rdr’yi daha iyi oynatması önemli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 xbox'a çıkan oyunlar zaten pc'de de vardır. pcde daha iyi grafiklerde oynamak mümkün. ps4 exclusive oyunları da cidden güzel oluyor insan özeniyor. xbox exclusive oyunları biraz meh. microsoft sözde şöyle oyun firmaları aldık böyle işler yapcaz diye duyuru yaparken iyiydi de ortada güzel çıkmış oyun yok xbox almayı zorlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 xbox 2004-2009 baya iyiydi efsanevi seriler vardi hepsi bok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 tr sartlarinda pc'si olan adam icin xbox'in hicbir cazibesi yok da ondan. ms'in kablo tv mantigi ile her eve bir xbox seklinde pazarladigi cihaz. oyunla aran haftada uc bes saat acip cod, fifa atan adama ideal. koyuyor tv nin altina duruyor. bizim ulkemizde zaten pc kulturu yogunken servis odakli bir konsolun tutmasi cok zor. ps bu ulkenin istisnasi zaten. onun da girisi ulkeye winning elevendir. yoksa konsolun atasi nintendo bile bu ulkede niche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Yine kriz kapıda belli ki xbox oyun fiyatlarını uçurdu. 600TL civarı oldu bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 dünyanın en pahalı kapı takozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Ps pahalı diyorduk ama xbox daki fiyatlarla ucuz adamın oyun konsolu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) game pass varken alınır mı ki bu alet Temmuz 17, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 A101'e düşmüş bunlar: https://www.a101.com.tr/elektronik/xbox-one-s-1-tb-oyun-konsolu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Hepsiburada indirimlerinde ilk açıldığında Xbox one s all digital edition + 2 kol + 1 yıl EA access 1499TL idi sipariş verdim şimdi 1799TL gözüküyor fiyat hatası idi sanırım gelirse sürpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 18 günlük kargo hengamesinin ardından sonunda geldi bir kaç gün oynadım game pass baya iyi tabi bu zamana kadar o oyunları oynamayanlar için. Yalnız o ne biçim arayüz PlayStation bunun yanında ilah vallahi. Keza controller tuşları da bir o kadar sert ya PlayStation'a 23 yıldır alıştığım için öyle geliyor ya da cidden başarısız. Neyse yeni nesilde de ikisini birden alacağım zaten bu sayede Xbox tarafına da alışmış olurum bir ton da oynamadığım oyunu var neyse ki hepsi game pass sisteminde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2020 letgoda bunun ilk çıkanlarını 600-700e satıyorlar. PC'den kalma xbox game pass'im de var aslında gözüm o taraflara kayıyor ucuz fiyat sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar