Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Baros kırmızı mı gördü yaw? Bitiş düdüğüyle kalktım geldim ben hiç devamına bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hakemin üstüne koştu cıkışta.küfür falan etti herhalde gerçi çokta önemli deil gordugu kart filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Rewendor said: Baros kırmızı mı gördü yaw? Bitiş düdüğüyle kalktım geldim ben hiç devamına bakmadan hakeme saldırdı hatta ahmet çakar doping testi yapılsın barosa gidiyip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 baros çok iyiydi yalnız takımdaki yabancılar iyi abi.yerlilerde iş yko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 goldbären said: ben beraberliğe oynadım saf fenerliler üçüncü lige de düşseniz fenere oynıcaksınız sabah akşam lan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yyKMMdSoQkU abi bu ne ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bu arada Baros'da tez zamanda gidebilir...Durmadan hakeme küfür, hakemle uğraş vs vs...İyi topçu vs ama bu kadar agresiflik sinirlilik zarar veriyor sadece takıma... Hakemle oynayan adam istemiyorum arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 olur hemen bi sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://i56.tinypic.com/1z3ywsn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sevdamiz formaya yapicak bisey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 asdgsada o gökmen'i nasıl kovmuyor şaşıyorum acaba üstüne para falan mı veriyor programa çıkmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hadi geçmiş olsun :D şu selçuk lütfen sakatlıktan hiç bi zaman dönmesin. bi torpili var ama çözemedim yıllardır hiçbişy yapmadan takımda. galibiyet güzel ama oyun kötüydü ya ilk yarı özellikle. aykut hoca değerlendirir umarım bu durumu. mehmet kötüydü. stochun girmesi baya iyi oldu. neyse şampiyonluğun yanı sıra tarihe geçen bi galibiyet oldu :D o diilde ts maçında ceza almak için mi o kadar şey attılar çözemedim. ama gs o kadar kolay vermez maçı ts ye diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 escape said: DeBuffAndHeal said: ZAAAAAAAAAA http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189649_10150127307779035_731274034_6394715_2520818_n.jpg http://i1103.hizliresim.com/2011/3/13/9838.jpg AHAHAHAAHAHAHAHAHAH bir AHAHAHAHA da benden gelsin, arka sayfalarda kalmasın ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sotto said: Bu arada Baros'da tez zamanda gidebilir...Durmadan hakeme küfür, hakemle uğraş vs vs...İyi topçu vs ama bu kadar agresiflik sinirlilik zarar veriyor sadece takıma... Hakemle oynayan adam istemiyorum arkadaş.. Napsın abi sahada bişey yapamıyor bari hakemle uğraşıp katkı sağlayayım diyor dingo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 baroş agresif tavırları ve hakeme çok kaynıyor diye gönderilmez. gs futbolcularının 4 te 3 ü öyle zaten. klup özellikle topluyor serseri adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Yine bir cimbom klasiği. Yanlış anlaşılma olmasın gs liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 barbu said: baroş agresif tavırları ve hakeme çok kaynıyor diye gönderilmez. gs futbolcularının 4 te 3 ü öyle zaten. klup özellikle topluyor serseri adamları. Ama beş para etmediği için gider. Selçuğuda alsın gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 İlk geldiğinde böyle değildi bu adam yalnız...Tamam işler kötü sinirleniyor futbolcular da, Baros'a birşeyler oldu son zamanlarda...Rahatsız oluyorum yani, durmadan küfür, itiraz...Yakışmıyor... Dediğim gibi daha önce uyarılsın birşey yapılsın...Bu negatif etki takıma da yansıyor, durmadan sinir stres... Culio'ya bakıyorsun, Yekta'ya kızıyor itiyor, bilmem farkettiniz mi...Ne biçim takım abi bu...Herkes bir sinir küpü, tabi kazanamazsın birşey böyle...Bu kadar olumsuzlukla hiçbir yere varılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Buddha said: erucalavera said: selçuk inan dışında kim var ki emreye alternatif olabilecek ? o da avrupaya gidicek diyorlar seneye Emreye yedek olacak derken tıpkısının aynısı demedik. Ne zaman Selçuk Cristian baydı desek bu soru gelir ciddi derecede baydı artık. PAS YAPSIN ABİ. AYAGI TOP TUTSUN 3. LİG OYUNCUSU BİLE OLUR. rezil rüsva oynamasına rağmen selçuk en azından adam madam indirdi arada yere , christianı maç boyunca göremedim ulan çek topuzu geriye al kanada diayı o sakatsa stochu rahat rahat top çıkaralım ileriye , kanser oldum ilk yarıda niang orta sahaya kadar geliyo top almaya falan çalışıyo top getiricek adam yok.Top oynamadan 3 puan aldık valla ama şampiyonluğu canı gönülden istediğimiz burdan belli yeri geldimi iyi oynar 3-5 tane atarsın yeri geldimide kötü oynadığın maçtan allem eder kallem eder o puanları çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 en çok sevindiğim şeyde fenerbahçe uzun yıllardır bir türk teknik direktörle lig de büyük başarılar elde ediyor,10 maçtır yenilmiyor mesela,ve aykut kocaman gibi efendi bir insanın bu başarıları daha da arttırarak devam ettirmesini temenni ediyorum şahsım adıma,hayırlı günler efenim rerererororo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Albayrak haklı, aldık da maçı ne güzel diyo oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gunaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahah hic umrumda olmaz bu yenilme filan isleri de, abdurrahimi gorunce yuregim parcalaniyo lan, kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Albayrak gibi bir adamım olsa külüpte, ya basın sözcüsü yaparım ya da şube sorumlusu falan. Çok tatlı adam lan kulübü için her şeyi verir bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar