sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 sea of thieves ile rocket league oynuyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Rocket lig seviyorum ama bir türlü düzgün oynayamiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 wow, mw3, bf2042. 2042'yi saldım bu aralar son çıkan map hayal kırıklığı oldu ama mw3 arenaları bu yıl güzel olmuş, hele son 2 yıla kıyasla multiplayer mapleri epey keyifli. wow zaten wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 New World'e çok sert bir geri dönüş yaptım, full time akıyorum. İstediğim kıvama gelmiş oyun sonunda. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 razzRaziel, 01.11.2023 20:36 tarihinde dedi ki: alan wake 2 ilk chapter'ı oynadım, güzel kaliteli. karakterlerin olayları çok normal karşılamaları biraz tırttı ama sunum ve teknik olarak başarılı. Ya ilk oyunu oynamış olmak lazım mı illa, ikinciyi anlamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Xenocide, 28.12.2023 19:58 tarihinde dedi ki: New World'e çok sert bir geri dönüş yaptım, full time akıyorum. İstediğim kıvama gelmiş oyun sonunda. hangi serverdasin, bende cok sardi arena farmliyorum deli gibi daha cok eksikleri var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Shadow, 28.12.2023 20:10 tarihinde dedi ki: Ya ilk oyunu oynamış olmak lazım mı illa, ikinciyi anlamak için? yok lazım değil ama sağlam pc lazım. benim 1080ti'ı ağlatan ilk oyun oldu, yetmedi yani bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Bende rx6600 var, 1080p için yeter sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 amd tarafını bilmiyorum ama asıl sebebi mesh shader desteklemiyo olması. bi arat bak. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 (düzenlendi) amd 5bin serisiyle nvidia binlerde mesh shader yok, aw2 sıçıyor o nedenle. 5700 yine bir derece oynatıyormuş ama 1080 gg Aralık 28, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 elden KİNG'e başladım tekrar. eski char'la ng+ başladım önce ama ilk birkaç boss'u faceroll'layınca pek çekmedi. üstüne ilk run'dan kalan harita açık, gittiğim point of interest'ler filan görünüyor (grace'ler yok ama) öyle olunca nereye gittim nereye gitmedim anlayamadım bi de. onun yerine dex büld gitmeli wretch açtım, sopayla tree sentinel ve margit döverek başladım sdfg. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Gamepasse gelince tomb raidera bir şans vereyim dedim herhalde en son tr2 oynamıştım ama gayet hoşuma gitti. Az buglı falan gidiyor yine de hikaye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 bu ay vic3'ün son halini deneyeyim dedim, hala bayağı sorunlu ama gene çok sardı. hem sövdürüyor hem sabahlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Orwell ignorance is strength Colony Ship A Post-Earth Role Playing Game Dune spice wars bg3 ü dinlendiriyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Neo Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 cs dışında 6 sene sonra fifa'ya başladım. gs kadrosu çok iyi her takıma kafa tutabiliyorum kolay kolay denk gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 ya swtor'a başladım geçen hafta filan, çok hoşuma gitti engine pert olduğu için oyun biraz clunky, ama hikaye çok güzel gidiyor. mass effect oynuyormuş gibi oynuyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 wow classic'e düştüm ya. lich king zamanı 2 ay oynayıp warhammer'a dönmüştüm, bu sefer iyi geldi. klasik mmorpg tayfasıyla takılmak filan hoş epey. pvp'sinden yine bir cacık olmaz tabi o ayrı sfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 WH40k: Rogue Trader Tabii bir BG3 değil, düşük bütçesine göre bakmak lazım. Lore'u ve atmosferi 10 numara tutturmuşlar Oynanış güzel Kurallar sisteme yabancılar için başta karışık olabilir, ben masaüstü RPG'sinden biliyorum bir miktar, o rahat ettirdi. Gördüğüm tek kötü yanı var: aşırı fazla text okumak gerekiyor. Her diyalog bitmeyen paragraf üstüne paragraf. Belki de oyun başları diye böyle, ama gidip 2 aksiyon yapıyorum sonra ilk ağır diyalogdan sonra kafam doldu diye çıkıyorum oyundan dsf. Bütçe sebebiyle demo pek yok, seslendirmeler de nadir. Hep okumalı. 40k evrenine aşinaların bildiği gibi ingilizcesi de çok ağır, çok terimli ve çok latinceden devşirme ingilizce, bileşince iyi kafa ütülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Starfield - bi yere kadar aktı gitti de daha ana hikayeyi tamamlamadan sıkılmaya başladım. Hikayeyi bi ara bitiririm diyorum. Wartales - bu baya sardı ya, akıyor. Dave the diver - bu da çok sardı, animasyonlara bittim resmen hiçbirini geçmeden izliyorum jdfdlks hikaye de güzel gidiyo ama görevlere malzeme toplamak ufaktan sıkmaya başladı, 2 saat bunu 2 saat wartales oynayınca o da pek rahatsız etmiyor Vampire Survivors - telde buna benzer sikko bi oyun oynuyordum ama sarıyordu da bi yandan o yüzden bi bakayım dedim. İlk 3-5 oyun güzeldi de sonra sıktı bu da fds Bg3e ara vermiştim geri ona döncem bugün bakalım. Sene bitmeden oyunu bitirmek istiyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2023 reampage, 28.12.2023 20:11 tarihinde dedi ki: hangi serverdasin, bende cok sardi arena farmliyorum deli gibi daha cok eksikleri var ama Hercules. Ama yani en low-pop 2 serverdan biri ne yazık ki. Bi mergeleseler ikimizi çok tatlı olacak da ısrarla bekletiyorlar. Hani bi iyi tarafı, material farm yapabiliyosun rahat, diğer serverlarda ağlıyo millet mat. spawnlarında hep birileri var diye. bizde hiç öyle dertler yok sdfg ben de Outpost Rush akıyorum valla baya eğlenceli. PVE'si de gayet eğlenceli, oyundan şikayetçi olduğum 3 şey vardı, biri mount olmayışı, diğeri combatın akmayışı, üçüncüsü de itemization'ın çok kısıtlı olması. 3 sorunu da çözmüşler, gayet proper mmo şu an. ama dediğin gibi evet eksik var da işte bu üçü çok core sorunlardı, onları çözmesi anca şimdiyi bulmuş, umarım bundan sonra kalan sorunları hallederler de ağız tadıyla oynarız. Yoksa cidden şunun gibi action combat'lı proper bi mmo yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 POE + retail bu sefer mitiksis raidsiz random bgs, pve takılmacalı kafa dağıtmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2023 (düzenlendi) siber serseri 2077'yi bitirdim yeni DLC si ve 2.1 ile. en son edgerunners ile bitirmiştim. PL içerisindeki İTYAKA (harika çeviri) olması gereken o karanlık ve pis cyberpunk temasını verdi. hala RPG değil ama en azından kaliteli bir aksiyon macera oyunu olmuş. bu temada alternatifi yok zaten. wotlk classic oynuyorduk shadowmourne u vs yaptık bitti hype i onunda. cata classic cıkacakmış yaza ona bakarız. dave the diver yarıda kalmıştı şimdi ona dönüyorum tekrar. bir de wotlkdan bosalan "illa bi mmo olmalı arada girip sağa sola random takılsak bile" kafasından ya new world e ya da swTor'a tekrar bakasım var sıfırdan. Aralık 30, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Boltgun kurdum 3-4 bolum gectim guzel ama kolay baya hard bile. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 dragon dolma aldım yıllar önce korsan oynayıp bitirmiştim. şimdi borcumu ödemiş oldum. ikincisi gelmeden bitiririm bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar