k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 off deno'nun içi nasıl da çürümüştür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 -Deno- said: sigaram yok, ağız kokusu yapacak hiçbir şey yiyip içmiyorum, haftada üç kere keselenerek yıkanıyorum, kişisel hijyenime dikkat ediyorum, giydiğim bir şeyi tekrar giyeceksem havalandırıyorum. ama ayda yılda bir yere düşen bi şeyi üfleyip yersem pis kaka. sizi silkelerim olm. abi bu arada haftada 3 kere duş alıp gfitdiğimi havalandırıyorum ne lan ben giydiğim çorabı tshirtü iç çamaşırı bi daha giymem mesela yıkamadan ne biçim hijyen bu leş pis adamsın resmen kokluyo musun çorap temiz mi diye anlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 İşte aranılan çözüm https://www.youtube.com/watch?v=ZYc684AA_M8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 -Deno- said: sigaram yok, ağız kokusu yapacak hiçbir şey yiyip içmiyorum, haftada üç kere keselenerek yıkanıyorum, kişisel hijyenime dikkat ediyorum, giydiğim bir şeyi tekrar giyeceksem havalandırıyorum. ama ayda yılda bir yere düşen bi şeyi üfleyip yersem pis kaka. sizi silkelerim olm. ahahah wtf adamla titiz diye makara yapacaktık senden benden pis çıktı iyi mi.. Bence sen pis olduğun için bazı normal davranışların sana aşırı titizmişsin gibi geliyor, psikolojin yerinde yani. Bu açıdan bakmak gerek bir de asfadga Evde yere düşeni yemeyen de ılıktır bu arada yuhunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 BonePART said: -Deno- said: sigaram yok, ağız kokusu yapacak hiçbir şey yiyip içmiyorum, haftada üç kere keselenerek yıkanıyorum, kişisel hijyenime dikkat ediyorum, giydiğim bir şeyi tekrar giyeceksem havalandırıyorum. ama ayda yılda bir yere düşen bi şeyi üfleyip yersem pis kaka. sizi silkelerim olm. abi bu arada haftada 3 kere duş alıp gfitdiğimi havalandırıyorum ne lan ben giydiğim çorabı tshirtü iç çamaşırı bi daha giymem mesela yıkamadan ne biçim hijyen bu leş pis adamsın resmen kokluyo musun çorap temiz mi diye anlamak için Savaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 -Deno- said: ya konudan sapmayın, nasıl çözücez bu obsesyonu şimdi? psikolog normal bişi dedi vakti zamanında, acaba başka birine de mi gözüksem. değiştirmek istiyorsan üstüne gideceksin çözmek için motivasyon lazım diyorsan psikologa ilaç içerim bana koymaz diyorsan psikiyatriste bu ilaçlar seni baskılıyor takmıyorsun hiçbir şeyi ama düşüncelerini tedavi etmiyor, orayı bırayı silmek benim hoşuma gidiyor düşünceni yenmek istemezsen ilacı bıraktığında eskiye geri dönüyorsun bence önce ailenle konuş, geçmişini filan sohbet etmek rahatlatıyor insanı hem de gaza geliyorsun bir şeyler yapmak istiyorsun ya başkasına tavsiye vermek ne kadar kolay kendim niye yapmıyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 BonePART said: -Deno- said: sigaram yok, ağız kokusu yapacak hiçbir şey yiyip içmiyorum, haftada üç kere keselenerek yıkanıyorum, kişisel hijyenime dikkat ediyorum, giydiğim bir şeyi tekrar giyeceksem havalandırıyorum. ama ayda yılda bir yere düşen bi şeyi üfleyip yersem pis kaka. sizi silkelerim olm. abi bu arada haftada 3 kere duş alıp gfitdiğimi havalandırıyorum ne lan ben giydiğim çorabı tshirtü iç çamaşırı bi daha giymem mesela yıkamadan ne biçim hijyen bu leş pis adamsın resmen kokluyo musun çorap temiz mi diye anlamak için iç çamaşırını değil, kazak, t-shirt üzerine giydiğim gömlek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 deno bildiğin pis çıktı ya, haftada 3 ne lan her gün yıkanacan. bu nasıl müslümanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=LE5o8jn90kE deno temsili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 her gün saç yıkanmıyor ya uzun olunca. iki günde bi yıkıyorum ben saçı ama vücut yıkanır tabi her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 TLC de bi program var, temizlik hastalarına çöp evleri temizletiyorlar. Varsa temizlik manyağı bir denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bi taşla iki kuş iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Güneyli alışkanlığı her gün yıkanıyorum. Gece bir yere çıktığım zaman öncesinde yıkanmadan rahat edemiyorum. Kıyafeti ikinci kez giymek zorunda kaldığımda gün boyu kendimden tiksiniyorum. %95 nemle yaşamaya alışmak bu tip şeyleri zorunlu hale getiriyor. Titizim diyeniniz tatavaymış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 haftada 3 keseleniyorum dedim zaten. keselenmek hamam level, duş günlük level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 kışın 3 günde bir duş aldığım oluyor sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Her sabah dus imandan gelir ahshssd. @deno yere dusen seyleri yemesen de olur bence. Harici digerleri ok bence derli toplu ol el agiz yika toz gorunce sil supur musafir gelince de arkalarini topla. Bunlar ortalama anne tier normal seyler. Onayladim. Hepiniz ornek alin cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 olm öyle bi taktınız ki ona, ben bile her gün yere bişiler atıp yemeye başlicam nerdeyse das senede kaç kere yere bişi düşürürsün de, o da kısmen temiz bir yerdir, alır yersin. maksimum iki kere falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 abi yere atıp neden yiyorum besini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 hem yıkanmıyor hem yerden yiyor pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 http://static.rogerebert.com/uploads/movie/movie_poster/as-good-as-it-gets-1997/large_iQ8xiJmLsS0EoH3DhX0YdrbmRu3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Obsesif Kompülsif Bozukluk olma ihtimaliniz yüksek.. Konuyu tam okumadım, okuduklarım öyle gözüküyor bir doktora gözükür yada biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız. Ben burdan yazmıycam elbette ama ilaç tedavisiyle çok kısa sürede baya rahatlarsınız, tanıya göre ilaç değişebilir çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 deno ne pis adam cıktın ya sdgsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Lemmy said: Obsesif Kompülsif Bozukluk olma ihtimaliniz yüksek.. yuksek. ilactan ziyade terapi gormeye calisin. pskiyatrik ilaclarin uzun vadede ciddi yan etkileri oluyor. eger disorder hayati ciddi derecede etkileyecek seviyede ise minimum miktarda ve en dusuk seviyede medikasyon yaparak terapi ile disorderi mumkun mertebe iyi ederek medikasyonu azaltma yoluna gidilmeli. her zaman medikasyonla semptom bastirmak yerine olayin nedenine inerek asil sorunun tedavi edilmesine bakilmasina oncelik verilmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 abi Norveç'te bi doktorlar varmış 4 günde çözüyomuş bu işi. 3 tane de scientific paperları var. 4 yıl follow-up studyleri var. kalıcı çözüyolarmış lan. ben bunu okuyunca üstüne gitme frenzy'sine girdim. elleyemediğim şeyleri öptüm kokladım onu elledim bunu elledim. iyileşiyorum galiba. çözüm üstüne gitmek bunu herkes biliyor ama bu kadar INTENSIVE YOĞUN şekilde üstüne gitmek gerçekten daha kolay sanki. Yıllardır sürüne sürüne iki adım ilerleyebildim sadece. Bi günde aylar sonra gelebilceğim yere geldim lan. yazı da bu: https://www.scientificamerican.com/article/4-days-of-intensive-therapy-can-reverse-ocd-for-years/ aratan makaleleri de bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Bendeki OCD tam olarak bu değil ama ben de üzerine gidicem, özellikle kendi evime çıkınca bu sene baya üstüne gitmeyi planlıyorum. Time management konusundaki vasatlığımın da hemen hemen tamamı OCD'den geliyor bence benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar