Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu aralar ne oynuyorsunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bilmiyorum da bayağı ağır nerflemişler argenta'yı filan okuduğuma göre, keyfim kaçtı zaten eski build'leri güncelleyen adamlar "atın gruptan" filan yazmış güncelledikleri rehberlerinde. neye yarıyorsa single-player oyunda. çok ilerlemedim henüz eski halini bilmiyorum.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bunu oynuyorum, pek olmamis ama cabuk cabuk bitiyor en azindan gorevler, 3 faction var faction secmeden hepsini sirayla oynuyoruz campaign olarak, faction basi 5-6 bolum var gibi, oyna ve unut olmus.

Bundan sonra Space Hulk: Tactics'e baslarim.

Descript_Key_Art.png

Norak tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Caravan SandWitch bitti şimdi. 14 saat filan sürdü ve herşeyi yaptım. Oyun epey iyiydi. Karakterler iyiydi, öykü iyiydi, tempo iyiydi.

Öneririm. İki oyun arasına atılacak rahatlatacı bir oyun.

Şimdi Indiana Jones'a başlayacaktım ama SRPG oynayasım geldi çok. Triangle Strategy yükledim, açıyorum şimdi.

Mesaj tarihi:

kingdom come 1 e başladım bende bugün. İlk çıktığında oynamıştım biraz da kalmıştı sora. Şimdi baştan bi bitiresim var. 2 de daha çıkacak da patchleri dlc leri gelecek de, onu da seneye oynarım artık sdf

• Like 1
neutrino, 13.01.2025 22:44 tarihinde dedi ki:

Yanina da subway surfer endless run ac telefondan dgdh

multitask pro max

stalker 2 oynuyorum bu arada sadece ben arada, sanırım 1 ayda anca yarısına geldim 

Silphatos tarafından düzenlendi

gamepass i temizlemeye başladım bu aralar. baya oyun birikmiş orada. black ops 6 story i bitirip indiana jones a başladım taze.

black ops her bölüm farklı konseptte görev yapısı sıkmamak için iyi olmuş. ama çoğu zaman basit interaktif elementlerle film gibi ilerliyor. 2-3 bölüm dışında öyle saf aksiyon yok.

df tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Silphatos, 14.01.2025 18:33 tarihinde dedi ki:

deliver us to moon güzeldi baya yav marsa bakmamıştım dandik mi o kadar

yok oyun guzel ya. Begendim, hikaye de guzel aslinda da. Ana karakteri oynayan hatun delirtti. Acayip antipatik spoiler vermiyim simdi. 

dün, yıllar sonra (15 yıl falan) cs 1.6 açayım bakayım dedim. yarım saatlik alışma sürecinden sonra nasıl sardıysa, 3 saat gözümü kırpmadan oynamışım. kafamın içinden m4 kurma sesi gitmediği için gece uyuyamadım. benim için öroin gibi bir şey gerçekten.

bi gün uyandığımda her şeyin bir rüya olduğunu ve aslında assault'taki rehinelerden biri olduğumu öğrenmekten korkuyorum.

neokrasi tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...