cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 darty'de s3'lerin samsung türkiye değil de evo bilişim garantili olduğunu öğrendim. az kalsın oradan alıyordum bugün. telefonu aynı fiyata (1.6k) vatan bilgisayarda buldum. sanırım vatan'inkiler telpa vb samsung türkiye garantili. yarın almaya gidiyorum, hayırlısı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 1400tl'ye mediamarktta satılacak yarın, daha da düşer mi iphone5 çıktığında bu telefonun fiyat? şuan iphone4 kullanıorum ama ekran daha büyük olsa daha güzel olur diorum ondan s3'e geçmeyi planlıorum. ihpone5 çıkmasını beklesem mi yoksa alsam mı 1400tl'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mosquito said: 1400tl'ye mediamarktta satılacak yarın, daha da düşer mi iphone5 çıktığında bu telefonun fiyat? şuan iphone4 kullanıorum ama ekran daha büyük olsa daha güzel olur diorum ondan s3'e geçmeyi planlıorum. ihpone5 çıkmasını beklesem mi yoksa alsam mı 1400tl'ye hangisinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 1400 iyi fiyat. iphone5 yine genis ekrena sahip degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 1 ay oldu daha ekrana koruyucu almadım, cok kararsiz kaldim 2 ürün arasinda kullanıp deneyen var mi bir soralım bakalım ? clear-coat bu saglam görunuyor ve ömur boyu garanti veriyor,solusyon ile ıslak uygulaniyor spigen nano optic bunun uygulamasi kuru,dokunma hissi ve saglamlık olark iyi oldgnu soyluyorlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Koruyucu almak gerekiyor mu gerçekten? Gorilla glass yeterli olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bende s3 var gayet memnunum. iphone ile kıyaslamaya gerek yok bence. bu kıyaslama messi ile cr7 yi kıyaslamaya benziyor :) her ikiside kaliteli süper telefonlar. ha ben s3 aldım memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu eble kiese ne wifi ne usb bağlanamıyoum. sonsuza kadar connecting -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 boşver kies'i, napcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ya jelly bean kurmadan oraya backup aldım. sonra jelly bean kurunca hade bi factory reset dedim windows kafasından kurtulamadığım için. şimdi back up kieste kaldı asdsada aynı dosyayı başka prog ile açaman mı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 koruyucu alın mutlaka ya ,koruyuculuğunu geçtim ,leş gibi parmak izli ekranı gördükçe telden soğuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mosquito said: 1400tl'ye mediamarktta satılacak yarın, daha da düşer mi iphone5 çıktığında bu telefonun fiyat? şuan iphone4 kullanıorum ama ekran daha büyük olsa daha güzel olur diorum ondan s3'e geçmeyi planlıorum. ihpone5 çıkmasını beklesem mi yoksa alsam mı 1400tl'ye yalnız fiyat çok feci düştü, yakında s2 ile kafa kafaya gidicekler, ben olsam hala s2 derim. o derece stabil iyi ve sağlam bi telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 sorum kaynadı ya :( backup kaldı kieste. connecting diyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 memnunmusunuz millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben değilim. ilk defa telefonumu kurcalamak içimden gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Nesinden memnun değilsin bende almayı düşünüyorum hatta 1390 a felan buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 neyinden memnun olmadığımı bende bilmiyorum. yıllardır ppc kullanırım herzaman rootlar, programlar yükler, forumları takip eder, yapılabilecek kurcalanabilecek ne varsa yapardım. bu telefonda öyle bi istek duymadım. 5110 muamelesi yapıyorum resmen telefona. arama msj başkada bişey yok. bişeylerini sevmedim ama neyini ...?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 1 ayi gecti alali. HTC HD2 den gectim buna. Custom Rom ile kullaniyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi s3 için adam gibi bi launcher var mı? go haricinde. bir de telefonu fabrika ayarlarına döndürünce resimler falan gitti, sd kart'ta da yok. çaresi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 apex launcher, nemus launcher, adw launcher ex, atom launcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 http://img16.imageshack.us/img16/7959/screenshot2012111212384.png Üstteki işaret nedir, notificationlar tek tek gözükmüyor artık, o kadar çok geldi ki sığmadı böyle yaptım der gibi, ama bütün notif.leri temizledigim halde gitmiyor. Altta da arama simgesnde 2 takılı kaldı o da gitmiyor. WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bildirimler kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 öff çok keko bişey sormuşum utandım kendimden =) peki ya şu alttaki "Telefon"un 2 cevapsız aramada takılı kalması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Cevapsız aramaları, telefon defterini falan görmek için farklı bi app mi kullanıyorsun? Bazı applerde cevapsız aramadır mesajdır baktığında sistemin icon notificationlarını kaldırmıyor, ayrıca açıp orijinal telefon appinden bakman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar