Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
darty'de s3'lerin samsung türkiye değil de evo bilişim garantili olduğunu öğrendim. az kalsın oradan alıyordum bugün. telefonu aynı fiyata (1.6k) vatan bilgisayarda buldum. sanırım vatan'inkiler telpa vb samsung türkiye garantili. yarın almaya gidiyorum, hayırlısı bakalım...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1400tl'ye mediamarktta satılacak yarın, daha da düşer mi iphone5 çıktığında bu telefonun fiyat?

şuan iphone4 kullanıorum ama ekran daha büyük olsa daha güzel olur diorum ondan s3'e geçmeyi planlıorum. ihpone5 çıkmasını beklesem mi yoksa alsam mı 1400tl'ye
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

1400tl'ye mediamarktta satılacak yarın, daha da düşer mi iphone5 çıktığında bu telefonun fiyat?

şuan iphone4 kullanıorum ama ekran daha büyük olsa daha güzel olur diorum ondan s3'e geçmeyi planlıorum. ihpone5 çıkmasını beklesem mi yoksa alsam mı 1400tl'ye

hangisinde ?
Mesaj tarihi:
bende s3 var gayet memnunum. iphone ile kıyaslamaya gerek yok bence. bu kıyaslama messi ile cr7 yi kıyaslamaya benziyor :) her ikiside kaliteli süper telefonlar. ha ben s3 aldım memnunum :)
Mesaj tarihi:
ya jelly bean kurmadan oraya backup aldım. sonra jelly bean kurunca hade bi factory reset dedim windows kafasından kurtulamadığım için. şimdi back up kieste kaldı asdsada
aynı dosyayı başka prog ile açaman mı yav
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

yalnız fiyat çok feci düştü, yakında s2 ile kafa kafaya gidicekler,

ben olsam hala s2 derim. o derece stabil iyi ve sağlam bi telefon
Mesaj tarihi:
neyinden memnun olmadığımı bende bilmiyorum. yıllardır ppc kullanırım herzaman rootlar, programlar yükler, forumları takip eder, yapılabilecek kurcalanabilecek ne varsa yapardım. bu telefonda öyle bi istek duymadım. 5110 muamelesi yapıyorum resmen telefona. arama msj başkada bişey yok. bişeylerini sevmedim ama neyini ...??
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://img16.imageshack.us/img16/7959/screenshot2012111212384.png

Üstteki işaret nedir, notificationlar tek tek gözükmüyor artık, o kadar çok geldi ki sığmadı böyle yaptım der gibi, ama bütün notif.leri temizledigim halde gitmiyor.

Altta da arama simgesnde 2 takılı kaldı o da gitmiyor. WTF
Mesaj tarihi:
Cevapsız aramaları, telefon defterini falan görmek için farklı bi app mi kullanıyorsun? Bazı applerde cevapsız aramadır mesajdır baktığında sistemin icon notificationlarını kaldırmıyor, ayrıca açıp orijinal telefon appinden bakman gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...