odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 artık yeni üyelik kabul etmeyecekleri söylentisi var.sanırım bu oyun ölü olarak doğmuştu ve şimdi gerçekten öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 son patchle oynadım ama oyun çok mu zorlaştırılmış bana mı öyle geliyor. ilk başta lay lay lom diye gittiğim evokerla şimdi çok zorlanıyorum. daha oyunun ilk questini yaptım ama 10 tane health potion kullanmak zorunda kaldım. çok çabuk damage alıyor karakter, karşıdakileri de zor öldürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Böyle çok fazla şey beklenen oyun böle fail olmamalıydı.. Üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 WoW'un karşısında herkes eziliyor oldu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oyunun wow a rakip olma gibi bir kaygısı yoktu.benim biliğim diabloya rakipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Canım çekti indirdim kurdum şöyle bir araştırdım http://www.moddb.com/mods/revival-sp-modification şöyle hoş birde mod yapmış abiler. Patata RPGye doydum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 slm https://store.steampowered.com/app/939520/HELLGATE_London/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ulan sırf o çocuk halimizle yaşattığı hayal kırıklığı yüzünden (oynamamış halimle bi de :P) alıp negatif review basasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 verdigim paraya en cok uzuldugum oyun herhalde buyuk hype vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 her sene mmo yağıyordu ya ne yıllardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ilk çıktığında bir miktar oynamıştım da third person diablo gameplay beklerken cooldownlu mmo combatı çıkınca karşıma bayağı hayalkırıklığı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Efsane bi cinematic i vardı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Ee bunu Hanbit alınca, Hellgate: Global diye piyasaya sürdüler, sonra tutmadı diye 2016 da kapattılar dı ? Son zamanlarda da eski mmo ları ısıtıp ısıtıp, piyasaya sürmek moda herhalde. Önce ASTA online sürdüler, şimdi Hellgate: London. Yakında birileri Earthrise Online sürer kesin. Bakarsın Tabula Rasa yi da verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Yeniden çıkacak Tokyo şehri ile. Steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 https://store.steampowered.com/app/939520/HELLGATE_London/ 15 Kasımda çıkıyormuş? Hype? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 hypelanalı 10 seneden fazla olduydu sdf. gerci diablo immortal'a tepki olarak steam satislarini costurarak tepki verebiliriz. tipki israil boykotunda mazgallara cola fanta boca etmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 london2038.com/ Oyunun orijinali varsa elinizde ücretsiz olarak mmo versiyonunu oynabilirsiniz bu mod ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Grafikler fazla mı poligon, yoksa bana mı öyle geldi (edit, orjinal oyundan değil yeni remaketen bahsediyorum tabii Steam'deki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 modelleri yenilememişlerdir işte 10 yıllık oyun ne de olsa. o zaman için iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Remake deyince benim ilk aklıma gelen şey grafiklerin iyileştirilmesi, o olmayınca üzüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 olm bu ne lan. b2p singleplayer yapmışlar oyunu. multi yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Tokyo concenti ve multi ilerde gelecekmiş. Tokyo contenti için açıklama var zaten steamde. Multi konusunuda disten getirmeyi düşündüklerini söylediler. Yakında Tokyo için patch gelecek zaten. İnşallah getirirler multiyide. 16 lira bişey zaten aldım dursun. Bu oyunun yeri ayrı bende ya çok güzel zamanlarım geçti oynarım mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Bu oyundan zırt pırt obliviondaki hellgateleri kapatma görevinin tırt versiyonu vardı paso aynı harita dizaynlı farm yaptıran salak bişeydi bi de üstüne sub yapmışlardı şaka gibi. İntro traileri hariç hayatımda verdiğim paraya üzüldüğüm sayılı oyunlardandır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 2038 çok daha iyi durumda. Hem dx10da var. Oyunun yapısı multiplayera göre tasarlandığı için single oynamanın bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 devamini yapiyorlarmis, Hellgate Redemption: https://www.ign.com/articles/17-years-later-hellgate-london-makes-surprise-return-with-new-game-from-original-developer 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar