applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ya dün gece hayvan gibi random yaptm ama yok yani sanmıorm geldgni.. :p hc set dizdm o yüzden kolay gelms olabilr bilmiorm.. gelmesn lann nerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Tamam tamam gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Blizzard oyuncularının yarısını kaybetmek istemiosa mecbur nerflicek , çalışan adam az vakti olan adam uğraşmaz 2 saat hc le falan. 1 ay sonra bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yok öyle oyuncu kaybetmek falan, herkes sapık gibi oynuyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 2 mode getirsinler heroic için olsun bitsin. biri bu casuallari oyalasın geçsin, he yaptınız aferin tarzında. diğeri de bildiğin zor olsun işte. win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 wotlkla 123 e basabilen herkes raid yapti oyuna bagimli oldu, simdi herkese oyunu oynamayi ogretiyo blizzard. nerf gelmez umarim ben de baslamayi dusunuyorum tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aluriel said: 2 mode getirsinler heroic için olsun bitsin. biri bu casuallari oyalasın geçsin, he yaptınız aferin tarzında. diğeri de bildiğin zor olsun işte. win/win 2 mode var zaten... causallari oyalamanin bedeli düsük lvl item.. kasamam ben zorluga gelemem diosa 333 taksin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Marty said: wotlkla 123 e basabilen herkes raid yapti oyuna bagimli oldu, simdi herkese oyunu oynamayi ogretiyo blizzard. aha bütün topic'in özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 AmoRPHouS said: Blizzard oyuncularının yarısını kaybetmek istemiosa mecbur nerflicek , çalışan adam az vakti olan adam uğraşmaz 2 saat hc le falan. 1 ay sonra bırakır. çalışıyorum, haftaiçi ortalam günde 3 hadi bilemedin 4 saat oynayabiliyorum. hiç gocunmuyorum ama en azından 4 saat dolu dolu geçiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 e heroiclerin oyuna gelme sebebi direk olarak casual ile HC ayrimi icindiki normal modu herkes yapsin geari alsin, raid yapan adamalr heroic yapsin 3-5 badge biriktirip raid icin gearlanmasina yardimci olucak yan itemalri temin etsin sonra blizz akilli davrandi, content gecislerinde gear yuzunden atil kalan adamlara bir onckei contentin gearini verelim, raid yapmak istiyen bir onceki raidi farmlamakla zaman gecirmesin, o ayar bisiler verleim dedi zul aman patchi ile, omrumde raid yapmamis ve yapmicak casuallar OBAAA EPIKXXXX diye atladi, WTOLK da tier setleri badge baglayip isin cilkini cikardi raid yapmaya zaman bulamiyan adamin raid gear toplamasinada gerek yok, epic gearin amaci bi ust contenti daha rahat yapmani saglamak ha olay pvp ise onun kendi geari ayri artik, radi gear alamiyoruz dovuyorlar bizi devri biteli seneler oluyor ha bende para veriyorum oda para veriyro ise durum bende oyundaki butun mountlari sabah mail kutumda istiyorum, butun achilerim gelsin para veriyorum cunki, metzende kapima gelsin bi kahve ikram ediyim parasini ben veriyorum bide GCde gelsin istanbula, MAVI MARMARAYI BASAN ISRAULLU BU diye bagiriyim sultanahmet meydaninda, sonra bi kutu cekirdek acip hayatimin en zevkli 10 dakikasini geciriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Senle aynı parayı ödüyorsam aynı itemları isterim bu kadar :P Sen cok calısıyorsan zaman ayırıyorsan oyuna beni ilgilendirmez derim bende :P Cok online olma odulu achievement versinler size sorun degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Oyun anlaşmasında para verdiğiniz sürece endgame gear sahibi yapıcaz sizi gibi bir ibaremi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oynicak zamanin yoksa para da vermicen. ya da daha fazla zaman ayirarak yapilicak seyleri yapamadim diye uzulmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 raide giricek vaktim yok deyip,para verdim raid gear plz diye ağlıyıp oyunu bırakıcam triplerine giriyosanız afedersınız de 13 yaşındaki epiclerim var 15k crit çıktım diye egosunu kabartıp hava atmaya çalışan iskandinav bebelerinden farkınız yok. dediğim gibi olmayanların alınıp enrage olmasına gerek yok yanlıs anlasılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bu arada deli nerflenmis normalle 81 5 kisi lk aoe modeli aldik cok net brcyi bugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 farma bagladk artık ciddi ciddi.. ama bunda skype iletisiminin ve uzun süre birlkte oynamanin katkisi oluyor.. gear da düzelmeye baslaynca cok zorlamıor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 gear ı duzgun taktik bilen adamlarla zorlamıyor zaten. tam kıvamında diye o yüzden diyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yahu ben 3-4 yeşil 1-2 feral itemiyle healladım gayet heroicleri, bi de ağlıyodu healerlar. gerçi guildeki elemanlar vardı random mallık azdı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aynı parayı veriyorsak. seni ruhunla benim ruhum karşı karşıya gelse .. senin ruhun benim epiclerimle soulbound .. wait what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 itemlerim dandik casual yetersiz bir oyuncuyum 2 heroic denemesi yaptım daha ilk bossları kesemedim gururluyum mutluyum wow =/= dungeon farm arkeoloji kasıyorum geziyorum tozuyorum achivement yapıorum mis. sıkılırsam da oynamam ;p yemişim heroyikini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 applev0dka said: Aluriel said: 2 mode getirsinler heroic için olsun bitsin. biri bu casuallari oyalasın geçsin, he yaptınız aferin tarzında. diğeri de bildiğin zor olsun işte. win/win 2 mode var zaten... causallari oyalamanin bedeli düsük lvl item.. kasamam ben zorluga gelemem diosa 333 taksin ;) anlamamışsın benim ne demek istediğimi ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Aboo nerf mü gelmiş? İki 85 bi 81 girip bikaç boss temizlemiştik BRC'de. Demek ki artık full temizleyip başka dancınlara akabiliriz sdflsdfjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Aluriel said: applev0dka said: Aluriel said: 2 mode getirsinler heroic için olsun bitsin. biri bu casuallari oyalasın geçsin, he yaptınız aferin tarzında. diğeri de bildiğin zor olsun işte. win/win 2 mode var zaten... causallari oyalamanin bedeli düsük lvl item.. kasamam ben zorluga gelemem diosa 333 taksin ;) anlamamışsın benim ne demek istediğimi ama neyse 2 mod var zaten. achili kesin bossları hem reward stone drake baya güzel binek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bugun hc dung olmasin diye aglayan insanlar yarin biz causaliz hc raid olmasin diye qq yapcaklar... o zmanda hc raidin tek mantıgı gidip binek icin achi kasmak mi olucak ? geçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Absolut said: Senle aynı parayı ödüyorsam aynı itemları isterim bu kadar :P Sen cok calısıyorsan zaman ayırıyorsan oyuna beni ilgilendirmez derim bende :P Cok online olma odulu achievement versinler size sorun degil :P Bu çok saçma bir argüman. Herkes herhangi bir oyuna aynı parayı verebilir. Mesela atıyorum dragon's age sen gider casual ya da normal seviyede bitirsin oyunu ben gider nightmare seviyede bitiririm. Sonra ne yapıyorsun aynı parayı verdim ben de nightmare de bitirmek istiyorum diye adamların gırtlağına mı yapışıyorsun ? Yoksa aa yok önemli değil, mühim olan sınırlarım dahilinde oyunu tamamlamak mı diyorsun ? Aynı parayı verdim aynı şeyi istiyorum mantığını hiç anlamıyorum bence çok saçma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar