Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Dün akşam televizyonum bozulunca ben de tekrar bir bakınmaya başladım, TCL miniledler aklımı çeliyor hafiften.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 ucuzunu al geç. bu zamanda televizyona para verilmez.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 xiaomi nin cihazlar iyi. pedere sipariş ettik biraderle. kurulsun görelim ama denedim baya iyi.bence fiyatta makul. 3 ay vade farksız kk taksit evofone mağazalarında.
Raze Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 55" panasonic plazmamız çortladı, acım büyük. 65" bişeyler bakıyorum ama çok uzak kaldım. öneri var mıdır? akıllı kısmında gerizekalı olsa da olur zannımca, firestick var. youtube kids ve netflix tayfası için kullanacağız çoğunlukla. ps6 çıkarsa alacam gibi, oyuna falan uygun olsa hoş olur. "şu imba + 5-10k daha at" demezseniz max 80k diye düşündüm
fenris Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Aptal TV kalmadı gibi bisey sanırım. Bir de kumandadan tek tuşla açmak varken ugrasilmiyor stick falan ya.
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 "Akıllı TV'li olsun / olmasın" opsiyonu sanırım 10 sene önce vardı, şimdi hepsi akıllı TV. YouTube'dan Netflix'e kadar her şeyi destekliyorlar. televizyon konusunda rtings kapanmadan önce baktığımda en beğendiğim LG G5 olmuştu, renkleri, görselliği felan filan her şeyini beğenmiştim. özellikle Panasonic Plazma sonrasında geçerken tatmin eder. yok illa 85-90 bin TL civarında olsun dersen, şu var: https://www.epey.com/televizyon/samsung-65qn90f.html
Raze Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 ya onun farkındayım da önceliğim değil diye yazdım. bazılarının akıllısı yavaş, kötü falan deniyor. önemsiz benim için. onu belirtmek istedim yukarıdakinin bundan ne farkı var acaba bi bakayım https://app.hb.biz/9xNiWR6TFMAr
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Benim TVde en önemli bulduğum olay miracast, bilgisayardan çat diye yansıtabilmek büyük kolaylık. Google home vb. üzerinden yansıtmaktan çok daha verimli çalışıyor. Bide yeni stickler miboxlar falan yine tek kumanda oluyor, TVyle senkronize olduktan sonra açma kapatma vs.yi ondan yapabiliyorsun. 10 yıllık filips in kendi androidi yavaşlayınca aldım bitane, çok daha hızlı rahat çalışıyor.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 (düzenlendi) öncelikle şunu söylemek istiyorum: 80 bin tl para çok para. benim şahsi düşüncem marka diye fazla para vermek gereksiz. baya uzun senelerdir vestel kullanıyorum. ama özellikle QLED panel olanından almıştım. aldığım modeldeki paneli LG üretiyordu vestel de klasik montajını yapıyordu. şu anki güncellerde hangisini kullanıyorlardır bilmiyorum ama bu devirde yeni TV alıyorsan eski led teknolojisi olmasın kesinlikle. oled gibi yeni teknoloji şart. perdeler açıkken güneş varken ekranı görememek büyük dert. onun dışında rtings kapandı diye bir yorum gördüm ama. https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/65-inch rtings açık ki hala? aaaa paralı yapmışlar siteyi. vay terbiyesizler nasıl bedava sunmazlar bu hizmeti bize... Mart 26, 2026 Oce4n tarafından düzenlendi
Raze Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 bence de çok para. fayda-para eğrisi nerede kırılıyor bilmediğim için max diye yazdım. 30-40k yeter, +5% kalite farkı için +50% fiyat ekler bunun üstü derseniz orada dururum ama baktığım kadarıyla satış sonrası müşteri memnuniyeti ve toplam ömrü katınca sanki 80k bu işin sweet spotu.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 (düzenlendi) abi bu devirde incelemelere güven olmaz, ilk posta güzel panelle yolluyorlar sonra dandik şey koyup aynı marka model satıyorlar, monitörlerde çok olan birşey. tv sektöründe daha beterdir diye düşünüyorum. 40k'dan fazla vermeyin zaten greed era yaşıyoruz. gerçi 65 üstü çıkarsanız vereceksiniz her türlü fdsf. olduda yeni çıkan bir tv almak istediniz, lansman fiyatları kısa sürede düşüyor bilmeyen varsa diye yazim dedim. yerli markalarda tam tersi btw. Mart 26, 2026 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Raze Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 ya greed era doğru da ben alayım senelerce unutayım kafasındayım. plazmayı alırken de bayağı araştırıp almıştım sene de 1013-14 civarıydı. kendisi bırakmasa +10 sene daha koymazdı bana. güzel teknolojiydi bence plazma, neyse. bone'un dediği g5 çok pahalı. qn95f de pahalı ama hakediyorsa yapacak bişey yok. 65 üstüne fiyatlar yüzünden çıkmadım. 5-10k fark olsa 77 tercih ederdim zannımca.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Oce4n, 26.03.2026 05:40 tarihinde dedi ki: öncelikle şunu söylemek istiyorum: 80 bin tl para çok para. benim şahsi düşüncem marka diye fazla para vermek gereksiz. baya uzun senelerdir vestel kullanıyorum. ama özellikle QLED panel olanından almıştım. aldığım modeldeki paneli LG üretiyordu vestel de klasik montajını yapıyordu. şu anki güncellerde hangisini kullanıyorlardır bilmiyorum ama bu devirde yeni TV alıyorsan eski led teknolojisi olmasın kesinlikle. oled gibi yeni teknoloji şart. perdeler açıkken güneş varken ekranı görememek büyük dert. onun dışında rtings kapandı diye bir yorum gördüm ama. https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/65-inch rtings açık ki hala? aaaa paralı yapmışlar siteyi. vay terbiyesizler nasıl bedava sunmazlar bu hizmeti bize... oled olunca güneşi yansıtmıyo mu arkadaş
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 bende hi-sense var. miniled falandir. cok para vermedim. tv'ye cok para vermek cok mantikli gelmiyor acikcasi. tcl'in iyi tvleri vardi uygun fiyata.. ne kullanirsaniz kullanin rasp.pi ile falan smart tv telemetry olayini bloklayin haci. orasi tv'den daha onemli 1
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Dasaaa cok dogru bir noktaya parmak basmis. Smart tv telemetry yi bloklayabildiginiz bisi alin.
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 akıllı tv alınsa da aptallaşabiliyor zamanla. samsung steam link app'i kaldırınca gidip gene xiaomi stick almak zorunda kaldım.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Akıllı tv işini appletv aldıgımdan beri unuttum resmen.appletv acıldıgında tv de otomatık acılıyor,yavaslama vs yok.akıllı tvye para bayılmak yerine ordan artan parayla appletv almak daha mantıklı.
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Oce4n, 26.03.2026 05:40 tarihinde dedi ki: öncelikle şunu söylemek istiyorum: 80 bin tl para çok para. benim şahsi düşüncem marka diye fazla para vermek gereksiz. baya uzun senelerdir vestel kullanıyorum. Raze, 26.03.2026 08:40 tarihinde dedi ki: bence de çok para. televizyonu ne amaçla alıyor olduğuna göre değişir bu. eğer sadece Halk TV izleyeceksen, evet çok para. ama PS6 çıktığında bağlayayım, 4K film izleyeyim, eski Panasonic Plasma televizyonum kadar iyi siyahlar elde edeyim vs diyorsan, 60 bin TL gayet ucuz. o yüzden ne amaçla alıyor olduğunu düşünerek seçmek lazım. Oce4n, 26.03.2026 05:40 tarihinde dedi ki: onun dışında rtings kapandı diye bir yorum gördüm ama. https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/65-inch rtings açık ki hala? aaaa paralı yapmışlar siteyi. vay terbiyesizler nasıl bedava sunmazlar bu hizmeti bize... eskiden bazı incelemeler için paralı abonelik gerekiyordu, şimdi tüm incelemeleri kapattılar. sanırım sebebi Google'ın AI önizleme sisteminden dolayıymış. siteye girip incelemeleri öyle okumanı istemişlermiş.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 45k ya 65” Next var işinizi görür bence :d
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 GONDARCENGIZ, 26.03.2026 10:17 tarihinde dedi ki: 40k'dan fazla vermeyin zaten greed era yaşıyoruz. ikinci el monitör alın, nasılsa YouTube açıp arkaplanda ses olarak kullanacaksınız. ucuza bir PC bağlarsınız. 1
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 oled veya ona yakın mini qled gibi tv ler 55 için ucuza var ama 65 te 80k+ oluyor malesef. gerçekten siyahlar vs çok farkediyor. çok film izleniyorsa hakkını veriyor. bence evdeki en iyi yatırımlardan birisi tv. çok fazla film vs izlediğim içn tabi bu. az kullanan ve o göz bende yok diyen için daha fiyat performans ürünlere bakılabilir. en önemlisi gidip gözünüzle tv yi showroom da görüp alın internetten kağıt üzerindeki speclere bakmayın. orada anlarsınız değip değmeyeceğini. hala mağazalarda en çok teşhir ürünü tv bulunuyor. bu gözle inceleme fırsatı her üründe yok. geri tepmeyin
Raze Mesaj tarihi: Mart 30, 2026 Mesaj tarihi: Mart 30, 2026 samsungun 65s90f'ini aldım. avmde birkaç dükkan gezip baktık. lgden daha iyi göründü gözümüze. yarın kuracaklar oled olsun dedim. eve babam gelirse hep halk tv olmaz biraz da sözcü deyip burn in'i çözerim, küçük kızın ekranda gördüğünü parmakla dokunarak göstermesi tek tehlikemiz kalır.
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2026 Mesaj tarihi: Mart 30, 2026 O ekrana illa dokunuluyor. Senin çocuk dokunmasa arkadaşı gelecek ve parmaklicak
Öne çıkan mesajlar